arkadaslar ergenlige girdigimden beri babamdan uzaklastim ve hani bazi hareketleri beni asiri sekilde rahatsiz ediyo. Bi keresinde odamdaydim telefonum salondaydi bende telefonumu almak icin salona gittigimde babamin elinde gordum. Galerimi acmis fotograflarima bakiyodu napuyosun dedim fotograflarina bakiyorum dedi. O kadar rahatsiz oldum ki yani ben bi kizim ve hani ozel fotograflarim olabilir erkek olsam da biseyi degistirmez gerci ve cok rahatsiz ediciydi. Cogu zaman farkettigim gibi yine sunu da soylemek isterim hala daha devam ediyo buna. Ben ailemle yasiyorum ve oz babam.
Bi keresinde korudorda yuruyodum ustumde gayet bol ve uzun sweat vardi altimda da bol bi esofman ve ben her zaman ic camasirlarimi giyerim uyyrken bile cikarmam gecerli bi sebep yok yani. Biraz balik etliyim yani vucudum erken gelismis gibi kum saati gibi vucudum var biraz fazla kiloluyum bide dolayusiyla bazen dikkat cekebiliyorum ama bol seyler giydigim zaman o kadar da belli olmuyo. Neyse ben koridorda yururken babam da arkamdaydi bende hizli hareket eden biriyim biseyimi unutmustum ve hemen almaya gudicektim ki babamin kalcama baktigini gordum. Bi keresinde de supurgenin fisini cikartmak icin egildigimde ustumdeki bol tisort cok bol oldugu icin gogsum acildi onu da bakarken yakaliyorum ama surekli yapiyo bunu ergenlige girdigimden beri. Ve bakip hemen kafasini ceviriyo. Anneme bohle seyleri soylesem baban o senin bakar altini da o degistirdi notmal falan der. Ama cahil bi kadin degil yanlis anlamayin tam tersi bilgili ve cok seviyorum onu. Neyse bide cok fazla psikolojimi bozuyo yillardir odama geliyo biseyler soyluyo surekli kavga ediyoruz. Bi sekilde biseyleri bahane edip bana bagirmaya calisiyo. Annemle aramiz cok guzel nerdesyse hic kavga etmiyoruz ama babamdan nefret ediyorum hakkimi da helal etmucem. Kac defa biseyleri yapmak icin bahane aradi oje surdum diye tokat atti bana yetersiz oldugum seyleri soyledigi icin bende ona bohle soyleyemezsin dedigimden yine tokat atti dudagimi patlatti. Normalde de zaten fiziksel olarak bi baba var evde oyle aktiviteleri yapabilicegim birisi degil. Abimle surekli karsilastiriyo her konuda ona gore abim daha ustun ben yetersiz ve canım ona gore. Yani gercekten artik tahammulum yok nefret ediyorjm ondan.
Bi keresinde korudorda yuruyodum ustumde gayet bol ve uzun sweat vardi altimda da bol bi esofman ve ben her zaman ic camasirlarimi giyerim uyyrken bile cikarmam gecerli bi sebep yok yani. Biraz balik etliyim yani vucudum erken gelismis gibi kum saati gibi vucudum var biraz fazla kiloluyum bide dolayusiyla bazen dikkat cekebiliyorum ama bol seyler giydigim zaman o kadar da belli olmuyo. Neyse ben koridorda yururken babam da arkamdaydi bende hizli hareket eden biriyim biseyimi unutmustum ve hemen almaya gudicektim ki babamin kalcama baktigini gordum. Bi keresinde de supurgenin fisini cikartmak icin egildigimde ustumdeki bol tisort cok bol oldugu icin gogsum acildi onu da bakarken yakaliyorum ama surekli yapiyo bunu ergenlige girdigimden beri. Ve bakip hemen kafasini ceviriyo. Anneme bohle seyleri soylesem baban o senin bakar altini da o degistirdi notmal falan der. Ama cahil bi kadin degil yanlis anlamayin tam tersi bilgili ve cok seviyorum onu. Neyse bide cok fazla psikolojimi bozuyo yillardir odama geliyo biseyler soyluyo surekli kavga ediyoruz. Bi sekilde biseyleri bahane edip bana bagirmaya calisiyo. Annemle aramiz cok guzel nerdesyse hic kavga etmiyoruz ama babamdan nefret ediyorum hakkimi da helal etmucem. Kac defa biseyleri yapmak icin bahane aradi oje surdum diye tokat atti bana yetersiz oldugum seyleri soyledigi icin bende ona bohle soyleyemezsin dedigimden yine tokat atti dudagimi patlatti. Normalde de zaten fiziksel olarak bi baba var evde oyle aktiviteleri yapabilicegim birisi degil. Abimle surekli karsilastiriyo her konuda ona gore abim daha ustun ben yetersiz ve canım ona gore. Yani gercekten artik tahammulum yok nefret ediyorjm ondan.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bunlar erotik hikayelerin etkisi yapacak bir şey yok
ne hikayesi anlamadim
O tür hikayeler de geçen ensest konular vs oluyor ya onun etkisi diyorum
birimi okumus yani etkisi demissin ya
Ya sen okudun etkisinde kaldın ya da baban yoksa bu anlattığın sadece hikayelerde olur
Saçmalamıssın sana şiddet uygulaması dogru degil ama bana bakıyor demen saçma
niye sacma olsun gercekten bakiyo kimseye yalan borcum yok ama bakmasi beni asil rahatsiz eden sey
Annene söyle o zaman
kimseye soyleyemiyorum aramiz bi iyi bi kotu ailede kavga oldugunda ozur dileyen yok direkt hicbisey olmamais gibi devam ediyolar ben bunu soyledikten sonra yine bisey degismicek
Senle bu konuyu konuşalım yazarsan bana
Peki abin kaç yaşında
abimin yasi onemli degil benden buyuk iste ve daha basarili ben calismiyorjm diye yapiyo bide abim kendisiyle ovunen birisi egosu tavan yanj
Abine anlatsan sana yardımcı olmaz mı
tatile gittigimizde ev tutmustuk bi odada iki yatak vardi babam iki gun falan benim yattigim odadaki yatakta yatti abime dedim ben rahatsiz oluyorum sen burada yatsana diye anca ohle ima yaparak anlatanilirim baska sekilde degil
Peki sadece babanda mı var bu durum abin normal mi
yok abim normal ondan hic suphem yok
Peki senin ilişkin oldu mu hiç bakire misin
asksal manada oldu
Cinsellik yaşamadın yani
yasamadim
Sen bana yaz sana
Sen kaç yaşındasın baban kaç yaşında
ben 16yim babam 45
Annenle bu bakma konusunu konuştun mu hiç
konusmadim babam baska kadinlara falan da bakiyomus ama annem gulerek anlatiyo tamam erkeklerin dogasinda olan bisey ama bi bokunu cikartmadan yapsalar biseyleri teyzemle de bi degisik konusuyolar zaten
Nasıl konuşuyolar teyzenleee
ya harfleri niye uzatiyosun rahatsiz oluyorum diyorum bok bok seyler cikuyo karsima allahim sen sabir ver bana
La noluyo kafan mı güzel
rahatsiz oldugum biseyi soyluyorum ya orada sen harfleri uzatiyosun hos degil bana gore kotu niyetli degilsen ozur dilerim ama zaten sinirliyim rahatsizim bide bunun boyle olmasj canimi hadi ordan
Kanka sen bi baktır kendine normal değilsin
naptim
Bunu takman kadar saçma bişi olamaz başkalarının nasıl konuştuğu seni ne ilgilendirir
uf ciddiye almadigini dusundum stresliyim biraz kirdiysam ksuura bakma
Anlatsana merak ettim teyzenle annen mi değişik konuşuyor baban mı
yani evde kutlanicak bisey var diyelim babam hemen teyzemin ismini soyleyip onu da cagir diyo anneme
ya da bisey konusuyoruz cok alakasiz yersiz bi zamanda teyzemin ismi o da boyle boyle diyip ardindan guluyo
bitane kaldirim tasini agzina sokasim geliyo o zaman ya ne alaka yani orada adi sani gecmiyo alakasi yok sen ordan ondan neden bahsedersin ki anneme karsi da sacma sapan davrnaiho kiricak uzucek seyler yapiyo aglicam simdi
Annenle araları nasıl beraber yatıyolar mı hala
iyiler ama cok dengesiz sacma sapan iliskileri var ben bunun cocuklarini yani bizi de etkiledigini dusunuyorum hep sacma sapan insanlar karsima cikti toksik iliskilerim oldu suanda aski istemiyorum asik olamihlrjm biseksuelim bu arada
Teyzenle aralarında bişi var mıdır sencee
suphem var ama sadece suphe
Teyzen kaç yaşında evli mi
yok evli degil bikac yas var aralarinda babamla
gecen babamin galerisinde 2022 tarihli fotograf gordum teyzemin instada attigi postu kirpmis ya da biri atmis bilemiyorum artik ondan sonra basladi suphem zaten
Teyzenin babana karşı cilvesi vs var mı
yoo nirmal gayet
Açık giyinir mi yanında
kapali teyzem
Hmm bilerek yanında kışkırtıcı giyinmiyorsa bişi yoktur yaa
bilemiyorum artik babamdan her boku beklerim kac kere google yazismasini falan da yakaladim ne kadar kotu varua soylenicek cok sey var aslinda ama konusmicam ben bisey demicem
Baban baya yüksek demekki teyzen annene o yanlışı yapmaz ya
bende oyle dusunuyorum ama birine yavsarsin ve pas verirse olucaklari dusun yani bunu bende yasadim
ya biz ayrildik diye gitmis baska kiza yavsamis kiz kabul etmis boyle flort gibi bisey olmuslar sonra bana geri dondu
E teyzen dul mu ki
dedim ya evli degil diye
Yani hiç evlenmedi mi
bikac kere evlendi Şu an evli dgeil
Ohıoo öyle bi kadınsa yapar mı yapar kanki
Naptın
oyle yine notr hareketleri her zamanki gibi
Hmmm değişik bi durum yok yani
Naberr
Baban sana azmış
ya istemiyorum asiri rahatsiz ediyo beni gercekten ya evde zaten yok gibi bisey yani fiziksel olarak vurda zaten yok hic olmasin daha iyi biktim ya
Benimde babam aynisini yapiyordu erkek oldugum halde sinirlenirdim seni anlıyorum banyodan cikinca filan altima odaklanirdi kafasinida cevirmesdi
cok kotu gercekten napicagimi bilmiyorum hani rahatsiz degil gibi gorunsem de artik ruyalarima kadar girmeye basladi allah sana da yardim etsin
Benimki seninki kadar derin değil Ama olduğu zamanlarda oldu
noldu peki sonra konusuyomusun Şu an babanla
Yok ya babamın zaten kötü niyetli olmadığını biliyorum babam öyle kötü biri değil ama bilmiyorum insan babası annesi bazen çocuğuna çocuğuna odaklanıp bakabiliyor Bu gerçekten çok rahatsız lık veriyor Ama benimki Seninki düzeyinde değildi Sonuçta sen bir kızsın da daha da üstüne alınırsın
haklisin bikac defalik olsa bisey olmaz da bu surekli halde oluyosa bisey vardir zaten bu beni rahatsiz ediyo cok fazla
Sen şu anda kaç yaşındasın
Şu an ayri eve cikamiyorum 16 yasindayim
O daha Küçükmüşsün Evet ayrı eve çıkamazsın mecburen sabredeceksin onunla fazla konuşma fazla muhatap olma Yeter
oyle yaomaya calisiyorum tesekkur ederim onerilerin icin
Rica ederim