Herkese +1 . Girdapta gidiyim dönüp dolayıp aynı yere geliyorum. Bir erkek arkadaşım var geçen yıldan beri birlikteyiz evlenmek istedik ailem karşı çıkınca ayrılmıştım o dönem bana sana hakkımı helal etmiyorum vaktimi çaldın ailene karşı çıkmadın ben hep yanındaydım gibi laflar dedi ben yaşanmışlığın hatırına laf etmek istemedim sonra beni takip ediyordu başkasına aratıp sevgilisi var dedirtti ben krediyle bi iş yeri açtım beni arayıp ben de açtım işlerim çok iyi orayı burayı bağladım dedi sonra yine aradı kapatacam yeter bu kadar falan dedi inat gibi sanki acısından böyle çocukluk ediyor dedim bir ara ailene gelen her telefonda irkil bi dedi sonra onu yani sana takıntılı olsaydım öyle yapardım dedi şimdi geçenlerde tekrar görüşmeye başlamak gibi bi hata ettim dün doğum günümdü hiç aramadı sadece mesaj attı günaydın falan diye ben de akşam hayatında biri mi var dedim yok falan dedi bana wp konuşmalarını attı Allah şaşırttı sanırım beni ‘’gereksiz2’’ diye kaydetmiş dikkat etmeden çekmiş sonra üste çıkmak için sen kendi hatalarını görme beni hemen sil sinirliyken yazdım onu yok problemlerim var sen hiç önemseme ne zaman sorsam bi şeyim yok deyip kavga edince sorunlarım var ilgisizsin diyor sonra senle sen gerçek yüzünü saklıyorsun dedim ben çok çirkinleşiyor tartışmalarda alçaklık kompleksi mi var bilmiyorum çözemiyorum sürekli senin yanında oldum sabahlara kadar senle yazıştım sabah işe gitmeden seni görmeye geldim sana iyilik ettim deyip duruyordu ben de sevgilimdin seni erkek diye yanımda gezdiriyordum mecburdun dedim sizce tamamen bitireyim mi
Sevgilim beni gereksiz diye kaydetmiş fazla mı tepki verdim sizce?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sen hata üzerine hata yapmışsın ya. Yani şu soruyu sorman bile hata. Ayrılsana ne bekliyorsun?
O kadar yalnızım ki boş bi anımda aramıştım
Yani duygusal olarak boşluktayım galiba
👍👍👍
https://www.youtube.com/embed/OrvrHdISmP4Bizcesi sencesi yok direkt bitir ailene de bu işe olur vermediği için gidip teşekkür et. Adamın sana saygisi yok ki sevgisi olsun
Önceden böyle değildi aşırı şaşırdım şoktayım hala
Öncesini karıştırma şu an durum bu ve görünen köy kılavuz istemez
Birde sürekli ben sana iyilik ettim falan deyince bi tiksinti geldi ya
Bak bütün şartlar olgunlaşmış işte ayrıl gitsin :)
Konu ne olursa olsun gereksiz nedir?
ayrıl m. l mısın
Sinirli anımda yazdım diyor
Fark etmez
Artık bikmış senden iyice... verene gidiyor
Birde aşırı sinirliyim atamıyorum ya
O zaman bol bol sevişeceksin
Onla mı kankiş
Yeni birisini bulacaksın ya da ortak kullanacaksınız
Kanka sen sapık zihniyetli misib
Yedekleri n çok canım senin
Öyle bi detay vermedim senin kadınlara karşı garezin var sanırım
Sen de yedeklastik olarak kalmaya mahkumsun
Hastasın sen ya
Sevene değil verene gidiyorlar tatlım
Site yönetimi bu şahıs kadınlara nefret söylemi tanışıp insanları galiyana getirmektedir böyle insanları barındırmayın lütfen ayrıca soruma alakasız cevap verdi @kizlarsoruyor
Ayrıl.
Gereksizsin
Aga bee
onu bırak bana gel