Malum altın fiyatları sevdiğiniz insan durumum kötü hayatım altın almadan evlenelim dese nasıl cevap verirsiniz?

Kabul ederim canı sağ olsun çalışıp yaparız be olucak
Cevap
1Cevap
Her şey maddiyata bağlansa bile Evet ama bu tip şeylerde bazen maddi durumlar göz ardı edilebilir ama bir yere kadar tabi
Ya kadınlar işte yıllarca altın hayali kuruyorlar
en saçma şeyin şunlar olduğunu tek ben düşünmüyorum umarım ne kadar rezil bir şey
alyans yeterli
Valla bravo şaşırtıcı
Altınla mutlu olmayacağıma göre. Tabi ki kabul ederim. Sevdiğim daha önemli. 🤗
Genelde böyle diyorlar evlendikten sonra başkasında gördükçe sen bana almadın diye başına kakıyorlar
Hiçbir zaman altın merakım olmadı. Maddi durumunu bilip de böyle bir cahillik yapacaksam ki sanmıyorum yapacağımı.
Bravo ozaman evleneceğin insan çok şanslı
Bence de. 😅
Aileme nasılsam evleneceğim kişiye de öyle olurum. ☺
Bak bak sen çok iddialı ama bence sen tehlikelisin 🤣 öyle şeyler seziyorum insanın burnundan getirecek gibi
Ay yok valla. Hiç öyle biri olamam. Vicdanım el vermez. 🤭
Yazık, günah yahu.
Yaa o anlamda demedim başka anlamlarda 🤣 sen bence kıskanç temizlik hastası ve eşini durmadan evde çalıştırılan birine benziyorsun 😊
Kıskancım evet. Temizliği de severim ama eşimi çalıştırmaya kıyabilir miyim sanmıyorum 😅
Ama sen bunları nerden çıkardın 😂
Benim 6 hissim güçlüdür ama kadınlar bunu yapar emin ol hatta yemekte yaptırır kıyarsın 😊
Beni tanımıyorsun 😉
Bence tanıyorum 🤣
Ya hayır 😂😂
Evet evet 🤣 huysuz seni
Ohoo sen benim bu halime huysuz dediysen 😂😂 Huysuz görmemişsin
Bu haline demedim görmediğim haline dedim hissettigim 😊
Burcun ne senin 😂
Dm gelirsen söylerim 😊🤣
Seni seni 😅😂
Korktun mu 😊
Sohbet ederdik ya
Senden mi korkucam neden. 🤔😂
Sohbet ederiz etkilenirim diye 🤣
O zaman başka bir şey al derim. Benim tanıdığım zamanında tamam altın alma ama ev al demiş. Ev yaptırmışlar adam altın almamış.
Ya adamın durumu yok olsa altın alır ne alsın başka
Ailesi de mi yardım etmiyor... Ben hep diyorum kendine güvenmeyen evlenmesin
Sen evlimisin
Hayir
Tamm anladım ,😊
Ya ben nedense altını hiç guzl bulmuyorum çok çirkin onun yerine pirlantalar güzel ama sevdiğim yeterki benimle evlensin ben herşeyi kabul ederim
Pırlanta olsada olur 🤣
Pırlanta daha pahalı 😄
Çok tehlikelisin 😊
En İyi Cevaplar