Çok seviyorum sizce olur mu?

İş yerinde ilk gün benle beraber başlayan bir bayanla tanıştım muhabbet falan derken evlenmiş boşanmış kızı var kocasını terk etmiş kızı o zaman 3 aylıkmış kızını hastayken doktora götürmezmiş ilaç almazmış kızını erkek değil diye sevmiyormuş yani canı yanmış evlilikten bu benle baya ilgili tabi sevdiğim konuştuğum var dedim bana çevrende düzgün durumu iyi olan var mı dedi var ben varım dedim senin başın bağlı dedi olmasaydı olurdu belki dedi sonra bi gün ben genel olarak ama dulla evlenmem dedim oda baya baya bozulmuş bana neyse zaman geçti gel evlenelim dedim hani dul istemiyordun noldu falan dedi olabilirmiş bir sorun yok dedim hmm dedi bana daha öncedende maaşlar yatınca beni yemeğe götürecen hemen ardından bak söz verdin dedi ama kısmet olmadı şimdi götürecem kızınıda getir dedim getirecem dedi kızını bile getirmek istiyor ya benle ciddi düşündüğü içinmi kızıyla tanıştırmak istiyor kızı 4 yaşında ben seni çok seviyorum dedim eee dedi bende seni arkadaşça seviyorum diğer türlü değil dedi madem öyle hâlâ benle konuşuyor kızının fotolarını at diyorum atıyor kızıyla tanıştırmak bile istiyor
Çok seviyorum sizce olur mu?