Ben yurtdışında özellikle Amerika’da yaşamak isteyen biriyim bunun için de 3 senedir greencarda başvuruyorum mesela bu ülkede bir geleceğim yok da olamaz da zaten
İki arkadaşıma yurtdışında yaşama hayalimden bahsettiğimde biri bir keresinde “inş canım ya” tarzı aşağılayıcı bir cümle kurmuştu ki kendisi kamuda çalışan işinden ve hayatından memnun olan biri
Şimdi yine bi başkası hatta yakın arkadaşım bana “çıksa da ayrı dert” dedi. Pardon?
Hani mülakatta para gösteriliyorya ki yazılı bir kural değil bu
Her neyse benim anlamadığım insanlar neden böyle? Gerçekten çıkmasını şu insanlara inat x10 daha daha fazla istiyorum artık, gerçi bu saatten sonra çıksa onlara asla söylemem bile o ayrı
İki arkadaşıma yurtdışında yaşama hayalimden bahsettiğimde biri bir keresinde “inş canım ya” tarzı aşağılayıcı bir cümle kurmuştu ki kendisi kamuda çalışan işinden ve hayatından memnun olan biri
Şimdi yine bi başkası hatta yakın arkadaşım bana “çıksa da ayrı dert” dedi. Pardon?
Hani mülakatta para gösteriliyorya ki yazılı bir kural değil bu
Her neyse benim anlamadığım insanlar neden böyle? Gerçekten çıkmasını şu insanlara inat x10 daha daha fazla istiyorum artık, gerçi bu saatten sonra çıksa onlara asla söylemem bile o ayrı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şans işi o... Hiç vasfı olmayan birine de çıkabiliyor. Etrafımda bı kaç örneği var.
Öyle zaten çekiliş bu, yani gidip kendileri de başvursun hatta birine ben söylemiştim başvurmamıştı. Ee derdiniz ne o zaman? Hatta birisi şey demişti yurtdışına gitsem iş garanti mi dkfkkf burada 30 bine kamuda çalışan tip söylüyor bunu. Ulan mesele sadece iş mi? Sosyal hayat yaşam kalitesi alım gücü? Gitmeyi en çok isteyen ama o gücü kendisinde göremeyen insanlar bunlar. Bi de bana çıkmadan yapılan muamele bu bi de çıksa ne olacak acaba
Ben 4 kez başvurdum çıkmadı
Sen deniyecen olursa olur olmazsa olmazsa ama kendini buna çok kaptırmışsın sen
Ne kaptırması her sene bu zamanlar aklıma gelir ve düşünürüm çıkacak mı çıkmivak mı diye çünkü 10 gün sonra açıklanıyor. Ve zaten hayatımda başka ümit ya da gelişme yok bunu takip edebiliyorum sadece. Kafayı takmak değil bu, ben insanların davranışından bahsediyorum
Umarım çıkar ve istediğin olur
Bi de çekiliş yani gidip kendileri de başvursun hatta birine ben söylemiştim başvurmamıştı. Ee derdiniz ne o zaman? Hatta birisi şey demişti yurtdışına gitsem iş garanti mi dkfkkf burada 30 bine kamuda çalışan tip söylüyor bunu. Ulan mesele sadece iş mi? Sosyal hayat yaşam kalitesi alım gücü? Gitmeyi en çok isteyen ama o gücü kendisinde göremeyen insanlar bunlar. Bi de bana çıkmadan yapılan muamele bu bi de çıksa ne olacak acaba
Çünkü insan insanın kurdudur. İnsanlar hasettir
Gerçekten inanılmaz. Hayır çekiliş yani gidip kendileri de başvursun hatta birine ben söylemiştim başvurmamıştı. Ee derdiniz ne o zaman? Hatta birisi şey demişti yurtdışına gitsem iş garanti mi dkfkkf burada 30 bine kamuda çalışan tip söylüyor bunu. Ulan mesele sadece iş mi? Sosyal hayat yaşam kalitesi alım gücü? Gitmeyi en çok isteyen ama o gücü kendisinde göremeyen insanlar bunlar. Bi de bana çıkmadan yapılan muamele bu bi de çıksa ne olacak acaba
boş ver en güzel cevap bir şeyleri başarmaktır. Umarım hedeflerini gerçekleştirirsin.
Cikmasi lazm
Bi de çekiliş yani gidip kendileri de başvursun hatta birine ben söylemiştim başvurmamıştı. Ee derdiniz ne o zaman? Hatta birisi şey demişti yurtdışına gitsem iş garanti mi dkfkkf burada 30 bine kamuda çalışan tip söylüyor bunu. Ulan mesele sadece iş mi? Sosyal hayat yaşam kalitesi alım gücü? Gitmeyi en çok isteyen ama o gücü kendisinde göremeyen insanlar bunlar. Bi de bana çıkmadan yapılan muamele bu bi de çıksa ne olacak acaba
evlilik yolunu denemelisin
Evliliğe inancım ve hevesim olsa 28 yaşında evli olurdum şu an. Kafama göre evlilik yapacak en son kişiyim hayatımda da bir erkek istemiyorum artık
:) anlaşmalı evlilikden bahsetmiştim :) amerikan vatandası bırı ıle
Tamam kanka onlar da prayla evlenir o kadar param olsa yatırımcı vizesiyle gitmeyi denerdim zaten. Ayrıca Amerika bu konuda çok hassas eve gelip çöpleri bile denetliyorlarmış neyse salla bu konuyu
çok istiyosan her yolu denemeli riskde almalısın dilersen yardımcı olurum
Yahu para lazım o yollara diyorum para hey Allahım ya
bende sana lazım değil diyorum ama şartlanmış gidiyosun okuduğunu bile anlamıyorsun :)
Amerika'da yasiyorum istersen yardımcı olabilirim
Çıkarsa olursun knk
Cikmazsada olurum