Ben sustum ilk konuşmadım kız kendi konuştu baktı gözüme güldü bende güldüm hoşuma gitti ne yalan söyleyim ne sempatik biri dedim konuşması falan da iyidi anlaştik sonra baktım herkese öyle sonra adam kanka küfürlü konuşuyor oda gülüyor lan dedim içimden seni gidi...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben güzelim ama konuşmuyorum kimseyle... Güzelliklerine güveniyorlardır öyleleri de.
Haklısın valla kalbim kırıldı inanmazsin belki
Salla gitsin sen de standart kızlarla konuş, değmiyor karşı cins için üzülmeye.
Standart dan kastın nedir ben mesela çomar biriyim yani harbiden öyle?
normal tip işte sokakta rastlayacağın
Haklısın galiba biraz konuşabilir miyiz? Zamanın varsa
yok iyi geceler
İyi geceler cici kız
Nerde kaldı yardımcı olmak hepiniz laf söz
Sen canım gerçekten
Öyleyim noldu kendini tatmin ettin mi sende çocuksun
Çocuk mu?
Baksana dalga geçiyorsun insanların duygularına saygın yok gibi
Evet konuşmaya çalışıyorum onlara anlatmaya fikir alamaya kız ayarlamaya çalışmıyorum eğer böyle düşündüysen gerçek cahil olan sensin bence üzüldüm.
Hhahahaha. Senin cahil olman kızı sahiplenmenden belli zaten bana özel filan. Sen kimsin ya. Senin gibilerden iğreniyorum.
Bak hayatımda ilk defa böyle bir şey başıma geliyor.. senin yazdığına bak ayıp değil mi kaç yaşında kızsın
Bu tartışma sonsuza kadar gider. Yeter artık uğraşamam yürü git
Yaz bakim sorunun ne senin
Teşekkür ederim sorun sayesinde güzel olmadığımın farkına vardım.
Haksızlık etme kendine de herkesle de konuşma
Nerden gözlemledin emin misin?
Merhaba iyi geceler iyi sahurlar.. şimdi isterseniz anlatayım?
Onlar tam bir peynir cunku yok ilk sensin falan hala böyle seylere inanan var mı sjsj
Kanka olay ne biliyon mu
Ben sustum ilk konuşmadım kız kendi konuştu baktı gözüme güldü bende güldüm hoşuma gitti ne yalan söyleyim ne sempatik biri dedim konuşması falan da iyidi anlaştik sonra baktım herkese öyle sonra adam kanka küfürlü konuşuyor oda gülüyor lan dedim içimden seni gidi...
Vurabiliyorsan vur gec bısey dusunme bu tarz ınsanlar için uzulursun
Kanka vurmak mesele değil o gözle bakmadım iyi düşündüm fakat dediğin gibi böyle bilmiyorum ya nasıl biri tanımıyorum pek
Sen daha çıraksın bu ıslerde dedıgımı yap ya koy gec ya da sal oyle karıları
Kanka ben saldım kız benle konuştu mesele o ben sustum kendi başlattı sohbeti sonra gülümsedi derken ben gol yedim
Bana özel gibi düşüncelere kapılan bi aptal olduğun için olabilir mi?
Peşimi bırak
Ne flclclşcx
Her pay açtığım da sen
Sen kimsin dkldldl
Üşeniyorum sana yazmaya
Yav kendi kendine ne diyosun beyin yoksunu mal. Sen kimsin ya. Yazma çok ta umrumda zaten.
İyi misin sen
Yorum yapma ozaman
Bunu o kıza sor kanka siteye niye soru10
Sinirimi bozdu kız sence bir daha muhatap olur muyum onla?
Her erkekten ilgi toplamak
Neden öyle yaptı
Her erkek yazıyodur
Haklısın güzel kız kim olsa yazar ona ama ayıp etti ilk sustum kendi konuştu bende konuştum sonra biraz gözlemledim başka herkesle çok samimi bu kötü