Görüşler için teşekkürler
Sevilmek için illa ulaşılmazı mı oynamak gerek?
Görüşler için teşekkürler

Aslında Aşk ilişkilerinde çoğu zaman sevgi aşk yerini bencillik boyutu aldığı için insanlar sadece kendi çıkarları doğrultusunda hareket ettikleri için böyle mazeretleri uyduruyor Halbuki böyle bir durum söz konusu değil mi zaten sizi sever ve size değer veren insanlar hayatın kısa olduğunu Bugün var yarın ahirette olacağımızı bildiğin için çok vakit kaybetmeden mutluluk kapısını açacaktır, Eğer bir insan sana bu kapıyı açmak yerine vakit kaybetmeyi tercih ediyorsa o insan için hiçbir zaman boşa vakit kaybetmeyin
Benim için fazla naz aşık utandırır. Ulaşılmaz değil yeni tanışılıyorsa alttan almak gerekir. Ama ne olursa olsun kişiler kendi olmalı. Ne kadar farklı söz, davranış gelirde o kadar elde patlayan ilişki oluyor. Herkes kendi olduğu için sevilsin yoksa anlamı kalmaz. Sevgi de planlanan bir şey değil.
Doğal olmak lazım ya
Hayır
Kısa ve net 😂😂eig sizindir😂
😂
Sadece hayır cevabı iyiydi😂
Oda iyidir🤣
Cevap
55Cevap
Herkes için geçerli bir durum değil. Hoşlanılan kişinin karakterine göre şekillenir. Sıkılan tiplere ne yaparsan boş, o ayrı konu.
Allah'a hayırlı biri için çok dua etmek gerekir gadası
Sevilmek için illa ulaşılmaz oynamaya gerek yok hani derler ya kaçan kovalanır onu diyeni bir bulayım ümüğünü sıkıcam sevilmek için kendiniz olmalısınız yalandan sevilmeyi kimse istemez amaa günümüzde bizi sevenlere değil de sevmeyenlerin peşinden gidip sonra ret edilip sonra ağlayanlar var ya gözünün önündeki mutluluğu elinin tersi ile kenara atıp imkansızn peşinden koşup kendine yazık ediyor Allah gözümüzün önündekileri görmeyi nasip etsin '' Eş diye yazmadığını Aşk diye çıkarma Allah'ım '' saygılarımla.
Kıymet bilmeyen çoğunlukta işe yarayan bir durum bu sadece. İstisna olup da gerçekten kıymet bilen; umursamaz ve art niyetli olan insanlardan uzak duran kişilerin üstünde bu işe yaramaz. İlginizi iyi göstermeniz gerekiyor. Tabii ilgi manyağı derecesindeyse orada da bir sıkıntı vardır. Bunun dengesinin kurulması gerekilebilir. Bu tarz insanlar evet çok ilgi ister ama fazla ilgi de insana baskı gibi gelir. Extreme durumlarda ya da günlük yapılması gereken diğer durumlarda, karşı taraf günlük işlerine, hobilerine odaklanıyor diye her iki tarafın da buna saygı göstermesi gerekir.
Kıymet bilen insanlara karşı yapılması gereken budur ki bu insanlar yok denecek kadar az sayıdadır. Kıymet bilmeyen insanlar da çoğunlukta olup sizin soruda dediğiniz şey onların üstüne uygulanmalıdır. Yani evet, kıymet bilmeyen biriyse yeteri kadar ilgi gösterip sonrasında umursamazı oynamak lazım.
Şahsen hiç sevmem öyle alavere dalavere entrikalı işleri. Düz olacak insan. Neysen o olacaksın. Öyle böyle şöyle kıvırmadan ilişki evlilik yaşayacak insan. Bir kere bulaşıldımı şu entrikanasyonel işlere o ilişkinin evliliğin b.. ku çıkıyor. İnsan sevmek bağlanmak neşe duymak yerine soğuyor yoruluyor.
Hiç de bile. Sevişmek için ulaşılmaz olmanızı bekleyen toksik kafalardan uzak durun. Frekans uyumu arayın, o kadar zor değil bulmak. Toksik tiplere yaranıcam diye ulaşılmaz takılıp size gerçekten ulaşmaya çalışan insanları kaçırarak salaklık yapmayın lütfen, yazıktır günahtır.
Ulaşılmazı oynayınca sevileceğimizin garantisi var mı 😂
Bu sevmelerin denklemini bir çözemedik gitti😂
Aynen ya😂
Benim kendi deneyimlerime bakarak yorumlucam.
Kesinlikle umursamaz ve adi biri olmak gerekiyor. Kızlar genelde ulaşılmaz ve kendisine hakaret şiddet gösteren erkekleri daha çok benimseyip seviyor.
Bu oynamak değil aslında gerçek.
Ulaşılmazı oynamaya asla anlam veremem. Buna ilgi duymayı da... Elbette basit de olunmamalı, ama zoraki şeyler ya da bürünülen rollerin bir anlamı yok. Peşin sözleri sevmemek, yaşandıkça anlam kazandırmak ulaşılmazı oynamak değil, tamamen gerçekçi olmaktır! Sevilmek için illa ulaşılmazı oynamak gerekmez.
Hayır her insan kovalamaktan hoşlanmaz çünkü. Ben de o gruptayım. Zormuş gibi davrananlar genelde özgüvensiz oluyorlar ve ilgi manyağı! Hoşlarına gidiyor çünkü. Kendileri olurlarsa dikkat çekmeyeceklerini düşünüyorlar ama büyük hata
Bence oynamaya gerek yok efendim... Çünkü yine siz kaybedersiniz... Gerçek sevecek kişiyi bulmak çok zor malesef.. Herkes evli belki ama, herkes mutlu mu bi sormak lazım..
Hayır gerek yok. Kimseyle oyun oynama niyetinde olmadım hiçbir zaman. Kendim oldum benimle olmak isteyen yanımda olur olmak istemeyeninde Allah gönlüne göre versin.
Neden böyle bilmiyorum ama bu dediginizin yalan olduğunu biliyorum. yakin cevremde ne Aşk, lar gordum hepsi birbirinden fedakar. sizin dediĝiniz ulaşilamamazlik ego dan baska bir sey degil.
Doya doya sevip sevilmedikçe birlikteliğin ne anlamı var? Hiç böyle hesaplara girmedim. Hesapsız sevgimi verdim, hesapsız da sevildim. Sevgi göstermeyenle alakamı kestim.
Evet sevdiğini belli etme , soğuk ve kısa cevaplar ver, her şeye evet deme hatta biraz da odun ol. O zaman çok seviyorlar hem de aşık bile olabilir.
Bu kural her zaman için güzel bir taktik olmuyor. Kaçanın kovalandığı gibi, fazla nazın aşık usandırdığı da oluyor.
Çoğu insan sadece tek bir hareketini ve davranışını görünce bile seni sevebilir. Bence ulaşılmazı oynamana gerek yok.
Sevgi dediğin şeyde taktik maktik olmaz. İçinden nasıl geliyorsa öyle davranman gerek
Bende öyle aşırı ilgi gösteriyorum oda ters tepiyor. Halbuki ona ne kadar değer verdiğimi bilse ama anlamıyor. İnşallah anlayan birisini buluruz.
Sevgiyi üstüne çekmek bencillik olur seversen sevilirsin. Ha arada etkileşim yoksa zaten ne yapsan olmaz
biraz öyle. ama sevince de insan kendine engel olamıyor işte ulaşılmazı oynamak seven insan için o kadar kolay bir şey değil
hayir hayir. sevilmek icin guzel ve ipeksi bir cilde sahip olmalisiniz. cirkinler ulasilmazi oynayinca gercekten ulasmak istemiyor insan.
Bu kadar sevgi arsızı bu kadar sahte sevgili varken neye karar vereceğiz, ne yapacağız çok karışık ama bir anda her an her şey olabilir diyorum
Ulaşılmazi oynamak gerekiyor gerekiyor da ulaştıkları zaman da bir değerin kalmıyor en iyisi hiç ulaşamamalari
Bak işte çok sevdiğim bir konu. Evet abi bu bir gerçek kadınlara biraz ilgi gösterip sonra uzaklaştığın zaman daha çok ilgi duyuyorlar sana net.
Ne sevmek ne sevilmek ikisinide istemiyorum of kim ne yapıyorsa yapsın kim ne yapıyorsa yapsın
Yani sanırım ulaşmak gibi bir çabamız olduğundan öyle geliyor benim için artık öyle değil sadece severim ulaşmak için uğraşmam zamanla herşey şekillenir.
Cok umursamamazlik iyi degil , cok umursamakta iyi degil😂ortasi
Hayir, bana öyle gelen birini takmam bile ne hali varsa görsün der geçerim
Ulaşılmaz olmaya sebep yok, sevecek kişi için bir gülümseme bile yeter.
Galiba oyle ne kadar umursamaz olursan o kadar cekiyorsun ne kadar umursarsan o kadar itiyorsun
Bana göre yanlış bir davranış olsada genelde işe yarayan stratejidir
Sevilmek için bir şey yapmak gerekmez sevilmek bahanesizdir amaçsız sevilir ve sever insan
Güzel ve sıcakkanlı isen herkes peşinden koşar, ekstra birşey oynamana gerek yok
her halti yiyip namuslu ayağına yatana ayar oluyorum
Ulaşılamazı oynayan kişiye ilgi duyan kişi, ilgi duyduğu kişi gibi kişiliği kalitesiz olan bir kişidir...
Bazen tutan bi taktik bu
Fazla abartilmadigi sürece ilgi görmeyi herkes sever tabii ki bazı insanlar insanları surundurmeyi sevse de abartmadan gösterilen ilgi ile de gayet sevilebilir
Ulaşılmaz oynayan kızı fark ettiğim an soğuyorum ben istediğin kadar ulaşılmaz ol kendi başına.
Kasmayin abi su hayati ya. Ne kendinizi nede baskalarini fazla onemsemeyin. Kendini sevmeli, kendine deger vermeli insan herseyden once.
Yok da hemen yazanada insanlar başka türlü bakıyor hayırdır hemen cvp yazdı diye insanın fikri neyse zikride o dur
İnsan doğası. Bilinmeyen veya ulaşılmaz görünen şeyler her zaman daha çekicidir
Yav hehe sonra umursamadikca erkekte biraz kosunca pesinizden gtnz ballaniyor sonrada ego kasiyorsuz ah kezolar
Adil Yıldırım'a göre evet..
Gerekmez
Sevilmiyorm ulaşılsam da..
ulaşılmaza duyulan sevgi ulaşılınca biter
Sanırım öyle, insanlar odun.
Bence gerek yok doğal halinizle sevsin seven
Kibirin kimseye faydasi yok
Seven sevdigini sarta baglamaz
Ulaşılmazı oynayan daima sevilmeyendir
öyle bir şey sevgiyi değil takıntıyı oluşturur
Sevilmek için doğru kişiyi bulmak lazım
Aynen, ilgilenmiceksin hiç peşinden koşturacaksın