Sevgilim insgram hesabına isminin altına ilişki tarihimizi ati ama hesap gizli akrabalarını ve çevresini hesaptan çıkarmis Facebook hesabı herkese açık ilsikisi yok yazıyor hesap herkese açık geçenlerde de eski sevgilisini aramış aradığı halde aramadım demiş ben nasıl biriryle birlikteyi napıyor bu
Cözemedigim tutarsizlik?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cinsel kaçamak arıyor bunun için de alt yapıyı yapmış fırsatı bulduğunda aldatır bence müsade etme yol ver gitsin senin mutsuz eder
Eski sevgiliyi arayıp aramaidm demesi
Mecbur yalan söylüyor seni gerçekten sevse öyle iki kimlikle dolaşmaz
Eski sevgiliyimi seviyor peki
Şimdi rahat konuşmak için bi altyapı hazırladı artık eski sevgilimi kaçamak için mi belli değil
Rahat konusamak için alt yapı hazirladi ne demek
İki tane profil var dedin ya biri aile diğeri gizli senle alakalı hiç bir şey yazmıyor belki daha başka gizli profilleri de vardır ordan gizli yazabilir ve senin ruhun duymaz ondan da önemlisi güven vermeli sana güveni hissetmiyorsan yol ver gitsin derim
Facebook ilişki yok yazıyor çevre ekli insramda ilişki tarihi var çevreyi çıkarmış
Tarihi yazması bir şey değişmez çevreyi çıkarmasında art niyet var belli yoksa gerçekten sadece seni sevse seni düşünse neden herkesi çıkartır hesaptan sana söylim biriyle rahat konuşmak için
O biride eski sevgili
He bu arada eski sevgilisini arayınca bana resminizi at o zaman demiş kız kuskulanmis sanırım kıza resmimizi atmamamis
Eski sevgi olabilir ama yaptığı hareketler unutmadığımı gösteriyor
Kız seni bilmiyormi neden resim istesinki
Hesap gizli kız göremiyorki bişe kızın görebileceği yerde resmiminiz yok
Yani gizi sadece bi tarih yazıyor önünde büsürü anlamı olabilir
Nasıl yani birsuru anlam neler mesala
Tarihiye bahane bulabilir biri sorsa ila sizin tarihiniz diye kullanmaz
Yardım var e die
Nezamandır böyle bu durum
İsmim var e harfim 7 aydır valan ilk olarak.10.6. olarak yazdı tarihi sonra 10.6.2021 yaptı şimdi 10.6.2021♥️ yaptı böyle tarihle oynuyor 7 aydır
Açık açık neden oynadığı belli değilmi konuştuğu zaman değişiyor sanırım
Açık açık neden oynuyor ben anlamadım sen ne anladın
Onu unutamamis geri olmasi içim çaba gösteriyor seni de her ihtimale karşı elinde tutuyor
Ama o kizada benim ilişkim var mutluyum unut beni diyor kız konusulani çekip ati
Ozaman neden aklına eksi sevgilisi geliyor ilk belki başkasıyla görüşüyor
Seni yormiyim kankam bu eski sevgiliyimi seviyor hala benimi
Niçin türk kızıyla uğraşılmaz cevabı. Huzursuzsanız bitiriniz de gururunuz olsun
Ailesinin öğrenmesini istemiyor demekki