Arkadaşlar erkeklerim geneli böyle bence. Neden eski zamandaki gibi aşık değer veren ve böyle romantik erkek yok. Şimdikilerin tek derdi belli. Bi de cimri dengesiz ve kabalar. Y kuşağı berbat bence.
Erkekler neden yalancı cimri ve bencil?

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevap yazmak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
Devir değisti adam değiler cünkü..
Kesinlikle değiller. İğrençler. Aç abaza sokak köpeğinden farkları yok.
Y mi Z kuşağı da öyle maalesef
Ya valla bu çağdan nefret ediyorum. Gerçi eskiden de kadına hiç değer verilmiyormuş. O da ayrı kötü.
Kadına ne zaman değer verildi ki 😞
Zaten her şey ailede bitiyor bence. Ne din ne başka şey. Benim ailem dindar değil ve modern ama bir gram kadına saygı yok. Bana saygı ve sevgi yok. Köle gibi görürler beni. Hep istediklerini yapayım asla mutlu ve özgür olmayım isterler. Aç kalsam yemek vermezler. Öyle bir ailem var. Bi de deli gibi eğitimli ve zenginler ve tek çocuklarıyım. Resmen dışarıya hava atmak için yapmış pislikler. Ölseler de kurtulsam.
İşte iğrenç. Ne demek kadına saygı değer vermemek. Bunların üç santim çükü var diye ne bok oluyor. Kim bunların başta popon kaldırdı cidden anlamıyorum. Erkeklerin çoğu iğrenç varlıklar. Ezikler. Abazalar. Hiçbir işe yaramıyorlar. Öküzler.
Nasıl bir ailen varmış ya köpek gibi davranışlar sana yazık cidden ya kalplerine tüküreyim ben onların insan kendi çocuğuna da yapar mı bunu
Aynen öyle. Nasıl beter davrandılar. Hala da öyle. Bok gibi paraları var bana en ucuz en kötü şeyleri alırlardı. Dışarda herkes çocuğuna yedirir içirirdi bunlar hep paramız yok derlerdi. Hala da öyle. Bir kuruş destek olmazlar. Allah belalarını versin.
İstemediğim bölüm ve okulda okudum sırf özel okula para vermek istemiyorlar diye. Bir kere bile eve arkadaşımı çağıramazdım. Beni de hep evden kovarlardı git sen yüksün vs vs diye ama ayrı eve çıkacak para da vermezlerdi. Her şeyi başıma kakarlardı.
Mutsuz evliliklerini kavgalarını bile benim başıma kakarlardı. Beni doğuran herif beni sözel anlamda hep cinsel olarak taciz eder hakaret küfür ederdi. 4 yaşında bile bana canım pislik hadi ordan git diye konuşurdu.
Annem denen kadın da öyle hep bana psikoloğu gibi herkese olan kin ve nefretini anlatır. Ben senin için bu adamı çekiyorum bak sen otur ders çalış yoksa ben ölürüm diye duygu sömürüsü yapardı. Herkes oynar gezerken ben böyle bin tane yük taşırdım omzumda. Acılar çekip kudursunlar istiyorum ama hiçbir bok olmuyor. Kimse bana yardım etmiyor ve takmıyor. Akrabalar da vah vah diyip hiç bulaşmadan geçiyor. Asla beni koruyup sahip çıkan bir kişi yok.
Dayak yesem tacize uğrasam kaza geçirsem bile bana yardım etmeyen. Yardım etse bile burnumdan getiren bir aile. Allah binlerce kez belalarını versin diye dua ediyorum ama hiçbir şey olmuyor.
Beş katlı deli gibi lüks villada oturuyorlar. Bana beş kuruş para vermiyorlar.
Bir arkadaşınla beraber bir eve cikamamiz mısınız ya da işte çalışsan falan
Zaten işe girdim yeni mezun oldum ve ayrı şehre taşındım ev tuttum ama o kadar kötü bir semtte ki.
İki fırsatta ayrılmaya çalış o şehirden istemediğin bir yerde niye yasayasin
Her şeyi kendi üç kuruş parala yapıyorum. Diğer akrabalarım komşuların çocukları para zevk içinde yüzüyor ben hep böyle tek ve sefil haldeyim. O yüzden işte çok hırslı ve kin doluyum. Evlerinde üç tane buzdolabı var bana birini bile yollamayan iğrenç bir annem var. Bel fıtığım varken beni doktora götürmeyen bir ailem var.
İğrenç insanlar. Asla istediğim şeyleri yapmama izin vermeyen. Her zaman aşağılayıp ezen. Mezuniyetimi bile kutlamayan şerefsiz insanlar.
İşte hayat sana ailen olacak kişiye bile guvenmemeni nasıl gösteriyor işte
Sen bir kendini maddi durumunu topla sonra onlarla görüşüp görüşmemek sana kalmış
Bi de o babam denen şerefsizin başka oğlu var. Ona prens gibi davranır. Deli gibi evler arabalar verdi düğün yaptı. Bana üç kuruş vermez çocukluğumdan beri. Ben zaten senin doğmanı istemedim ki der. Amcama şikayet ettiğimde ya da dayıma vs. Kimse de umursamaz. Bize ne. Ne diyelim sen hallet derler.
Ben görüşmüyorum zaten de Allah belalarını versin. Bana yaşattıkları acıları travmaları geçen çocukluğumun hesabını kim verecek.
Herkes gezer tozar eğlenirken bana para vermez eve kapatırlardı. Herkes beni ezerdi.
Ahirette alırsın merak etme herkes yaptığının bedelini ödüyor birsekilde psikolojik destek aldın mı
@soran ailene öyle deme sen oku kendin evine cikarsin ilerde evlenirsin mutlu mesut yasarsin
Evet aldım zaten hepsi direk anne baban iğrenç. Anne baba bile değiş. Sen kendi hayatımı kur onları da sil at dediler. Ama sonuçta yıllarca şiddet görmüşüm hakaret değersizlik içinde doğup büyümüşüm öyle hemen geçmiyor ki.
@soran ilk defa garibime gitti modern bi aile böyle olması ne garip genelde modern aileler kizlarini okuturlar para felan verirlr
Yok okutma kısmı oldu zaten. Okuttular baya. Okumam için baya zorladılar baskı yaptılar ama sadece o kadar. Para da sadece aç kalmayacak kadardı.
Anladim demeki öyle ailelerde var iste Allah kolaylik versin peki isin var mı okuduguna göre
Y kusagi ne oluyor