İnanırım. Gerçekten bazen sevgi her türlü sorunu çözüyor. Yeter ki karşımızdaki insanda da olsun. Bana göre sevginin çözemeyeceği bir şey yok. Çok sinirli birine sevgi dolu ve sakin yaklaşınca bile "ben ne yapıyorum" diyebiliyor kendi kendine. O yüzden her zaman sevip, sakin kalmak gerekir.
Hem de öyle bir inanıyorum ki. Yara bandı işlevini yitiriyor gözümde ve daha bir aydınlık görüyorum önümü sayesinde. İçimde açan bahar dallarının kış mevsimine baş kaldırış anını foto çekip asıyorum duvarıma ve iliştiriyorum profilime. Başka bişeye hiç ihtiyacım yokmuş gibi bir denge sevgi 💫🙏❤️
dediğin gibi olanının gücüne tabi ki inanıyorum zaten ben sevgiye, dostluğa, aileye, aşka derinden saygı duyup inanıyorum beni nefret dolu yapan şey bu kavramları oyuncak eden, kullanan, ihanet eden ve bu şekilde resmen aşağılayan kansızlar ve 2 yüzlüler.
Sevgi şifadır. İyileştirmekle kalmaz, güzelleştirir de aynı zamanda. Isıtır yüreğini, sıcacık olursun bir anda. Bütün o kaygılar sanki hiç yokmuş gibi gelir. Mutlusundur çünkü hiç olmadığın kadar. ❤️
Evet inanıyorum. Gerçek sevgi olduktan sonra aşılamıyacak hiç bir şey yoktur. İki kalp tek olduktan sonra tüm dünyayı karşısına bile alır insan. Ama bu zamanda bunu bulmak gerçekten çok zor.
Sevgi; İyileştirir, şifadır, mucizedir. Hiç kimsenin sevgisine muhtaçta değilim. Ben kendimi, yaşamı ve yaşamı vereni sevdiğimde. Aradığım tüm şifalar, mucizeler ve sevginin iyileştirici gücü bana geliyor, hayatımı güzelleştiriyor...😊
Evet dün aramız bozuk diye yemeden içmeden kesildim. Gözlerim morardı rengim sarardı. Şimdi düzeldi diye gidip yarim ekmek bir tencere yemek yicem ve düzelicem😄
Çıkarsız sevgi yok. hayatta her şey karşılıklı. aksini düşünen toz pembe bir dünyada yaşıyor olmalı. birini sevdiğiniz zaman sizi mutlu ettiği için seversiniz bu durumda yine de beklediğiniz şey mutluluktur yani nedensiz karşılıksız sevgi yok
Artık inanmıyorum. Kimse birinin sevgisiyle iyileşmek, düzelmek istemiyor. Herkes kötülüğünü savunmanın daha cazibeli olduğunu düşünüyor gördüğüm kadarıyla. “Seven böyle sevsin”i çok yanlış anlıyor insanlar artık.
İnanıyorum , hayatta ki tüm kötülüklere rağmen yolunda gitmeyen bütün her şeye rağmen sevginin bizi yumuşatacağına iyileştiriceğine yeniden ayağa kalkmamızı sağlayacağına ve bizi yenileneceğine inanıyorum iyi düşünelim iyi olsun. sevgi bir şifa kaynağıdır saf duru gerçekci bir sevgi her şeyi çözmemizi sağlayacak bence. kamu spotu gibi konuştum sanki biraz ya ama napalım gerçketen böyle hakikat bu...
Evet inanıyorum. Ana iyileştirici dinince aklına ilk gelen şey sevgi olmuyor. Uzun bir süre önce okuduğum ben çok beğendiğim bir kitaptaki -wattpad'de yayınlanan çok kaliteli bir eser- çocuklar geliyor. Çünkü o kitapta iyileştirici olarak adlandırılan bir çocuk grubu neşesiyle ger hastalığı tedavi ediyor. Bunu hatırlatıyor bu yüzden de iyileştirici kelimesi. Dolaylı yoldan sevgiye de gidiyor konu tabi ☾
İnanıyorum elbette.. Saf ve menfaatsiz sevgi kesinlikle insana iyi gelir.. Hele bir de koşulsuz ise tadından yenmez.. Fakat onu bulabilmek mesele olan zaten.. Keyifli geceler..
Aslında herşeyin temeli sevgi. Koşulsuz herkesin ihtiyacı olan şey. Bu yüzden başına ne gelirse gelsin, ne kadar üzülürsen üzül sevgiyle bakan, dokunan, sarıp sarmalayan biri varsa hayatında her yara iyileşir.