Sevgilim ile öpüstükten sonra fark ettim ki genelde gözleri yaşarıyor ve yüzü kızarıyor. Sizce bunun sebebi nedir? Bazen sarıldıktan sonrada gözleri doluyor.
Yorumlarınıza ihtiyacim var simdiden teşekkür ederim.
Yorumlarınıza ihtiyacim var simdiden teşekkür ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Belkide ilksin onun icin ve hic olmadıgı kadar mutlu hissetti?
Öylemi diyorsun? Sevindim :)
Buna sevinmek gerek belkide
Sen istemiyor musun opmek sarılmak
Öyle de eski sevgılısınden de bahsedıyor ara sıra o yüzden suphelendırıyor
Basından geçen olayları anlatıyor
duygusal biri oldugu belli ya da sefkat sevgi eksikligi yasamis olabilir
Evet dogru yaşamış. Ama beni sevdiginden mi acaba böyle oluyor?
Ah kuzum o anı tam görmek gerekirdi ama bu gözyaşlrı sadece senin sevgin kaynaklı da olmayabilir
Öylemi diyorsun? :/ nasıl anlayabilirim ki bunu peki?
Daha daha detaylı anlatman gerek belki biraz fikrim oluşabilir
Yanındayken mutlu eskısıne bakarak konusuyor ıcını dökmeye başladı kaç haftadır iyi ki varsın seviyorum vs dıyor gözlerime uzun süre bakabiliyor. Bazen bakarken de gözleri hafiften yaşarıyor gibi karanlıkta cok belli oluyor. Oyle bırsey yok dıyor gulumsuyor elımı aldı dun gozlerıne degdırdı bak bakalım var mıymıs yaş dıyor. Elımı arabada sureklı opuyor elımı tutuyor. Yaptıklarıma deger verıyor ılıskımız hakkında bırsey yaptıgımda gulumsuyor mutlu oluyor. Gecen ceyızıme bısey aldm dedı ceyızıne mı aldn evet dedm sen ılerıye yonelık dusunuosan bende sunu yapaym dedı elıyle yanaklarımı tuttu hafıf salladı severek gulumsedi.
Eski sozlusuyle davalıklar yalnışı olmus buna babasıda kestırıp atmıs kızın. Dun dıyor bana babası bana sen anca ot bicersin dedi diyor. Icıne otırmus galıba bu söz dıyor ben cok kıncıym yapılan iyiligi gormedıgımde umrumda olmaz artık o kişi. Ara sıra konusu gecıyor eskısınden oda dava hala surdugu ıcın yoksa oturup anlatmaz. Ev uzerınden dava acmıs benımkıne bısey odemedıgı halde gunluk 500 lıra odemesını ıstemıs o bıtmıs baska dava acmıs kaybedecegı kesınken. Eve ımza atmıslar anlasmalı evlılık falan soz konusu degıl. Bı hafta oncede evı ustune aldı. Yolda gıderken bana anlatıo araba sankı ılerlemıyordu gerı gerı gıdıodu dedi nıcın bole bısey dedın deyıncede okdr olay yasamısım canım kolaymı dıyor ısımı halletmek ıstıyorum o gun olacakmı olmıcakmı dıye dusuncedeydım yol mu uzadı dedim evet dedi. Acıklayabıldı durumu ama fazla dusunmeden. Bu olayın özeti
Opusurken veya opusmeden once elektrıklı sıgara alıyor ıcıyor bazen bana baktıgında bıle gozlerı yasarıyor gecen bıseymı oldu dedm yok sana sarılmak ıstıyorum arabanın dısına cıkalmmı dedı tamam dedım sarıldı kendıne cektı yuzıne baktıgımda yıne aynı ıfade ama gulumsuyordu iyi olduguna emınmısın dedm evet neden oyle dıyosun sureklı dedi gulumsedı. Gulumsemesı ıcten ama. Cozemedım. Hem huzunlu hem mutlu gibi.
Yanımdayken baska seyler dusunuyor sankı ıstemeden mesela arabaya gıderken onden yuruyor. Bındıgımde elımı tutuyor mesela. Bence ıstemsızce yapıyor farkında olmadan dusuncelere daldıgı ıcın bu konuda kırıldıgımı soyledm 2 3 hafta once dolasıyorduk ormanda arabaya bındgımde dedm sankı yanımdayken baska seyler dusunuyorsun bazen sevdıgınden suphe edıyorum dedm ne dusunuosn konustk bılmıyorum ben ılerde arkadas gıbı olmak ıstemem dedm gozleri doldu aglıcaktı nerdeyse kendını yarı yolda kalmısmı hıssedıyosun dedı evet dedm ıstemeden oluo bana guven dedi senı sevıyorum aklmda baska bırısı yok oyle bısey olursa en serefsız kısıyım dedi. Ilk adımı atalım sevgımı daha cpk gosterırım dedı belkıde kaybetmekten korkuyor bılemıyorum ama ıkılemdeyım.
Bence eskiye dair senden sakladığı bir şey var gibi
Ne olabılır bu?
Seni epey seviyor bence.
O ne biçim erkek öyle 😂
Hakkından gelemeyecegıne uzuluyor ağlıyor
Utanıyor yigidim
Sırf o da olmuyor olabılır?
Ne olabilir
Utangactir
Seviyor demek ki
duygulanmış
Onu anladım da neden? Bir erkek sevmese öper mi ve beni öptügü ıcınmı duygulandı yoksa aklında eski sevgilisi olma ihtimalide olabilir mi?
değer görmüş hisettmiş değeri