Utangaç insanı açarız sıkıntı değil de🤣 Arsız insan elde avucta durmaz. Uğraşamam onu ehlileştirmekte. Kendi kendini eğitmiş biri olması lazım. Yerine göre davranması gerekiyor. Yine de tercihim pısırık ve ice kapanık olmaz hiçbir zaman. Benim gölgemde kalan birini istemem. Çoğu kadın da istemez.
İkisi de olmaz ya çok fazla arsız biriyle olmuyor bir kere ben hareketli böyle aşırı derecede yerinde durmayan bir insan seven birisi değilim ilgimi Çekmez bile çok zor ama utangaç birisiyle hiç olmuyor daha önce deneyim dedim çünkü olmuyor ikisiyle de olmaz yani bir tanesi çok yorar diğerini açmaya çalışsan açamazsın kapalı kutu Ben daha normılll bir insan tercih ederim
Yo arsız beni çekmiyor 😂 sakin dingin azıcık zeki olsa yeterli komik olsun birde 💁♀️ hareketli insan pek dikkatimi çekmiyor burada zıppır bir şeyim ama reelde çok sakinim ben hareket sevmem miskinim hareket ederse tokadı basarıım😤😂
Anlatmıştım ya sana daha önce ben hep böyleyim değişen bir şey olmadı ki buradakinin tam tersi yani hareketli değilim ben normal hayatta çok ndjfjfj Bilmiyorum fazla hareket sevmiyorum ben hareketli bir yaşam tarzı benlik değil yani beklentimi düşük daha minimal şeyler ilgimi çekiyor
Arsız olsun tabi ki yaaa. Bu ne böyle. Ben zaten yeterince arlı namuslu sakin sevecen uysal bir tipim. O arsız olsun ben onu dizginlerim. Çok kurnazımdır bu konuda. Evladına brokoli yediren anneler gibi oyalarım hep gönlünü gözünü renkli renkli oyunlarla, ekranla. Sonra bir bakmışsın aa gün bitmiş hadi uyuyalım, sabaha her şey bir daha.. 😃
Utangaçlik edeb dediğimiz tabirden geliyorsa utangaçligi olsun isterim ama onun dışında ne isteğini bilen miy miy olmak yerine ne istediğini bilen söyleyen kavga gürültü halinde kafa tutabilen ilgi arsizi temas bağımlısı biri daha eğlenceli daha keyifli olur diye düşünüyorum.
"olm senin derdin ne , söyle bakayım senin deerrdin ne senin derdin ne hahahaha senin ke mik leri kırarım beni delirtme" duyduğum en iyi bid bidlarindan biri :D
İkisinden birinin dozunu kaçıranla olmam direkt. Çok utangaç bir adamla yapamam, elbette herkeste bir utanma duygusu olmalı ama bunun aşırısı olursa bir raddeden sonra sıkar. Sonuçta yoldan geçen alelade biri değilim, sevgilisiyim. Bana karşı da o kadar utangaç olmasın mümkünse. Aynı şekilde, çok arsız bir insan ile de yapamam, ehlileştirmesi zor oluyor, uğraşamam açıkçası. Dediğim gibi, ikisi de dozunda olsun benim olsun.
Utangaç biriyle olamam. Arsızla ise, arsızlığı sadece banaysa olurum gayet de güzel olunur. Utangaçla asker arkadaşı modunda takılmaktansa seçeneğim, arsız biriyle olmak.
Real de baya utangacımdır. Bu yüzden çok kaybettim. Geçmişim de açık sözlü olduğumdan kaybettim. Bu da bana kaybettirdi. Arsız biriyle hayatta yapamam net.
Ne arsız ne utangaç. Nerede nasıl ne sekilde davranmasını bilen kısaca bukalemun gibi Her ortamın rengine ayak uydura bilecek birisi kafi. Ben zaten arsizin önde gideniyim
Arsız biri tabiri nerede ne yapacağını bilmeyen ise olmaz fakat eğlenceli ise ve benimle bu durum varsa olabilir. Utangaç olması durumu kimi insana da çekici gelebilir, bu durum fark etmez.
@Kumralvekıvırcık03 o anlamda arsız değil, seninle konuşurken seni sevdiği için konuşmalarında açık olan arsizdan bahsediyorum. onune gelene aynı konuşan değil.
Arsız birisiyle olmaz. Ama özelde mi bu durum yoksa genelde mi ona göre de durum değişir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Karşı cinsde, iyi olmak doğruyu yapmak için yerine zamanına göre tavır davranışlarda bulunanı isterim. her zaman arsız gibi olan istemem
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Her ikisiyle de... Ikisi de zor. Ortada bir yerse olmali insan. Ama yeri geldiginde utanmali, gerekirse de arsiz olmaktan geri durmamali 🤞
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Arsız biriyle utangaçlık geçici ama arsızları çekemem
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Deveye diken insana miken yarar derler ya, kızların çoğuna da arsız lazım, pinc lazım, sevdiğim kız da arsız seviyor o yüzden kaç yıldır çektiriyor bana, ben biraz utangaç biriyim ama fazla değil, bıraktım ama karşısına geçince rahat edemiyorum beni kasıyor o yüzden de utangaç gibi duruyorum, napiyim saygısızlık mi yapayım, iyilik yaramaz, bunun gibiler
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
O fotoğraf ne şu mübarek günde insanın aklına fitne sokmayın