Aslında bunu en iyi yaşayanların kendisi belirliyor. Bazı çiftler uzaktan da çok iyi anlaşırken. Bazıları ise evde iç içe yaşamalarına rağmen ilişkiye yürütemiyor. Bu tamamen bireylerin kendi elinde olan bir şey. Aşkı güzelleştirmek de çirkinleştirmek de biz insanların elinde olan bir şey. O yüzden ben uzak ya da yakın diye sınıflandırmak istemiyorum. Yaşamasını bildikten sonra bana göre aşkın her hali de çok güzel. Yeter ki biz insanlar berbat etmeyelim.
İlişkinin durumuna göre değişiyor. Sürekli yan yana olup kavga etme ihtimalin var. Arada görüşüp özlem duymak bana göre daha güzel.
İnsan birinin kıymetini sürekli gördüğünde değil, özlediğinde anlıyor. Bir şeyleri çabuk tüketmeye gerek yok. Sevgili gerçekten sevgili ise zaten nerede olursa olsun, kalbi senin için atar.
Bu sorunun cevabını fark etmez derdim ama 7 aylık sevgilim 3 gün önce hiç bir şey söylemeden terk etti ve hiç bir sekidle ulasamiyorum kendisine O Bursa'da ben Eskişehir'de yaşıyordum. 2 ay sonra söz takacaktik üstelik o yüzden aynı şehirde olması daha mantıklı geliyor bana artık.