Terkeden sevgilim pişman olup döner mi 3 ay oldu ayrılalı ve o çok zor biridir ama çok seviyordum onu gitti...
Sizce Gelir mi :(?

Gittiyse boş ver, üzme kendini onun için
Nasıl üzmeyeyim ki 3 aydır ruhtan farkım yok ondan sonra gelen herkesi reddettim hayatıma kimseyi almak istemiyorum sevemem kimseyi bunun bilincindeyim olacaksa o olsun diyorum bekliyorum hala 😢
Hayırsız dı belkide ama ben onu o kadar masum sevdim ki ya hiç bir şeyi haketmedim hiç onu üzmedim hep ağlatırdı beni ama ben ona ok aşıktım şuanda öyle çevremdeki herkesi sildim arkadaş falan hiç bir şey kalmadı onu herkese karşı savundum ya o nasıl hayatına birini aldı hiç vicdanı sızlamadı anlamıyorum hala daha rüyamda görsem saatlerce oturup ağlıyorum engelledi beni 3 aydır her gün yazıyorum yinede görmüyo evet ama ben her gün yazıyorum kimse sevemez onu bu kadar çok gerçekten sevemez 😢
Hala daha affedilmeyecek hareketini kendi içimde affetmeye çalışıyorum ya ne beddua ne de ah ettim hakkımı dahi helal ettim ya yemin ederim hak etmedim keşke kötü bir neden olsaydı öyle gitseydi ama hiç öyle bir şey olmadı bir gün çok pişman olucak o bu sevgiyi arıycak bunu biliyorum 😢
Herkese karşı savundum ya toz konduramadım o belki hiç üzülmüyo aklına dahi gelmiyorumdur işte bende mal gibi beklentisiz seviyorum unutayım artık acı çekiyorum ağlamak eskiden rahatlatırdı ama o da işe yaramıyor hayatımın içine etti nasıl iyi olayım sen söyle
Yapamadım bak ne hale getirdi beni istemem zaten artık kimseyi bu değeride veremem bu sevgi olmaz o sütten bir kez ağzım yandı 😢
Ben böyle olmaya devam edersem zaten insanlar benimle oyuncak gibi oynayacak sevilmedim sevilmiycem hiç bir zaman bunu biliyorum...
Öyle...
3 ay gelmeyen daha gelmez bence..
Ama bana karşı hala hisleri olduğuna eminim hayatına birini almış ama eğlenmek için bunu da biliyorum dediğim gibi çok zor biri her kız dayanamaz öyle bir tip ve ben onu karşılıksız çok sevdim 😢
Ayrılma nedeniniz nedir?
Vizelerden kaldı ailesi tepki göstermiş tıp okuyor o an sanırım aklına yapacağı ilk şey beni terketmek oldu tek mesajda gitti 22 gün sonra helallik istedi tekrar gitti ama bahane ders uzak mesafeydik zaten sürekli görüşemiyorduk ben ona çok bağlıydım en değer verdiğim kişi oydu aşırı derece seviyordum bu ona ağır geldi gitti şu an hayatında biri var biliyorum 😢
Gerçekten seven böyle sebepleri bahane edip ayrılmaz... bir mesajla bitirmek sana olan bağlılığının çok olmadığını gösterir... onun için kendini artık beklenti içinde bırakıp üzmemelisin.. bellki o kendi yolunu seçmiş sende kendi yolunu seçmelisin..
Doğru diyosun da çok seviyorum hala daha çok seviyorum neden böyle yaptı bana neden ben o kadar eğlenilecek kız varken neden ben ya 😢
Bazı şeyler nedensizdir sıkılınca ayrılıkları bahane olur sadece... onun için neden arama... sen onu sadece sevdin o devam ettiremedi sevginizi..
Ne zamana kadar sürecek acı çekmem ben her şeyden yoruldum hiç bir şey yqpma istediğim yok 3 aydır her gün ağlıyorum o mutlu neden seven taraf hep üzülüyor
En çok seven en çok üzülendir herzaman... seni gerçekten sevseydi başka biride olmazdı... o vazgeçmiş sende artık vazgeçip yolunu çizeceksin.. hiç kimse vazgeçilmez değildir...
Bir gün unuttum sevmiyorum artık demeyi dört gözle bekliyorum 😢
Untamayacaksın ama zamanla alışacaksın ve sıradanlaşacak..
O nasıl unuttu zamana gerek duymadan :((
Senin kadar bağlanmamış ve sevmemiş onun için alışması daha kolay olmuş... yeni bir başlangıç yapmasıda..
Hiç sevmemiş beni zaman geçirmiş sadece anlaşılan 😢
İlk zamanlar belki hoşlandı ama sonradan ayrılmak için bahanelere saklandı...
1 yıl 😢
Yıllarca onun peşinde sürüklenmekten iyidir düşünsene evlendikten sonra seni sevmediğini anlıyorsun ve kucağında çocuğun var o zaman daha kötü..
Teşekkür ederim..
Cevap
4Cevap
Kişiye gçre değişir. Özleyebilir özşemeyebilir. Yalnızlığı sevöez sıkılır geri döner bilemeyiz. Benimki dönmedi
O bu sevgiyi bulamaz kendiside biliyor ki 😢
Valla ben de ölecek kadar çok seviyodum. Bile bile gitti dönmedi.. yalnız da. O yalnız ben yalnız takılıyoz
Neden gelmiyo 😢
Bilmem istemiyodur beni hayatında.. yalnız kalmayı yeğliyo benle olmaktansa
Neden bu kadar kötü 😢
Bizim çok uzun zaman oldu artık dönmez de ben seviyom hala işte
Ne kadar oldu
2 yıl oldu
artık vazgeçme zamanı. Ben birini 3 yıl bekledim gelmedi :D
Ayrılma nedeniniz neydi ki
ben ayrılmadım o behane bulup ayrıldı 2 ay sonra yakın arkadaşımla birlikte oldu
Allahın belası ya üzüldüm adına 😢
eskiden ben de üzülürdüm ama değmiyor üzülmeye. Boş ver geç sen de
Sevmiypsan niye dönmesini bekliyon
Sevmiyorum demedim mi
Ki* olacak
Hım pardom
Seni terk eden birini bekleme boş ver
Ama çok seviyorum 😢
ayrılık nedeninize göre değişir o
Her şey çok güzelken aniden terketti derskeri yüzünden güya ama yalan olduğu belli sevgim ağır geldi ve şu an hayatında biri olabilir kulağıma geldi 😢
o zaman sen daha niye bekliyosun saçmalamaaaa yazık ediyosun kendine ya sevgine değmeyen biri için üzmeye değer mi kendini bak bu erkekleri biz böyle yapa yapa şımartıyoruz madem böyle bahane arıyor tekmeyi senin basman lazımdı sevinmen gerekli şu an kurtulduğun için farkındasın dimi
Uzak mesafeydi yapamadı yks zamanı kafamı allak bullak etti sırf bir gün o pişmanlığı yaşasın diye okuduğu şehirde okumak istiyorum bana göre çok pişman olucak bak gerçekten çok zor biri her kız dayanamaz dayanan kişinin benim gibi körü körüne aşık olması lazım karşısına birdaha böyle biri çıkacağını sanmıyorum
seni o kadar iyi anlıyorum ki eski sevgilimle ben gibiymişsiniz bende çok çook sevdim amaa işte iyilikten anlamıyorlar sonunda geri döndü ama ben kabul etmedim bir defa giden bir daha gider bende YKS için yeniden hazırlanıyorum bak çok az kaldı sınava da bunları dert etme şimdilik hayatını etkileyecek bir sınav mezuna falan kalırsın tabi ama emin ol çok zor bir şey mezuna kalmak her açıdan o yüzden tavsiyem aklına fazla getirme alışmaya çalış ve güçlü ol
Ya bir insan bu kadar kötü olamaz o benim yerimde olsaydı tek damla göz yaşına kıyamaz geri dönerdim onun mutluluğu için hayatımı adardım o hiç böyle olmadı ya haketmedim ufacık bile haketmedim kafamı topluyamıyorum her snaiye aklımda anneme hala onu çok güzel anlatıyorum ya delircek gibiyim 😢
insanlar bu kadar kötü olabiliyor işte bu devirde çok zor gerçekten sevenine denk gelmek ama dediğim gibi kendini üzerek hiç bir şeyi değiştiremezsin önünde yapman gereken bir sınav var o daha önemli emin ol
herkesin bir nasibi var ve vakti geldiğinde buluyor sende vaktini bekle ve sabret
Sınavı sırf karşısına çıkmak için başarıcam yapıcam onu unutmak istiyorum acı çekiyorum
yaa kıyamam tamam işte kazan önce sınavı sonrası daha güzel olucak
İnşallah ya her şey düzelsin ilahi adalet yerini bulsun 😢
Genelde geri dönüyorlar
İnşallah döner 😢
O iş geçti kanka çok zor
Deme ya 😢
Dertliysen dert dinlerim
Teşekkür ederim
En İyi Cevaplar