cumartesi gecesi sorusu 💅 Alışkanlıklar, duygular, aşk, özlem.. vs barışma isteğini körükleyebilir. Eski sevgilisine dönmek isteyen daha çok kadınlar mı yoksa erkekler mi?
Eski sevgilisine dönmek isteyen daha çok kadınlar mı yoksa erkekler mi?
Bunun cinsiyet ile alakalı olduğunu düşünmüyorum tamamen kişilik ile alakalı mesela bir insan yeniliklere açık değilse alıştıklarının dışına çıkamıyorsa konfor alanının dışına çıkamıyorsa eskiye dönmek ister çünkü tanıyor biliyor karşı taraf bir şey söylemeden o sadece bakışlarında ne demek istediğini anlıyor yeni birisini tanımak etmek zor geliyorsa eskisini seçer bunu genelde yorulmus insanlar yapar cesaretsiz yeni birisini tanımak istemi karşı önyargılı insanlar yapar bunu erkeklerde çok yapıyor kadınlarda çok yapıyor gözlemlediğim tek şey bunu kendine güveni olmayan insanlar yapıyor yeni birisini seçmek yerine sürekli eskiyi yaşıyorlar
Genellikle erkekler. Önce geziniyor etrafına bir bakınıyor kimseler yoksa : " Yine ben en iyisi kürkçü dükkanına döneyim." diyor. Ama kadınlar bıraktıkları yeri çoktan terk etmiş oluyor.
insan eğer alıştıysa gerçekten alıştığı yere dönmek ister.. bu kadın olsun erkek olsun.. hep böyledir alıştığı rahat ettiği huzur bulduğu anlaşıldığını düşündüğü yere dönmek ister başını sürekli oraya çevirir.. yeniden birisini tanımak ona güvenmek zor gelir çünkü.. kusurlarıyla hatalarıyla onu kabullenmiştir ve oraya dönmek bildiği yolu yürümek demektir..
Ancak fark etmediği şey zaten o yolun bitmiş olduğu bunu anlaması için geri dönmeyi denemesi lazım içinde kabullenmesi aşması gereken şeyi aşmak için bu şart
Bitmiş bir ilişkiye tekrar tekrar yeniden dönmek bir yerde duştan sonra aynı iç çamaşırlarıni yeniden giymek gibi örter ama rahatsız eder. Bu hisse tamamım diyen kimse o. Kadınıni erkeğini bilemem.
Bitirmiş insan niye dönmek istesin bu duygusal baktığının işaretidir. Terk edilen insan dönmeye çalışıyorsa bu da ezikliğin işaretidir her iki anlamda yüzsüzlük ve gurursuzluğa çıkıyor. Güzel anı yaşadık bitti gitti diye bakıcaksın yoksa kafayı yersin 😂
Bilmiyorum ama bazen ayrılığın kötü bitmediği durum da hala eksik kalan bir kısım olduğunda geri dönülür bence. Çünkü hersey tam bitmemiştir. Aşk bu herseyi yaptırmaz mi?
Kimin terkettiğine bağlı ama açıkçası terkedip geri dönmek isteyen tek bir kadın bile görmedim genellikle çoğu da iyice kafada bitirdikten sonra terkediyor dolayısıyla geriye dönüş olmuyor. Erkekler de pişman olup dönenini çok duyuyorum ama. Ama terkeden karşı tarafsa ve kişi halen özlüyorsa kadın veya erkek elbette o kişiyi geri isteyebilir ama gururuna yenik düşmek istemiyor da olabilir
Ben kendi yasadiklarima gore yorum yapacagim. Bence kadinlar. Cünkü önce g. tüme tekmeyi atiyorlar. Sonra g. tün g. tün geri geliyorlar. Argo icin kusura bakmayin. Ancak böyle güzel anlatilabilinirdi.
Cinsiyetle alakasız, kim karşı tarafa huzursuzluk vermek istiyorsa o dönüyor. Hayır neden bu çaba anlamıyorum, bitmiş bir şeyi tekrardan başlatmaya çalışmak kadar boş bir uğraş yerine değerli vakitlerini daha farklı şeyler üzerinde harcamalılar.
Bu konuda sanırım erkekler daha isteklidir. Çevremdeki çoğu kadın, özellikle de uzun süreli ilişki yaşayıp da ayrılanların exini saatler içinde yüreğinden ve aklından silip attı, sanki hiç yaşanmamış gibi.
Hersey geç olsada onu yeni anlıyorum düşündükçe hep mutsuzum aklimdan çıkmıyor çok haksızlık yapmışım ne yaparsam yapim affetmiyor bu durum beni bitiriyor akıllandım ama sevdiğim yanımda yok neyleyim üç günlük hayatı yanımda sen olmayınca... offff
Birde ne var biliyor musun insanlar vesiledir. Demekki sana karşı onun, ona karşı senin görevin bitmiştir. Yeni bir sayfa açılıyordu hayatında. 8milyar insan var bu dünyada 🙂
Şunu bir düşün ben bundan neler öğrendim‼️ bu hayatıma bana neyi göstermek için girdi. hiçbir şey sebepsiz değildir. Neden 8milyar insanın içinde bunu hayatıma aldım ❓
Daha çok kadınlar istiyor sanırım, çünkü ilişkiye erkeklerden çok çabuk bağlanıyorlar bundan mütevellit bırakmak istemeyip, kimsenin, eski ilişkisi olduğu erkekten iyi sevmemeyeceğine inanıyorlar. Oysa bu toksik bir düşünce.
İki tarafta aynı aslında. Alışılmışlığın verdiği güven hissi hep eskiye döndürüyor insanı. Tanıdığım, bildiğim daha iyidir düşüncesine kim yenik düşerse ilk o geri dönüş yapar.
Soruna cevap ise bence erkekler. Bir sürü eski sevgilisine yavşayan dönmeye çalışan erkek gördüm ben yazmammm diyip eskisi ile takipleşenler gördüm bence erkekler
Aslında cinsiyet ile alakası yok. Ben eskisi gibi olmayı o kadar çok istiyorum ki ama bana yaşattığı şeyler bu durumu imkansıza sürükledi ve hep böyle yarım kalmak zorundayız
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kadın için eski olmuşsa bitmiştir erkekler genelde daha çok dönen taraf oluyor
Bunun bir genellemesi olucağını düşünmüyorum, sadece en çok kim sevmişse diyebilirim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadınların çoğu efendi adamı yedekte tutup, kötü çocuklarla günlerini gün ettikten sonra yaşlanıp, heryerleri sarkınca yedekte tuttukları efendiye yamanmak isterler...