Her ikisinide yaşıyorum. Hangisi daha çok can yakar artık bilmiyorum o kadar alıştım ki... hangisi daha çok can yakıyor? Ben artık bilmiyorum da...
HHangisi daha çok can yakar? Arkandan iş çeviren arkadaşlar mı yoksa seni üzen sevgili mi?

Alışma. Umursamamaya çalış.
Sevgili konusuna gelirsek, üzen insan senin için doğru olan insan değildir. Kendi değerini biliyorsan o zaman sana olduğu gibi ya da olması gerektiği gibi davranmalidir. Sen kendini ikinci sınıf insan gibi görmüyorsan o zaman seni üzmesine izin verme.
Eger arkadaşların senin arkandan iş çeviriyorsa bilki onlar senin gerçek dost diye bileceğin insanlar veya arkadaşlar değildir. Kendine yeni sağlam arkadaşlar bulman dilegi ile.
Dost kazığı konusunda son laf söylendi zaten. Ama sevgili konusunda çok üzüldüm. Doğum gününü yanlış hatırladığımı söyledi ama ss de hatırladığım tairihin doğru olduğu yazıyordu. Unutmuşsun doğum tarihimi, helal olsun sana dedi. Sevgilimin öyle demesi de çok üzdü beni... doğru hatirlamistimhalbuki, onun dediği tarihi aklımda tuttum hep
Ya olay komik görünüyor ama cok uzuldum. 19 Temmuz doğum günün dedim, emin misin dedi. Eminim 19 Temmuz dedin dedim unutmuşsun birde kutlicam diyosun istemez dedi. Halbuki aldığım ss de 19 Temmuz doğum günüm demişti. Sonrada aradı, mesaj attı aç telefonu virsey dicem dedi durdu. Dost kazığı üstüne onun iyle demesi üzdü beni
Bilmiyorum, çok kez aramız kötü oldu
Cevap
3Cevap
Arkamdan iş çeviren herkesin canı cehenneme, üzen sevgili can yakar
Arkadaş daha çok can yakar
Her ikisi de, yani arkadaş kazığı ve sevgilinin beni üzmesi üst üste geldi. Sinirden ağladım, saatlerce kafam ağrıdı...
Her gun sevismek isteyen flört.
Arkandan is ceviren sevgili :)
Ben yakarm
En İyi Cevap