Eşim bekarken kredi çekti araba aldı. Kaynanamlar destek oldu. Arada sorunlar çıktı arabayı onlara bıraktık. Bize rahat vermeyip sürekli arabayı istiyorlardı, benzin falan almazlardı. Arabanın Hgssi eşimin üzerineydi. Hgsyi iptal ettim. Bu arada arabayı kaynım kullanıyor. Bende Hgsyi iptal ettim. Kaynım Hgs olmadan geçiş yapmış. Acaba iptal ettiğim ortaya çıkar mı? Evlerine tebligat falan gider mi? Kaynım 1 lira para katmadı. Biz kiradayız. Eşimin bekarkenki tüm çalışması oraya gitti. Böyle aile ile konuşur musunuz?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Öyle düşüncesiz ailem olacağına ayrılır tüm ilişkileri keserim. Kocana şart köy karşısina ya rahat yaşayacaksınız ya da boşanma davası aç
Eşimi seviyorum. Ailesine bir şey diyemiyor. Ailesi 1 sene önce satıp payınızı vereceğiz dediler. Şuanda satmaktan vazgeçmişler. Kaynım, babasuı falan biniyor. Biz kiradayız. Ben ailesi ile konuşmayı kestim. Eşim tek gidip geliyor.
Bu durumdan rahatsz olduğunu eşin biliyornmu
Biliyor bilmez mi. Çok kavga ettik. Ailesi de rahatsız oldugumu biliyor. Ama sıfır araca binmek hoşlarına gidiyor.
Tamam ben olsam bende önemli olduğu sürece kardeşime arabamı veririmm önemli durumlarda sadece ama o şekilde ezdirmem kendimi
Suç kocanda kusura bakma
Kardeşi arabayı sahiplendi. Biz geçen yıl ortak araba sorun oluyor diye satmak istedik. Babası tamam dedi. Satılınca parasının yarısını kaynıma vereceğini söyledi. Tamam dedik. Araba şu an piyasada üretilmeyen, boş kasa bir araba. Talibi az. Kaynım piyasadan 200 bin fazla para istiyor. Sonra millet az para veriyor satmayalım dediler. Kendileri biniyor. Kardeşi onu enayi yerine koyuyor degil mi?
Resmen enayi yerine koymuş kullanıyor kocanı valla
Sözde birbirlerine çok düşkünler.
Sözde dimi?
Evet sözde. Bu hgsyi iptal ettiğimi eşim söylemedi. Şikayet vara baktım. Bazılarını avukata vermişler. Öyle bir şey olursa benim suçum mu? Sonuçta onlarında hgs kontrolü yapması gerek degil mi?
Bişey olmaz o konuda dert etme ya
Yani ortaya çıkmaz mı?
Çıksa da sorun olmaz
İptal ettim diye bana bilenmezler mi? Eşim diyorki nasıl eşim iptal etmiş diyeyim diyor. Birde şey soracağım size. Benim atanma durumum var. Eşim özel sektörde asgari ücrete çalışıyor. Ailesi ile aynı şehirdeyiz. Ama araba muhabbetinden sonra ben gidip gelmiyorum ve telefonda da ailesiyle konuşmuyorum. Ben atanınca 3 sene kadroya geçene kadar farklı şehirde idare edelim diyorduk. Atanınca eşimide alıp gitsem mi? Zaten öğretmenlerin sürekli tatili var. Sık sık buraya gelme şansım var. Ama ailesi de yatılı çıkar gelir mi acaba? Sizce mantıklı olan nedir? Başka şehirde olsak daha mı rahat ederiz acaba.
Bak bu güzel fikir hatta bir fırsattır. Ha bide bir tavsiyem yatılı gelip size salça olmasınlar diye küçük bir ev tutup sadece iki kişi yaşıya bilecek şekilde. 1+1 mesela. Bahaneniz olur yer yok diye.
Haklısınız ama benim kuşlarımda var. Onları ayrı odaya koyuyorum. Ama dediginiz mantıklı. şu an ki evimi de çok seviyorum ama
Bak iyi düşün karar ver. Gerçi boşanma da bazen doğru adım olmaya bilir. Çözüm aramak lazım ve her şeyin bir yolu vardır.
Boşanmak dogru gelmiyor. Kim dört dörtlükki. Eşimle hiç sorunum yok. Tek sorunum ailesi. O da araba konusunda sıkıntımız var. Zaten iptal ettiğimi ögrendiklerinde bilenirler iyice bana
Canını sıkma ya
Böyle şeyler insanı evlilikten nefret ettiriyor
Beni mi suçlu buldunuz?
Tabiki hayır, yaşadıkların çok üzücü
Haksızlık yapıyorlar. Hakkımı helal etmiyorum. Eşimin 5 sene ödedigi arabayla kardeşi geziyor. Biz otobüste sürünüyoruz.
HGS işini öğrenirler diye neden bu kadar korkuyorsun peki?
Yaptığım dogru degilmiş. Sadece eşimin üzerineymiş. Onlar geçiş yapsada borç onlara gidermiş. Eşim böyle söylüyor. İyice düşman bellerler diye. Birde içimden onlarla konuşmak gelmiyor. Hiç aramıyorum, gitmiyorum. Sadece bayramlarda gidiyorum. Sen olsan ne yaparsın.
Ben olsam öyle pısırık bir erkekle hayatıma devam etmem, ha ettim diyelim bana düşman olmaları beni korkutmazdı
Düşman olsunlar uzak olsunlar
Haklısın. Birde şu var. Bunlar bu cezayı ödemezse katlanıp ilerde haciz gelirmiş. Tebligat falan gelirmiş. Ama dediğin gibi benim korkmama gerek yok. Onların utanması gerek.
arabayı yakın ♥️
Keşke
düşman göthüne böyle insanlar
Çıkar.
Nasıl ne zaman
Araba kimin üstüne?
Babasının üzerine
Çıkar öyleyse. Herhangi bir zamanda. Çevirme, tebligat...
Çevirmedede mi ortaya çıkar. Benim iptal ettiğim ortaya çıkarsa ailesi bana kızar mı? Kızmaya hakları var mı
Kızmaya hakları yok.
Cikar
Nasıl ne zaman