Artik gercekten tahmmulum yok napabilirim?

arkadaslar ergenlige girdigimden beri babamdan uzaklastim ve hani bazi hareketleri beni asiri sekilde rahatsiz ediyo. Bi keresinde odamdaydim telefonum salondaydi bende telefonumu almak icin salona gittigimde babamin elinde gordum. Galerimi acmis fotograflarima bakiyodu napuyosun dedim fotograflarina bakiyorum dedi. O kadar rahatsiz oldum ki yani ben bi kizim ve hani ozel fotograflarim olabilir erkek olsam da biseyi degistirmez gerci ve cok rahatsiz ediciydi. Cogu zaman farkettigim gibi yine sunu da soylemek isterim hala daha devam ediyo buna. Ben ailemle yasiyorum ve oz babam.
Bi keresinde korudorda yuruyodum ustumde gayet bol ve uzun sweat vardi altimda da bol bi esofman ve ben her zaman ic camasirlarimi giyerim uyyrken bile cikarmam gecerli bi sebep yok yani. Biraz balik etliyim yani vucudum erken gelismis gibi kum saati gibi vucudum var biraz fazla kiloluyum bide dolayusiyla bazen dikkat cekebiliyorum ama bol seyler giydigim zaman o kadar da belli olmuyo. Neyse ben koridorda yururken babam da arkamdaydi bende hizli hareket eden biriyim biseyimi unutmustum ve hemen almaya gudicektim ki babamin kalcama baktigini gordum. Bi keresinde de supurgenin fisini cikartmak icin egildigimde ustumdeki bol tisort cok bol oldugu icin gogsum acildi onu da bakarken yakaliyorum ama surekli yapiyo bunu ergenlige girdigimden beri. Ve bakip hemen kafasini ceviriyo. Anneme bohle seyleri soylesem baban o senin bakar altini da o degistirdi notmal falan der. Ama cahil bi kadin degil yanlis anlamayin tam tersi bilgili ve cok seviyorum onu. Neyse bide cok fazla psikolojimi bozuyo yillardir odama geliyo biseyler soyluyo surekli kavga ediyoruz. Bi sekilde biseyleri bahane edip bana bagirmaya calisiyo. Annemle aramiz cok guzel nerdesyse hic kavga etmiyoruz ama babamdan nefret ediyorum hakkimi da helal etmucem. Kac defa biseyleri yapmak icin bahane aradi oje surdum diye tokat atti bana yetersiz oldugum seyleri soyledigi icin bende ona bohle soyleyemezsin dedigimden yine tokat atti dudagimi patlatti. Normalde de zaten fiziksel olarak bi baba var evde oyle aktiviteleri yapabilicegim birisi degil. Abimle surekli karsilastiriyo her konuda ona gore abim daha ustun ben yetersiz ve canım ona gore. Yani gercekten artik tahammulum yok nefret ediyorjm ondan.
Artik gercekten tahmmulum yok napabilirim?