Oyunlara ve taktikleri tercih etmiyorum ben şahsen. Onlarda bir yere kadar çünkü, kişi illa ki kendini bir yerde ele verir. Genelde de duygu yoğunluğu fazla iken, yani sinirli veya hüzünlü anında gerçek karakteri ortaya çıkar. Demem o ki, er geç bu oyunlar ve taktikler suya düşer. İnsan, kendi olduğu zaman gerçekten kazanır evet günümüz ilişkilerine boşanmaların oranına bakınca fazla pollyannacılık gibi duruyor ama gerçekler. Kişi, diğer türlü gizemliyim, ulaşılmazım, bilmem neyimi oynasa da bir yere kadar sevilir. Gerçek sevgiyi tatamaz bana göre.
Ulaşılmazlıl değilde umursamaz olursan değerli oluyorsun. Gerçekten bunu farkettim artık. Sen değer veriyorsun, bunu belli ediyorsun hoop işler tersine dönüyor. Bir anda işler bambaşka bir hale bürünüyor. Söylenen sözlerin yerini kocaman bir boşluk alıyor. Kim için çıkarsan o örülen duvarların arkasından buna gerçekten değmiyor. Kimseye gerçek kendini göstermeye gelmiyor. En güzeli o duvarların arkasından çıkmamak.
Kaçan kovalanır taktiği falan sanırım. Beni umursamayanı, ben hiç umursamam. Kimseden sevgi de dilenmem, sevsin diye ulaşılmazı da oynamam. Kimseye de tavsiye etmem. Gün gelir yapayalnız kalırlar, insanların artık naza, tribe, ulaşılmazı oynayanlara tahammülü yok, gücü yok, isteği yok, enerjisi yok. Öyle şeyler filmlerde ve dizilerde kaldı :D
Çünkü insan oğlu verilen değerin sevginin ilginin kıymetini bilmiyorda ondan. Ne kadar umursamaz olursan okadar iyisinNe kadar ilgisiz sevgisiz deger vermez olursan okadar el üstünde tutulursun bu yaşıma gelene kadar en iyi öğrendiğim şey bu herkese tavsiye ederim.
Sevgide ulaşılabilir ya da ulaşılmaz olmak gibi kıstaslar olmamalı. Daha önemli öncelikler vardır. Sevmek, sevilmek, bağlılık, sadakat, içtenlik gibi.. Çoğu kişi bunu taktiksel olarak kullanıyor ama büyük hata. Ben bunu yapan birinden anında soğurum açıkçası, kaçan kovalanır tezi beni etkilemiyor pek. Uğraşamam.
Ben istediğim birşeye ulaştığımı düşünüyorum istediğim birşeyi alırım sonrası ya hüsranla biter ya da bilinmez birşeyle.. çok fazla sevmemek lazım anında kendinizi bir boşlukta bulursunuz..
Çünkü insanlara güven olmuyor artık sözlerinde durmazlar
Ulaşılmazı oynamaya gerek yok ki.. İnsan kendi olduğu zaman sevilmeli zaten.. Bazı insanlar da vardır ki gerçekten ulaşmalarını istemez, o zaman da saygı duymak gerekiyor bence zorlamadan.. Keyifli akşamlar..
Maalesef günümüzden durum bundan ibaret. Sevilmek için uzak durmak ve kendini saklamak gerekiyor. İnsanlar zoru daha çok seviyor ve zor olan daha lezzetli geliyor. Kaçan kovalanır mantığı yani.
evet maalesef kolay ulaştığın bir şeyin değeri de yoktur bir şeyler için çabaladığın an o değerli geliyor ve çabaladğın şeyi bırakmak daha da zor bıraksan bile geri istiyorsun