Flortumle aynı yerde çalışyorum ama onu görmüyorum akşam çalışıyor ilk adımı ben atığın için mi bana yazmiyor sizce ne yapmam lazım tamam anlıyorum oda oruç tutuyor yoruluyor ama insan bi nasılsın napıyorsun der o yazlığında sinirleniyorum ama kavga falan etmiyorum tabiki ne yapmam gerek sizce
Flortum ben mesaj atmadan bana yazmiyor?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aynı durum bende de olmuştu o yazana kadar yazma kendini biraz ağırdan al iş yerinde de onun etrafında olma fazla ilgisi varsa kesinlikle yazacaktır
Vala bilmiyorum yazmam artık sıkıldım çünkü çabalamaktan ilk adımı ben atim diye benden bekliyor heralde
Nasıl davranışım onu görünce peki
Aynen sen yazma daha tek taraflı olunca yürümez çünkü olan sana olur. Yazar o istiyorsa seni. Çok fazla belli etme ilgi duyduğunu görünce falan. Hep sen yazmışsın ilgini belli etmişsin sonrası ona kalmış yazmasa da kendi kaybeder...
Ay çok güzel yazmışsın eline sağlık yazmiycam bakalım ne olacak ilgili değil acaba yazmasam ilgilisi olur mu bana acaba
Sende kendimi gördüm gerçekten. Böyle ben yazınca konuşurdu falan ama kendi hiç ilk yazmazdı. Sonra taktik değiştirdim yazmamaya başladım. Çünkü sürekli yazan kız niye bı anda yazmayı bıraktı diye düşünür ister istemez. Şimdi gel gör halini... Bir kıskanıyor anlatamam başka erkeklerle konuşmayım istiyor fotoğraf falan atıyor odundur aslında ama değişti işte. Sen de öyle yap çünkü unutma kaçan kovalanır sen şimdi ilgi gosterdigin için nasıl olsa kızın ilgisi var yazar o diyodur. İlk başlarda çok zor oluyor mesaj atmaya çalışmak kendini tutamiyosun bilirim o hissi. Ama yazma oluru var mı net görürsün. Sen yazmayınca merak falan etmeyip yazmasa da yolu açık olsun çünkü şunu unutma köpek sana havliyosa mutlaka başkası besliyorur. Yani başka biri var veya ilişkiye hazır değil...
3 4 gündür konusuyorduk ben yazınca onun hayatında daha önce kimse girmemiş ya hep çalışmış falan bide sigara içen kızlardan hoşlanmıyor ben içmiyorum e ben sorunca konuştuğu kimse yokmuş neden bana yazmiyor aslında o arkadaşıma demiş o ilk adımı atmış o beni arasın demmiş ondan hep yazmamı istiyor ne ama yazmiycam tutacam kendimi olmuyor her gn ben atıyorum
Tek taraflı ilişki yürümez iki tarafın da çaba sarf etmesi gerekir öyle saçma şey mi olur
Vala ben yazmam bi süreliğine artık ne olur bilmiyorum
Bence de
İlk ben aradım falan ya bence beni cepte görüyor ben yazmam zaten o bana yazar falan
Umursamak istemiyorum ama kafama çok takılıyor ya
Kafana takılması çok normal ama gerçekten seni cepte goruyo arkadaşına o aradı ilk o arasın demesinden belli biraz ağırdan al yazar sana
Aynen yazmiycam kendini havalarda görmesin sonra dedim internetim bitmis
Aynen
Ya benden soğursa ben yazmayınca
Valla sürekli sen yazdığına göre asiri bir samimiyet olduğunu düşünmüyorum. Ama ona bırak artık yoksa hep sen çabalarsan da olmaz yokluğunun kıymetini bilmeli
Aynen çünkü tam aramız olacakken akşama verdiler onu 2 hafta akşamda çalışacak
Gündüz yazar insallah
Bence biraz zaman alır diye düşünüyorum ne zaman atar bilmiyorum artık olmasa soğudum o sabaha geldiği zaman da konuşmam
Bakalım artık hayırlısı
Peki bu sabaha gelince nasıl davranışım sence
İlgisi yok sil at bunu hemen.
Hayatına daha önce kimseyi almamış hep çalışmış hep ben adım atıyorum soğudum da ne biliyim yinede insanın zoruna gidiyor yani sokulmamak
Sorulmamak
Kariyerine odaklanmış olması senin onu elde etmek için extra çabalaman gerektiği anlamına gelmiyor bence. Aşık erkek ilgili olur meraklı olur. Bunu ikna etsen bile sonradan istediğin gibi gitmez bence.
Ya zaten ben zorla yaz falan demiyorum bide aşçı ya işi de zor onu anlıyorum ama o beni anlamıyor bu gn yazmamak için kendimi tutacam
O mesaj atana kadar sen yazma
Demi sonra burnu havada olur daha yazmam zaten
Acaba atar mi
Aynen. Bırak biraz da o çabalasın.
Inşallah yazsa
Mesaj atıp atmayacağını zaman gösterecek
Bakalım atacak mı
Atmasa da kendi kaybeder
Aynen
Kendi pişman olur
Ayril bana her zaman yazabilirsin ama uyku haric
Başkalarına yazıyordur kesin