1) Saygıdeğer karşı cinslerim; en yakın arkadaşlarınızdan biri kız diyelim. Bu kızın tüm duygu durumu hallerini vs. gördünüz. Zayıf anlarını, güçlü olup ayakta durduğu anları... Acayip eğlendiğiniz kadar öfke patlamalarına bile şahit oldunuz. Auranız birinizle inanılmaz tutuyor. Tam bir dostsunuz yani. Bir gün an gelirde ona karşı bir şeyler hissetme durumunuz nedir? -Benim kardeşim sayılır olmaz şimdi ya hem her şeyini biliyorum zaten mi? -Eşim olma ihtimali çok yüksek ya hem başka hangi kızla böyle uyumlu olabilirim ki mi?
2) Peki siz çok sevgili hemcinslerim, sizler için sorumuz biraz daha farklı. (Neden farklı soru onu da hemen cevaplıyorum. Malum kadınlar olarak duygusal varlıklarız. Bizim böyle bir durumda karşı cinsi bir şeyler hissetme ihtimalimiz daha fazla o yüzden farklı bir soru soruyorum.) Neyse efenim her halinizi bilen her anınızı gören, duyan ve yanınızda olan en yakın erkek arkadaşınıza karşı; -Ya... benim her halimi biliyor bir gün olur da sevsem bile utanırım filan onunla sadece arkadaş oluruz hem benimle olmak isteyeceğini de düşünmüyorum mu? - ... ile bir şeyler düşünmem her halimi biliyor bir gizemimiz karizmamız filan kalmadı. Hiç o toplara girmeye gerek yok hem sevmem ben öyle şeyleri mi?
Dip Not: Bu kadar uzun soruyu okuyup anlayanlara üstün hizmet madalyası verilebilir bence KS kurucularıyla bir görüşmek lazım. :D Sevgiyle kalın. Hayırlı Ramazanlar... :)
Erkekler ne düşünüyor? Kızlar ne düşünüyor? Soru detayına gelir misiniz?
O kadar çok konuşuldu yazıldı çizildi artık kadınlar olarak şunu kabul etmeniz lazım; "Kadın ve erkek arkadaş OLAMAZ" Olmaz o-la-maz hocam işte zorlamayın.
E benim iş arkadaşlarım falan var dediğinizi duyar gibi oldum, o zaten yakın arkadaşlık değildir. İş arkadaşlarınız sizi sınırlı düzeyde bilir tanır görür vs.. Vazgeçin o yüzden artık bu arkadaşlık muhabbetinden 😂
Sakin olun bir Allah rızası için genel soru kalıplarından birini sordum kendi düşüncem tabiki farklı illaki sorularla düşünceler aynı olamaz değil mi? :D
Başka sevdiği de olsa belki buradan da bir şeyler çıkabilir ileride diye düşünülür. FB oluruz belki diye düşünür vs.. vs.. O yüzden olmaz diye yırtınıyoruz burada 😂
Merhaba, saygı değer karşı cinsim. Böyle durumda bakış açım her ikisi de olabilir... Burada bir yol seçemem açıkçası. Beni arkadaş olarak görüyor ise kişi kendimi sevgi anlamında ifade etmek istemem.
Ya da görücü usulu evlilik mutlu olma ihtimali yüzde yüze yakın, çünkü önceden insanlarda güven, sevgi, saygı, sadakat ne ararsan olduğu için iki cins de birbirine her anlamda güveniyordu zaten erken yaşta hayatını kurduğun için düzen oturmuş oluyordu her ne kadar etik olmasa da dahi çevremizde görüyoruz on numara beş yıldız evlilikler var. Bu devirde o işlerden uzak duran insanlar için yine uygun bir evlilik usulu , ama çoğu yukarıda saydığım karakterden uzak ve mahrum olduğu için hiç de bulaşmaması gereken bir durum çünkü bu insanlar o tarz evlilik için birbirine güvenmiyor sürekli sözümona yalan dolan sevgiler ve sair yaşadıkları için düşman başından ırak aman diyim lüzumu yok...
Ne deseniz haklısınız ben de öyle düşünüyorum ve bu gidişle de bekarlığa devam edeceğim gibi görünüyor. Çünkü genele baktığımızda herkes bu tarz ilişkiler yaşamaya başladı. Bizim gibi düşünenler olarak onların ekmeklerine yağ süremiyoruz hoşlarına gitmiyor...
Ya öyle düşünen tipler zaten evlilik istemeyen ve aklı amiyane tabirle kıçında olan insan müsveddeleri zaten afedersin. Bunlar çok gözlendiği için insan evliliğin kendisine değil de mutluluk bağlamında biraz olumsuz düşüncelere sahip olmaya başlıyor yoksa evlenmeye ne var ki zaten... Doğru olmak lazım ki dürüst bizi bulsun beraber doğru dürüst bir ömrün yahut evliliğin temeli atılabilsin.
"Ben insanım kusurlu bir varlığım bunun kabulünde ve bilincindeyim. Elimden geldiğince kendimi düzeltmeye ve doğru olmaya çalışıyorum. Karşıma da kendim gibi düşünen biri olsun diye bekliyorum. " dediğimizde neden hala abesle iştigal karşılanıyor onu da çözersem benden iyisi yok.
Çünkü insanlar artık böyle düşünen kişilerin varlığına dahi inanmaz oldu ve de kendileri öyle olmadığı için herkesi öyle görüyorlar izahati bu kadar basit aslında
Çok şükür neyse ki kendimi biliyorum ve kimsenin de bana inanıp inanmasına ihtiyacım yok. Bu arada yorumunuz için teşekkürler. Her şey gönlünüzce olsun. :)
ille bir şık sececeksem bu : Ya... benim her halimi biliyor bir gün olur da sevsem bile utanırım filan onunla sadece arkadaş oluruz hem benimle olmak isteyeceğini de düşünmüyorum mu?
Birtanemmm canım cancagzim Erkek ve kiz dostluğu hiç yaşamadım. arkadaşlık seviyesi dahili erkek ve kiz dan arkadas olmaz gorusundeyim o guzel sorundaki gibi düşünmüş olsaydım. Hiç kendimi kasmazdım zaten her türlü her şekilde beni biliyor görüyor 😊😊