İş yerinde ilk gün benle beraber başlayan bir bayanla tanıştım muhabbet falan derken evlenmiş boşanmış kızı var kocasını terk etmiş kızı o zaman 3 aylıkmış kızını hastayken doktora götürmezmiş ilaç almazmış kızını erkek değil diye sevmiyormuş yani canı yanmış evlilikten bu benle baya ilgili tabi sevdiğim konuştuğum var dedim bana çevrende düzgün durumu iyi olan var mı dedi var ben varım dedim senin başın bağlı dedi olmasaydı olurdu belki dedi sonra bi gün ben genel olarak ama dulla evlenmem dedim oda baya baya bozulmuş bana neyse zaman geçti gel evlenelim dedim hani dul istemiyordun noldu falan dedi olabilirmiş bir sorun yok dedim hmm dedi bana daha öncedende maaşlar yatınca beni yemeğe götürecen hemen ardından bak söz verdin dedi ama kısmet olmadı şimdi götürecem kızınıda getir dedim getirecem dedi kızını bile getirmek istiyor ya benle ciddi düşündüğü içinmi kızıyla tanıştırmak istiyor kızı 4 yaşında ben seni çok seviyorum dedim eee dedi bende seni arkadaşça seviyorum diğer türlü değil dedi madem öyle hâlâ benle konuşuyor kızının fotolarını at diyorum atıyor kızıyla tanıştırmak bile istiyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kadinin ailesi yok muymus, annesi babasi vs?
Ailesiyle kalıyor şu an kocasından ayrıldığı için
cok zor bir durum... bak ben de esimden ayrildim.. ayrildigimda 21 yasindaydim.. şuanda 36yim.. Kizim var 16 yasinda genc kiz.. Ben de ailemin yanina sigindim. Bir yandan da calistim. Ama ne kizimin fotosunu 1 kisiye gonderdim ne de sosyal medyada paylastim, ne evlendim ne de kizimim yanina bir erkegi yaklastirdim tanistirdim.. asla...
Bu kadin bence cok yanlis yapiyor. Ya cahil ya da sana kizinin fotosunu gostererek kendine baglayacagini saniyor.. Kimbilir o masumun fotosunu kimlere atiyor.. ya sen degil biri sapik cikarsa? hic dusunmuyor.. uzuldum yavru adina.. ailesi de varmis.. bence aklini basina toplasi
Bana maaşlar yatınca beni yemeğe götürecen hemen ardından bak söz verdin dedi ama kısmet olmadı şimdi götürecem kızınıda getir dedim dedim ya bir işmi var yani
benim demek istedigim kizini gostererek yanlis anlama lutfen ama kizini yem gibi kullaniyor. Sapik ciksin, cikmasin umurunda degil gibi.. yeterki kizi icin bile olsa onu kabul etsin..
senin icin demiyorum lutfen yanlis anlama, ama kadinin yaptigi yanlis...
sana fotosunh gonderdiyse pek cok kisiye de gonderdiginden emin olabilirsin. Ve sapik birine raslar, pedofil falan, kizina yaklasabilmek icin kadina evet der.. Ama ben bu kadinin bunlari dusunebildigini sanmiyorum..
ilerde seninle evlense , senin cocuklarin fotolarini da gonderir ona buna emin ol..
bu kadinin ailesi de var ama yinde de durmuyor anladigim, koca derdine dusmus..
Galiba
mesela sana bir soru, ama durustce... bu kadin evlenmis ayrilmis ama cocuksuz olsa evlenir misin? veya bu kadar aklini megul eder mi?
Bilmiyorum etmez galiba
anladin mi? kadin kizini kullaniyor... cok aci uzucu birsey... elalemin adamindan ne medet umuyorsa...
Diyelimki evlendim öz kızım olsa ona bebek alsam diğerine almasam nolur
senin cocugunun fotolarini godnerse erkeklere
İstemem
@hayatzorrf sağol
@hayatzorrf ben cocuga uzuluyorum.. bu nasil anne. ne munasebetle cocugun fotosunu gonderiyor aklim almiyor.. ne hayal ediyor... cocugu begenir , bu sayede beni de es olarak alir dusuncesiyle mi? yani cocugun fotosunu gondermesine ne gerek var. ve benim anladigim her istediginde @soran kizin fotosunu gonderiyor.. yani sebep ne.. ve @sorana sordum, kizi olmasa dul cocuksuz bir kadin olsa bu kadar aklini mesgul edermi dedim.. etmez galiba dedi..
benim demek istedigim maalesef bu kadin kendine es bulabilmek icin cocugu kullaniyor🙈 cok aci..
caresiz mi kaldi acaba diye, ilk o yuzden sordum annesi yok mu yaninda kaldigi dedim, o da varmis.. bunun baska adini bulamadim...
Aslında haklısınız çok teşekkür ediyorum güzel yorumunuz için
hayir, basima geldigi icin de o acidan bakabiliyorum.. Allah akil fikir versin o kadina baska da birsey demiyorum..@soran sizi de kirdiysam uzgunum.. Ama anneyse biri genis acidan bakabilmeli
. herkes helal sut emmis degil.. uyanik olmali. ve kadinin davranisi yanlis..
Kırma değil estağfirullah iyi oldu
o kadin icin de hic kolau degil.. dedigim icin yasadigim ixin biliyorum. Muhtemelen ailesinden eziyet goruyordur hakaret, o da duzenim olsun diye medet umuyordur, ama kendi babasinin babalik yapmadigi bir cocuga baskasindan babalik ummak , yangindan kacarken doluya dtutulmak gibi... o yuzden ben sabrettim.. Allahin izniyle o da sabretsin...
Ben dulla evlenmem dedim oda baya baya bozulmuş bana normal mi
yani karsisina dort dortluk vicdanli biri cikmasi gerek... Allah korkusu olan.. kuldan utanan.. O da sen misin , Allah bilir.. Bol şans
Bu lafıma niye bozulmuştur
yani insanin agirina gidiyor olabilir gerceklerle yuzlesmek.. ama net konusmussun.. sen hatta bence eger imkanin varsa ve kendini zora sokmayacaksa, kiziin fotolarini gondermesini engelleyecek birsey soyle de yazik gunah kizin fotolarini ona buna atmasin.. O sabi subyan Allahin emaneti ona
Vazgeçemiyorumda abla napayım bilmiyorum
vazgecememe nedenin ne?
İnan bilmiyorum yersiz yere
aranizda birsey mi oldu
Hayır hiçbir şey yok sadece konuşuyoruz
kendin gibi birini bulsan ve kendi cocuklarinizi buyutseniz daha iyi olmaz mi
Tabiki gizliden çıksan eklesem seni
yok, ben diyeceklerimi dedim... bence kendin gibi birini bul.. o kadina da soyle cocugu kullanmasin gunah..
bir kiz yorum yapti, yok olmus.. hesabi mi silindi acaba? @soran
Bilmiyorum
Olur
Sağol