Para & Ekonomi Kız isteme merasiminde karşı taraf "şerefiniz kadar altın alsanız yeter" dese ne yapardınız? Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor 😂😂 Şerefimiz kadar bulamadık , şerefiniz kadar aldık diyip hiç almamak 😂 Kız isteme merasiminde karşı taraf "şerefiniz kadar altın alsanız yeter" dese ne yapardınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 149,2b cevap paylaştı. O zaman dünyada ki bütün altınları almam gerekirdi buna da param yetmeyeceği için ben şerefimi de alır giderdim.. 1 0 Yorumla
QueenOfSea Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Altın cok pahalı be... benden altın isteyecek olan sayın gelecekteki eşimin ailesi " Ben ş€rafsizim " 😂😂 1 1 Yorumla Dazzle_ +1 yıl Hahaha estağfurullah Yorumla
Alooğ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 42% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 784 cevap paylaştı. Buna en güzel cevap şerefimiz ölçülemeyecek değerde olduğu için bir şey takmamak olabilirdi 😂 1 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Öyle diyen biriyle dünür olunmaz, balık baştan kokar. 2 0 Yorumla
t2pac1109 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Ahhahaha, evlenmezdim! Para göz ailenin para göz kızı! 1 0 Yorumla
cursedplatoon Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 75% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 334 cevap paylaştı. Böyle terbiyesiz insanlarla aile olacak hale geldi mi bu ülke? 1 0 Yorumla
Beyazid Takip Et Yoda Yaş: 88 , eic 45% +1 yıl Bizde altin yere düşsede degerini kaybetmez demesi yeterli ablasi :D 1 0 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 980 cevap paylaştı. Şu an aldım bak, diyip bir hareket gösteririm sonra da gelin hanıma dönüp... neyse bir şey demeden çıkarım. 1 1 Yorumla QueenOfSea +1 yıl 👏👏 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Ona bütçemiz yetmez ama sizin şerefiniz kadar talep ederseniz kabul derdik 0 0 Yorumla
ZamannnYolcusu Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 94% +1 yıl Ayy olurken bile sinirlerim bozuldu. erkek olsam direk vazgecerim 0 1 Yorumla ZamannnYolcusu +1 yıl Okurken Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bizim şerefimizi ölçecek kadar altın bulmak imkansız 0 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kalkar giderim, soyguncu pisliklere bak kelime oyunu yapıyo bi de. :D 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Bizim şerefimiz kadar altını siz hak edemezsiniz diyip masadan kalkarım iyi günler. 0 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Bu soru trend soru mu ara ara hep soruluyor çünkü 1 2 Yorumla Dazzle_ +1 yıl Ben hiç görmedim 🙄 Yorumla avcikaan +1 yıl Ben çok denk geldim Yorumla
Selliinmiii Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Heral alınlarına şerefsiz biz yazdırırlardı, bilemedim😂 1 0 Yorumla
hasıxnaojzkszk Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Size yakışanı yapın demek daha hoşgörülü bence 1 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sizin şerefiniz kadar alayım deyip almayayım 🤗 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İsmim Şeref, hemen zayıflamam lazım. 2 1 Yorumla QueenOfSea +1 yıl 😂😂 Yorumla
juuachi Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 635 cevap paylaştı. O zaman bize müsaade der kalkarım 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 5b cevap paylaştı. Acaba sen onu taşıyacak karakterde msn, 0 1 Yorumla Sarpergülsoy +1 yıl Neyi neyle kıyaslıyoruz ya.Gerçi kocasına canlı yayında benim başkasiyla hayal et diyebilen insanların olduğu bir ülkede yaşıyoruz.Şaşırmıyorum artık.her şey normal gelmeye başladı. Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kızı almaktan vazgeçerim 0 0 Yorumla
rimurutemp Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bizde şerefiniz kadar getirdik derdim. 0 0 Yorumla
blondeewomenn Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Saçma bir kelime hiç alamazsa şerefsiz mi oluyor 1 0 Yorumla
Yolunsonu34 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Hangi Şeref? 317 Şeref mi? 1 1 Yorumla QueenOfSea +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 6,9b cevap paylaştı. Ödeyemeyiz deriz. d 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
O zaman dünyada ki bütün altınları almam gerekirdi buna da param yetmeyeceği için ben şerefimi de alır giderdim..
Altın cok pahalı be... benden altın isteyecek olan sayın gelecekteki eşimin ailesi " Ben ş€rafsizim " 😂😂
Hahaha estağfurullah
Buna en güzel cevap şerefimiz ölçülemeyecek değerde olduğu için bir şey takmamak olabilirdi 😂
Öyle diyen biriyle dünür olunmaz, balık baştan kokar.
Ahhahaha, evlenmezdim!
Para göz ailenin para göz kızı!
Böyle terbiyesiz insanlarla aile olacak hale geldi mi bu ülke?
Bizde altin yere düşsede degerini kaybetmez demesi yeterli ablasi :D
Şu an aldım bak, diyip bir hareket gösteririm sonra da gelin hanıma dönüp... neyse bir şey demeden çıkarım.
👏👏
Ona bütçemiz yetmez ama sizin şerefiniz kadar talep ederseniz kabul derdik
Ayy olurken bile sinirlerim bozuldu. erkek olsam direk vazgecerim
Okurken
Bizim şerefimizi ölçecek kadar altın bulmak imkansız
Kalkar giderim, soyguncu pisliklere bak kelime oyunu yapıyo bi de. :D
Bizim şerefimiz kadar altını siz hak edemezsiniz diyip masadan kalkarım iyi günler.
Bu soru trend soru mu ara ara hep soruluyor çünkü
Ben hiç görmedim 🙄
Ben çok denk geldim
Heral alınlarına şerefsiz biz yazdırırlardı, bilemedim😂
Size yakışanı yapın demek daha hoşgörülü bence
Sizin şerefiniz kadar alayım deyip almayayım 🤗
İsmim Şeref, hemen zayıflamam lazım.
😂😂
Param yok yani şerefsizim 🙄
O zaman bize müsaade der kalkarım
Acaba sen onu taşıyacak karakterde msn,
Neyi neyle kıyaslıyoruz ya.
Gerçi kocasına canlı yayında benim başkasiyla hayal et diyebilen insanların olduğu bir ülkede yaşıyoruz.
Şaşırmıyorum artık.
her şey normal gelmeye başladı.
Kızı almaktan vazgeçerim
Bizde şerefiniz kadar getirdik derdim.
Saçma bir kelime hiç alamazsa şerefsiz mi oluyor
Hangi Şeref? 317 Şeref mi?
😂😂😂
Bırakalım bu sululukları derim 😂😂
Ödeme gücün yetmeZ..
Ödeyemeyiz deriz. d