Olabilir neden olmasın
Yok be utangaçlar itici
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Utangaçlık günümüzde çoğu insanda olmayan bir şey. Keşke olsa ama çoğu erkekte maalesef yok. Çoğu kuduz itler gibi. Hiç hazır hissediyor mu karşı taraf kendini bir şeyler yaşamaya diye düşünen yok. Şartları bile sunan ve bekleyen yok. Her erkek, mikinin derdinde ama sorumluluk yok. Çünkü utanma duygusu yok. Utanma duygusu olsa sırf ilişkiye girmek için sözde seviyor ayağı yapmazlar. Onun için benim için bulunmaz bir nimet.
Utangaçlar itici değil de yorucular. Sevdiğini söylersin onlar söylemezler ya da dilinin ucuyla söylerler. Sen gider sarılırsın o sarılmaz. ya da içinden gelse bile gelip ilk o sarılmaz. Sevdiğini anlamakda zorluk çekersin çünkü gösteremezler çoğu zaman. Telefonda yazarken daha cesurdurlar fakat yanyanayken tanıyamazsınız. Toplulukta sarılmaktan bile çekinirler. Yüksek sesle konuşmanız bile o nu rahatsız edebilir çünkü utanır ve çekinir. Daha bir çok örnek verilebilir.
Cevap
22Cevap
Aşıksam olurdum utangaç olup olmaması benim için önemli değil
Özgüven sorunu yaşarlar, bir şey yapmak istersen genelde " hayır " derler, sarılması bile zorla olur.
Kendini geliştirmemiş ve bunu aşamamış kişilere ebeveyn olamam. Zamanında oldum, çok yordu.
Kadın da utangaçlık yine bir yerde çekilebilir de lakin erkek de çekilecek şey değil.
Olmam🤔 Kendini savunamaz, kendini ifade edemez ebeveyni miyim ben 🙄
yapma yaw bende sosyal çocukları hiç sevmiyorum çok çocuksu oluyorlar ve kendini bir yetişkin gibi görüyorlar aslında bir asosyal kadar bir şey bimiyorlar ne felsefi görüşü nede düşüncesi var
Yks testi yapmadım bilemem kültürünü eğitimini 🤔 bildiğim tek şey pısırık adam kendini savunamaz, ondan ne eş ne de baba olmaz. Olanlara afiyet olsun
psikolojik ilaç kullanıyorum 18 yaşındayım dövüş eğitimi alıyorum 190 boyunda 100 kilo bir danayım ama sessiz ve utangacım şu anda misal 7 24 internet ortamında takılıyorum benden sana eş olur mu :D
Ahahahaha hollanda da olsak bile olmazdı😂 erkek seviyorum ben lezbiyen gey filan değil😂😂
Haa bu arada savunmadan kastım fiziki değildi 😂 istediği kadar kası olsun beyin kası olmayınca şişme balon😂
tunahan işte ben ilaç tedavisi olan benide eşin olmam istemezmisin
Laan oğlum🙄 ne eşi? Manyak manyak konuşma. Kalbini kırdırma bana yürü git ötede oyna
Olunabilir hatta onun özgüven kazanmasına yardımcı dahi olurum
Önemli olan ahlaklı biri olması. Utangaçlık da yenilebilecek bir şey.
Erkekte utangaçlık çok itici kadında abartmadıgı sürece güzel
İçine kapanık , utangaç biriyle yapamam
özgüveni düşük olur onun. cinsel anlamda da mutlu etmez beni sosyal anlamda da uyum olmaz
Genel olarak sevmem ama arada güzel gider utangaç birini açmak
Utangaç çok severimmm😃😃
Denedim.1.5 sene.
olur neden olmasın
Olurum, çünkü bende biraz öyleyim.
Keşke öyle biri denk gelse
Olurum Nefes Alsın Yeter
benim gibi biriyle olurdum tabi :)
uyangaçlar daha tatliş olur bencee
Erkek için evet kadın için hayır
Olunur be. Niye olunmasın?
Ben utangacım hiç sevgilim olmadı