Hm sktep burcu kaliteli insanlar uzagi iyi görür güvenmediğini açılmaz rüyasında çıkar derin bakışlı.. yüksrlrnim akrep... kova zeki özgür ruhlu kural sevmez
Hmm. Gezmeyi çok seviyorum. Ev hapishane gibi geliyor bazen. Felsefe ve şiir çok severim. Şairlerin hayatlarını araştırırım. Tiyatro ilgimi çeker. Rock müzik çok seviyorum. Önceden resim çiziyordum ama artık ilgimi kaybettim. Dram filmleri izlemeyi severim. Özellikle 80 dönemini anlatan hapishane filmleri. Siyaset konuşmayı severim ama beyni olanlarla. Tarih ilgimi çekiyor. Ekstrem sporlar ilgimi çeker bungee jumping paraşütle atlama gibi. Risk almayı severim
Kızlar Ne Diyor
Akrep burcu yanım çok sadık ama yükselenim kova olduğu için de çabuk sıkılıyorum
Hm sktep burcu kaliteli insanlar uzagi iyi görür güvenmediğini açılmaz rüyasında çıkar derin bakışlı.. yüksrlrnim akrep... kova zeki özgür ruhlu kural sevmez
Akrep de özgür ruhludur. 2 gün evde dursam 3. Gün bunalıma giriyorum
Akrebin altıncı hissi kuvvetli ve analizci... akrep kemik yapısı güçlü
Bak çok doğru. Ben bir şey hissediyorsam doğrudur 😎😂
Aynen doğru... yükselenmi ağır basıyor akrepmi
Kıskançlık ve inat hariç komple akrebim. Söylenildiği kadar aşırı kıskançlığım yok. İnatçı da değilim. Kovanın özelliklerini pek bilmiyorum açıkçası
Kova2özgür ruhlu baskı sewmez zeki
Evet öyleyim
Yani çok hoş. kova.. senin burç akrep benim yükselen... hobilerin neler...
Hmm. Gezmeyi çok seviyorum. Ev hapishane gibi geliyor bazen. Felsefe ve şiir çok severim. Şairlerin hayatlarını araştırırım. Tiyatro ilgimi çeker. Rock müzik çok seviyorum. Önceden resim çiziyordum ama artık ilgimi kaybettim. Dram filmleri izlemeyi severim. Özellikle 80 dönemini anlatan hapishane filmleri. Siyaset konuşmayı severim ama beyni olanlarla. Tarih ilgimi çekiyor. Ekstrem sporlar ilgimi çeker bungee jumping paraşütle atlama gibi. Risk almayı severim
Waybe çok hoş hobilerin var yükseklik korku şu yokmu
Telefondan biraderim aramıştı geç yazdım özür dilerim
Yükseklik korkum vardı ama lunaparka gidip discovery isimli oyuncağa binince bir günde geçiverdi 😊
Oh hiç binmesi ona isterfimnhayalimfi uçak korkumunyendim
Tiyatro skeç oynadim. Önceden. uçağaga bindinmi hmm umarım uyumadın
4-5 ay önce binmiştim.
Aynı zamana denk geldik sayılır eylülün ortası gibi bindim
6ay oldu en az bineli uçaga... kendi yazdığın şiir varsa okumak dan keyif alırım)
Yok şiir yazmak değil de dinlemeyi tercih ediyorum. Sezai Karakoç- Mona Roza Nurullah Genç-Rüveydaya ağıt favorim ✌
Nutullah genç rüveydaya ağıt favorim olduğu için dinlesek olur: ) sanada sevdiğim fon müziğini yollasana olur kabul edersen:)
Yollasam diyecektim.. şiir 5dakka en az etkileyici... https://youtu. be/B01fY-1ZOxs
https://youtu.be/B01fY-1ZOxs
Spor kulübdemisin
Klasik müzik tercihim
https://youtu.be/EFJ7kDva7JE
Gece dinlenilmesi grreken müzik hoşuma gitti rahatlatıcı gevşetici :)
Yengeç ama karakter meselesi
Yengeç ewcimen ağır
Kova hiç sadık değilim
Koca özgür ruhlu kural sevmez
Hava grubu dun brnfr havayım ikizler
Sende benim gibisin
Aynen ama ben birine bagşanorsaö oda bana bagşanıtsacsadık olabilirim yukselenim akrep
Eğer gerçekten seversem çok sadık biriyim ama öyle bir flört ise acayip çapkınım
Yanlış öyleyim desem yalan olur
burcumun dediğine göre pek sadık deiğilim
Ama burcun hangisi sigara iki mi profilde?
kova
Koca aewerimnözgür rhlu baskıya gelemez2havavgrubu bende hava ıkiz
Aslan, yükselen de akrep
Aslan lidwrnruhlınyüksrlrnnakrep libidonyüksrk keskinnderin
Aslan
Seefiğim burç onurlu.. incşnirde affetmez lider ruhlu... lüksü severmi;)?