benle surekli dalga gecen biri kendi zevkleri icin kullanmak istiyodu bende uzaklastim ne dusunur bu bi ara baya umutlanmisti olcak diye
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kızın kaçtığı düşünülür
Uzulmezmi
Ben üzülmezdim
Keske uzulse ya
Herkese aynısını yapıyor
Ama bana sahip olamadi
Önüne bak
Başka kız bulur, kız kaçmaya devam etsin
Niye laf atiyo o zamn
Niye ciddiye alıyosun? Umursama, cevap verme, cevap veriyosan bile sen de geç dalganı
Niye yapiyoki sahip olamayinca
Sahip olamadığı için yapıyor işte, kendin söylüyosun
Insallah zoruna gitmistir
Ne zoruna gidicek? Kızı isteme sebebi belli, kızda vermemiş. O vermese başkası verir. Neden zoruna gitsin? Sen de kendini hint kumaşı sanıyosun sanırım.
😄 evet
Belli, aklını başına topla Sertaç. Seni parçalarım ve köpeklere yem yaparım. Buna emin ol, kolay lokma diiilim benimle uğraşma. Çok ciddiyim korkmuyo musun sen? Ben senin tanıdığın diğer tüm şıl lık lara benzemem harcarım seni. Bana bir elini sürmeye kalk! Ulen hatunu tehdit ediyorum resmen
Bak, diyelim beni böyle büyülerle yanına getirttin inan haberi olan bir sürü kişi var ve benim kendi isteğimle bunun olmayacağını bilenler başta ailem. Seni mahvederim buna emin ol
Avukatım da durumu biliyor, şansını dene istersen
Tüm Türkiye ye rezil olursun, bu kadar net söylüyorum. Yemin ederim seni rezil etmek için kendimi harcarım. Diğer erkekler gibi susucağımı sanıyosan çok yanılıyosun.
Knk ne diyon sen
Ben sussam bile ailem susmaz, cümle aleme rezil olursun. Efendi efendi başka şıl lık ara kendine
Başka hacı hocalar bul, istediğini araya sok, parayla adam tut bir şeyler yapmaya kalk, tüm bu hamlelerinden ya da düşüncelerinden haberim var. Elim armut toplamıyor benim. Yemin ediyorum hayatımı harcar ama seni de harcarım. Kendimi tanıyorum
Bir çok kişi bir çok şeyi biliyor, efendi efendi hayatına bak şimdi. Benden uzak dur. Bu sana son uyarım. Artık ayarlarım bozuldu benim ve seni mahvederim
Delirdin😄
Kank falan bırak bu ayakları! Ne haltlar karıştırdığını biliyorum. Yaylan şimdi, bak benden uzak dur. Hayatın ellerinin arasından kayıp gider ve çok pişman olursun. Değer mi bir erkek için, değmez. Aklını başına topla
Lan bisey yapmadim ben 😁
O geri ze ka lı arkadaşın Sertaç a söyle onu yeryüzünden silerim
Dalga derken sözlü sekilde dalga gecmemi
Hayir aklimla beni kandirip altina alcak
Kendimi dedi sanki nerden anladinki
Evet oyle biseyler oldu