Senş tanımayan platoniğine açılmak?

İlk başta okulun bahçesinde görüp hoş bulduğum, kibarlığından etkilendiğim sıradan biriydi. Ertesi gün instagramdan istek attım, takipleşmeye başladık. Sonra kendimi teneffüslerde, bahçede onu izlerken buldum. Gülüşünde takılı kaldım bir gün, işte ondan sonra başladı her şey. Sınıflarına bir bahaneyle girip onu izledim. İlk iki teneffüs uyurdu mesela, diğer teneffüsler bahçede, hava bozuksa kantinde otururdu arkadaşlarıyla. Bir gün yakın kız arkadaşıyla muhabbetine kulak misafiri oldum, yanımızdaki bankta oturuyorlardı. Genelde bilgisayar oyunları hakkında konuşurlardı. Bir kız var dedi dershaneden, fiziği güzel falan. Arkadaşı güldü sen de bir karar ver üç kişi mi var aklında diye. Çapkın bir tip olduğunu düşünmediğim için başta bozuldum, ne haddimeyse neyse aradan aylar geçti unuturum diye bekledim ama tam tersi daha çok bağlandım farkında olmadan. Arkadaşım bahçede yürürken gözlerine bakmamı söyledi. Baktım derince fark etti tabi o da baktı. Utanıp kaçırdım gözlerimi, o da çekti bakışlarını. Tekrar baktım, baktığımı hissedince yine baktı. O an anladım gözlerine bakmanın bile beni ne kadar heyecanlandırdığını. Ben daha önce hiç böyle bir his yaşamadım. Bir ilişkim olmadı, sevgili işlerine girişmedim. Ama ilk defa özgüvensizliğimi bir kenara atıp açılmak istiyorum. Daha önce hiç konuşmuşluğumuz yok dediğim gibi tek etkileşimimiz instagram. Ben sosyal medyadan açılma taraftarı değilim, bu tarz şeyleri yüz yüze konuşmak isterim. Salı günü sınavlar bitiyor. Son teneffüs çıkışta önemli bir şey konuşmak istediğimi söyleyip bana vakit ayırmasını rica edicem. Daha sonra da lafı uzatmadan konuya giriş yapıcam. Ne tarz cümleler kurmalıyım, nasıl davranmalıyım hiçbir fikrim yok. Sadece daha fazla içimde tutmak istemiyorum. Ondan olumlu olumsuz bir cevap da bekleyemem beni tanımıyor ne de olsa. Ama olaylar benim dışımda gelişti ve ben benim dışımda bir başkasından duymasındansa benden duymasını istiyorum. Tavsiyeleriniz neler?
Senş tanımayan platoniğine açılmak?