Yani diyordur çünkü hani bazen çok seversin çok seversin evde ama ilişki olmaz hiç sevgili olmadan mesela kanka dersin çünkü seviyorsun hayatından çıkmak istemiyorsun ne yapacaksın arkadaş olacaksın mecbur ya da bazen mesela ilişki yaşarsın ama ilişkinin sonu yok sürekli kavga gürültü arkadaş olarak daha iyi olursun kanka dersin yani olabilir normal bir şey
Kimseyi yargılamak istemem ama gerçekten de ben bu duruma çok şaşırıyorum. Bir zamanlar en özel anları paylaşan insanlar. Daha sonra nasıl hiçbir şey yokmuş gibi arkadaş ya da dost kalabiliyorlar. Ben kendi adıma konuşayım şahsen böyle bir şeye tahammül edemem gibime geliyor. Ya varsındır ya yoksundur bu kadar basit. Arkadaş kalacağım diye bu kadar da işin tadını kaçırmaya gerek yok. Bir zamanlar senin dokunduğun şimdi başkasının dokunmasını izlemek hiç mantıklı gelmiyor.
Yani bir süre sonra muhabbet ona dönüyor. "Naber dostum? "demişliğim var üniversite birdeki sevgilime. 😅8 yıldır turşusunu mu kuracaktım? Bu kadar arabesk olmayın lütfen.