Mesaj atmayan flörtünüzden umudu keser misiniz?

Flörtüme umut bağlamam, yazmıyorsa kendi kaybeder çokta tın yani
Merci ✌️😌
Rica ederim 🍀
Sadece flört değil mesaj atmayan herkesle sohbeti keserim:)
Cevap
11Cevap
Görsel ne ya? Efsane imiş he. Okurken krizlere girdim ya. Keserim abi flört demek yazmak demek sonuçta. Flört birbirini tanıma amaçlı bir şeydir ya. Tanımak için yazmak gerek, konuşmak gerek. Şöyle bir ad koyamıyorlar ya ayar oluyorum ya. Direk sevgili olmak varken flört kelimesi saçma geliyor bana.
Hayır kesmem belki de işi vardır o yüzden göndermiyordur işi yoksa zaten gönderir
belki isi vardir uykusuz kalmistir gece uyuyamamistir onun için hala uyuyodur insan boyle dusunurse kafayi yer
Aynı bu şekilim ben. 1haftada 1 konuşan flört ler varmış. O hafta ayrıldık herhalde deyip görücü üsülü evlenebilirim 😂😂😂
Umarım başına bir şey gelmiştir çünkü öylesi daha hayırlı olur 🤣🤣
Bir de düşünsene o da senin için aynı şekilde düşünüyormuş 😅 artık ahirette kavuşursunuz
Bu arada ben konuşmayı keserim çok oldu bu yüzden bıraktığım
Fritozum eğer patateslere karşıysa hurdacıya veririm. 🤣🤣🤣 Mutfakta yeteri kadar nazını çekiyorum.
Görseldeki kız aynı ben :)) Ben ama tavrını görmek için, yoklamak için yazarım arada.
Evet hatta direk tüm iletişim yollarını da keserim.
günaydın diyorsa seviyor mudur yani shdhd kessin seviyordur sabah gözünü açınca aklına gelmiştir falan sbdhdh
Uzun bir süre yazmadıysa ben de yazmam demekki flörtleşmemiz bu kadarmış...
Önce o yazınca emin mi olacaksın seni sevdiğine? Ben gece kız arkadaşımı kankasıyla aldatırken bir yandan da kendisiyle mesajlaşıyordum. İnsanoğlu olarak ar damarımız çatlamış.
1 gecede darbe oluyor :))) kizz hakli dagilin
Evet ilgisizlik en tahammül edemediğim şeydir.
E yani. Telapatiyle mi iletişim kuracağız :D
Aşırı haklı ha bazen aynı şeyi düşünüyor değilim
Keseriz kardesim flort bu
Yazsin bi zahmet
Yok ilgiyi alakayı keserim direkt
Mesaj atacak olursa son mesajında görüldü yer
Bu hangi derece okb?😂😂
En İyi Cevaplar