Ben engelledikten 2 ay sonra başkasına yazıp bana geldiyse beni sevmemiş midir?

Benim de sultan papağanım pied cinsindendi camı açık unuttum uçtu gitti. Dedim ki sana benzeyen bir kuş alıcam gittim aynı cins aldım. Resmen anlattığım bu komik teorisel olay döngüsüne benzer sana söylenilen.. başkasıyla bir yola çıkabilen konuşabilen sence artık sadık kalabilecek midir? Hiç sordun mu kendine?
Kev@şeymiş ya
Cevap
0Cevap
Iyi temiz kalpli biri boyle der mi belliki pisligin biri sana aşkındsn ölse bile oyle biriyle evlenilir mi aklin yok mu hiç
Neden ne alaka
Ne demek ne alaka çok rahat baska insanlari kullanabilir bunu açık net söylemis
Onunla evlenemeyeceğimi söylediğim için böyle dedi.
Ne soylersen soyle sorun sana kızip hic suçu olmayan masum olan birine bedel ödetmesi sorun bu iyi bir insan bunu yapmaz insan olan yapmaz yani
Haklısın belki o başkasına yazması da beni unutmak için olmuştu
burada mesaj şu o ya da bu değil suçsuz yere başka insnaları aldatmak kandırmak bencillik alinmasj gereken mesaj bu sen ona takil şahsen böyle karkatersiz biri beni sevse benim kanıma dokunur kendimden şuphe ederim üzulurum yani
Bana da suçsuz olduğum halde neler yaşattı hep bekletti 1 ay yazmadığı oldu
Hayır sevmemiştir.. öyle laf edebler genelde foss çıkıyor etkilen diye söylemiştir
Etkilenirim diye felan söylemedi 5 saatlik konuşmanın sonunda söyledi. Ona ben seninle evlenemem dedim ve sarhoştu masum masum o zaman ben de sana benzeyen biriyle evlenirim dedi
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
En İyi Cevap