Merhabalar, bundan 2-2,5 yıl önce biriysiyle evlilik için görüşme yaptım maalesef ki benim olumlu değildi ama karşıda ki kişi baya bana karşı hisleri oluşmuş. Olması için, onu tanımam için annem ile bile iletişime geçmişti direk diliyle söylemese bile imalarda bulunuyordu çünkü ben ona üstüme düşünülürse ters tepebileceğimi söylemiştim, zaten sosyal medyalardan da engellemiştim. Adam şu an 35 ben 23 yaşındayım. 1-2 hafta önce son kez anneme sosyal medyadan istek attığını öğrendim annem o 2 senelik süreçte adamın beni çok sevdiğini söylüyordu, hissediyordu. Bu son ki yaptığı hamle ile ben de düşünce ve hissi değişimler oldu ve adım atmaya karar verdim istek atıp, mesaj attım kabul etti ve mesajıma da döndü beni aylar öncesinden yaptığım kazayı sordu, okulumu vs. ben sormasam biriyle görüştüğünü resmen söylemeyecekti zaten yeni tanışma olduğunu ama olumlu olacağını, hissettiğini söyledi takipte kalabilirsin istersen dedi. bunu bir kaç kere de tekrarladı. Resmen aramız da ki tek engel kızmış gibi görüşme olmasaydı hislerinize karşılık verebileceğini ama şu an daha olmaz dedi. Ben de biriye görüşrüğü hâlde anneme istek atmasını saçma bulduğunu söyledim bir an da sinirlenip ben sizi 2 yıldan fazla bekledim tanısaydınız diye ısrar ettim ama ön yargılı oldunuz neyin açıklamasını bekliyorsunuz dedi. Annem o yaptığı hamleyi bence son çırpınışı olduğunu söyledi. İkimizde Hakkımızda hayr’lısı deyip takipten çıkıp onu da çıkarttım. Aklıda kalbi de hâlâ ben de olduğunu düşünüyorum her şeyin hayr’lısı elbette. Siz ne düşünüyorsunuz bu duruma?
Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
güncelleme
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler