Hoşlandığım çocuk başka şehirde yaşıyor. Bana uzak birazcık. Bana çıkma teklifi etti. Daha kabul edemedim ama ilk defa bir ilişkim olcak ve mesafe beni biraz korkutuyor. Uzak mesafeli ilişkiler sağlıklı olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbenimki öyle 4 yıllık uzak mesafe ilişkisi şu an gene yakında normalde evi daha uzakta abisinin yanına geldi 2, 3 saatlik yol açıkça söyliyim zor ve güvene dayalı güven sorunun varda ki benim var ilişki çoğu zaman cehenneme dönüyor o bakımdan tavsiye etmem hele şansına çapkın erkek çıkarsa hiç başlama daha iyi bi de şöyle diyim eğer uzun vadeli düşünüyorsan sonunda evlilik vs o zaman başla ilişkiye yoksa mesafe cidden can sıkıcı oluyor oynayabilceğiniz oyunlar falan bulun vakit geçirmek önemli arada bi görüntülü konuşun falan yaptıklarınızı ablatın resimle paylaşım yapın gün içinde neler yaptığınızı bilin tabi detayı detayına da anlatma yani
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten oyundan tanışmayız ve günün çoğü vakti konuşuyoruz. Ortak arkadaşımızda çok fazla. Arkadaşlarım kabul etmemi çok istiyor ama insanlar mesafeli ilişkilere güzel bakmadığı için korkuyorum biraz
- +1 yıl
diğer ilişkilere göre daha zor ve emek istiycek eğer yapabilirsen ol ama yinede tavsiye etmem
Soran+1 yılTamam teşekkürler🙏
En İyi Cevaplar
+1 yılYani uzak mesafe ilişki için seni korkutması çok normal çünkü ben her zaman söylüyorum uzak mesafe ilişkileri illaki sorunlar çıkabiliyor Şöyle ki aşk dediğimiz kavram bazen insanın farklı duygular beslemesiyle ortaya çıkar Örneğin aşık olduğun kişinin özün içine bakmak istersin onu sürekli yanında olmasını istersin ta belli bir saatten sonra artık beklentiler farklı olur ama arkadaşlık dostluk Tabii öyle değil arkadaşlık her türlü ilişki kurabilirsin arkadaş Adı üzerinde Ama ilişki kavramı gerçekten biraz farklı ya bu Tabii benim görüşüm doğrudur demiyorum ama uzak mesafe ilişkileri beni bir saatten sonra beklentiler farklı olduğu için bir araya gelinemezse bitebiliyor bu ihtimali göz önüne al
11 Yorumla
Soran+1 yılbenim ona gidebilecek durumum yok ama o sürekli buralara geliyor yani daha çok yüz yüze gelebiliriz diye düşünüyorum tavsiyen için teşekkürler🙏
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Gerçek bir sevgi varsa her ilişki sağlıklı olur. Olmaz diyen insanlara da hiç bakma. Onlar yakında olsa bile ilişki yürütememiş saplardir muhtemelen.
Öğrendiğim tek bir şey varsa karşılıklı sevgi olunca ilişkinin her türlüsü oluyor.01 Yorumla
Soran+1 yılMesafeli ilişkilerde her zaman aldatma olur dedikleri için heryerde içime süphe düştü. İlk defa ilişkim olacak ve böyle bir şey yaşayarak kendime acı çektirmek istemiyorum. Onun böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum ama insanların böyle demesi kuşku düşürdü içime
Aşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı. Bence ilk ilişkin de uzak mesafe olmasın sadece seni yıpratır ikinci olarakta geleceği evlilik olmayan bir ilişki uzaktan yürümemeli çünkü bir süre sonra gelecek arıyorsun uzaktan mesafe de o senin tesellin oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılDaha evlilik yaşım değil zaten şuanlik öyle bir gelecek görmüyorum o 6 ay ben 3 ay civarıdır birbirimizden hoşlanıyoruz denesek olmaz mı dedi herkes oluyo biz de olabiliriz filan dedi şu an düşünme aşamasındayım zaten tavsiyen için teşekkürler😊😊
Soran+1 yılBen kendisine dedim zaten ciddi bir ilişki istediğimi kendiside kabul etti. Belki iliskinin ilerlemesine bağlı daha üst aşamalara geçilebilir
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
29Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Görmediğim biriyle uzaktan ilişki yurutemem.
04 Yorumla
Soran+1 yılGörüyorum sürekli yanıma gelme imkanıda buluyor sürekli aslında mesafe yok gibi ama gene yaşadığı yerde ne yaptığını bilemem
Soran+1 yılDoğru diyorsun fikrini belirttiğin için teşekkürler😊
+1 yılkızlar yürütür de erkekler asla yürütemez asla ama asla güvenme derim illa ki gözü kayıcak başkasına. evli adamlar bile aldatıyor eşlerinin ruhu duymuyor bide sizin aranızda kaç km var yani bir düşün derim ben de şu an istemeden bir çocukla flört gibi oldum sürekli ondan laf almaya çalışıyorum ona güvenmem için yapabildiğimi yapıyor ama ben kimseye güvenemiyorum flörtün ötesinde olmam muhtemelen çünkü aşırı sağlıksız sürekli fotoğraflaşıp tatmin olmaya çalışıyor ama ben rahatsız oluyorum ve böyle de ilerlemeez illaki biticek yani arkadaş kalmalıyız bence kendimizi yıpratmaktansa..
05 Yorumla- +1 yıl
yapabildiğini yapıyor*
Soran+1 yılİlk defa bir ilişkiye gireceğim için baya korkuyorum desem yeridir. Ortak arkadaşlarımız hep o senden baya hoşlanıyor iyi çocuk filan diyorlar ama insanların içini bilemeyiz sonuçta
- +1 yıl
ortak arkadaşınız varmış o yönden şanslısınız bence olmicak diye bir şey yok birbirinize koşulsuz şartsız güvenmeniz lazım bu yüzden de iki tarafında çabalaması lazım kendini göstermesi lazım. birbirinizin reel arkadaşlarıyla tanışın bence hem de bağınız iyice kuvvetleşir ama yavaş yavaş olsun bunlar tabii ki aceleye gerek yok hem daha da iyi tanırsın aceleye gelmez çok kasmayın deneyin bence ama maalesef bir gün ayrıldığınız da ilişkiniz sarsılmasın arkadaş kalınmalı bence yoksa çok derin bir yara açar ama o da illaki unutulur sende derin yara açmasının nedeni de ilk ilişkin olması olur diye düşünüyorum umarım çok üzülmezsin :)))
Soran+1 yılBeraber olup ayrıldığımızda eskisi gibi olamayacağız şuanki ilişkimizi bozmak istemediğimi söyledim. O ise bir sorun olmayacağını deneyip güzel bir ilişki oluşturabileceğimizi söyledi. Denemek istiyorum ama dediğin gibi ilk ilişkim ve korkuyorum. Tavsiyelerine uyacağım çok teşekkürler🙏🥺
- +1 yıl
rica ederim <3
- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılBence sağlıklı olur endişe etme bana da Erzincan gibi yerden sevgilisinin hesabından yazan oldu ve nasıl tipler anlamış değilim sevgilin var niye yazıyorsun dedik ama nafile yine de görüşmeyi düşünüyorum bakalım sevgilisi ile de tanışmayı istiyorum sosyal olmaya karar verdim
00 Yorumla Merhaba,
İlişkinin sağlıklı olup olmamasının mesafe ile hiç alakası yok. Uzak mesafe bir bilet demektir!08 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim insan gene biraz korkuyor mesafeli ilişkiden ama teşekkürler fikrini belirttiğin için😊
Soran+1 yılNe tür olursa olsun insan gene korkuyor biraz. Tavsiye ve güzel dileklerin için teşekkürler🥺😊
Soran+1 yılAynen öyle yapacağım teşekkürler😄😆😊
Soran+1 yılTeşekkürler sizede😊
+1 yılbence sorun olmaz önemli olan gönül mesafesidir. benim arkadaşımda uzak mesafeden sevgililer 6-7 ay oluyo sanım. geçende hediye kargolayıp göndermişti. kararınıza görede istediğiniz zamanda şehirine buluşmaya gelir
00 Yorumla
+1 yılYanında olunca ne olacak her şeyi gözünün önünde mi oluyor
Yapacak olan kişi uzak yakın fark etmez her şekilde yapar
Güveniyorsan saygı varsa her şey olur03 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun. İnsanlar böyle ilişkilere iyi bakmadığı için korkuyorum biraz açıkçası
- +1 yıl
Sen insanların dediğine ne bakıyorsun
Onların sözlerine göre yaşama hayatını
Hayat senin tercih senin
Hayatını yaşa kimsenin lafına bakma
Soran+1 yılTamam. Teşekkürler 🙏🥺
+1 yılHer saniye her hareketinde şüphe duyacaksın. Huzursuz oluyor maalesef ayrıca çaba gerektirir ikiniz de çabalayıp pes etmeseniz sonu mutluluk ile bitebilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılYanına geliyorsa sorun olmaz ama sen yokken Kendi şehrinde ne yaptığını bilemezsin o yüzden sürekli görüntülü ara 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılYapacağıni düşünmüyorum ama genede bilemeyiz insanın içini😅
- +1 yıl
O yüzden görüntülü aramak şart 😀
Soran+1 yılEvet doğru😆
Gayetde olur , yaşadım gayetde iyiydi sorun çıkmadı sen istediğin sürece sorun çıkmaz elinden tut sevgini yaşa 👏
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. çok sağlıklı olmuyor ama bazen mesafelerde engel olmuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBende dedim mesafeli ne kadar sağliklı olabilir diye.
O ise olanlar var, bizde öyle olabiliriz, denemeden bilemeyiz dedi. şu an düşünme aşamasındayım
Eğer sık sık görüşecekseniz, güven varsa ve o güveni koruyabilecekseniz yürür tabi ki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. canı sıkılan ayrılır hepsi bu ya da yakınından bırını buldugunda bıter
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç görmediğin biri ile sağlıklı değil. Bir göreydin neye benziyor, in mi cin mi. Kimlerdenmiş, ailesi nasılmış.
01 Yorumla
Soran+1 yılTanıyorum baya ortak çok arkadaşımız var gördümde bütün dertlerimizi birbirimize anlattığımız icin çoğu şeyimizi biliyoruz birbirimizin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen usa deyim kız arkadasım turkıye de... Evet biraz kalp kırıcı ama ask ıste bu. Saglıklı olup olmadıgını bılmıyorum tek bıldıgım sey asık oldugum.
05 Yorumla
Soran+1 yılHep mutlu olursunuz inşallah🥺🥺
Cevap sahibi+1 yılKalbini dinle ve ona soz gecır... Seviyorsan bu dert degıl demektir..
Soran+1 yılMesafe dert değil sadece aldatılma konusundan korkuyorum o kadar yapmayacağını düşünüyorum ama her erkek aynı değil yapan da var
Cevap sahibi+1 yılBende cok korkuyorum aslında bu yalan degıl.. Ama seviyorsun kör oluyorsun bazen.
Soran+1 yılDoğru maalesef...
Bence değil. Neden dersen? Çünkü onu görmek isteyeceğin zaman yaninda olamayacak. Tek iletişim kurma noktanız sosyal medya somut bir şey yok. Buluşmak isteyeceksin mesafe var gelemeyecek bence hiç girme bu işlere.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani ben güvendiğim halde beceremedim, öyle söyliyim.
2 ay sürdü sadece04 Yorumla
Soran+1 yılBende dedim ne kadar sağlıklı olabilir diye o da dedi denemeden bilemeyiz diye. Belki o ilişki bitince normal devam eder hayatına ama ben çok yıpranacağımdan eminim
Cevap sahibi+1 yılSen kendini daha iyi tanırsın, nasıl yapmak istiyorsan öyle yap. Ama olur da denemeden reddedersen yine pişman olacaksın emin ol.
Soran+1 yılHer türlü pişmanlik duyucam zaten belki ilişki iyi yürürse duymam ama bakalım düşünüyorum sadece tavsiyen için teşekkürler😊
Cevap sahibi+1 yılRica ederim kardeşim, bol şans
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevginin mesafeyle işi olmaz, ama hormonların değil. Hangisiyle hemhal olduğunuza bağlı
07 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk zaten ilişkide erkeğin bana cinsel bir istekte bulunması durumunda ona posta koyacağım durumunu biliyor. Bunu göze alarak seninle konuşmak hoşuma gidiyor senin yerin çok ayrı gözümde gibi laflarda söyledi. Sadece korkuyorum nedense aldatılma konusu için. Hem çok seviyorum hemde ilk defa bir ilişkim olucak aldatılıpda hayata küsmekte istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılGüvenmediğini sevme işi zor. Birbirinize o güven duygusunu aşılamanız gerekli. Yoksa mesafe bahaneniz olur
Soran+1 yılOna güvenmediğimden değil sadece çevremde aldatılan çok insan gördüm bende de herhangi bir erkekle bulunduğum ilişkide onların durumuna düşme korkusu var
Cevap sahibi+1 yılDediiiğim gibi birbirinize bu konuda yardımcı olmalısınız. Ortama bakarsan benim gibi yalnız kalırsın :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim tavsiyeni dikkate alacağım😊
Cevap sahibi+1 yılMutluluklar :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim😊😊
Konuştuğum çocuk araya mesafe gircek yapamam dedi. Bencede erkekler beceremez hiç bulaşma derim.
10 Yorumlakişiye bagli kesinlikle ayni yerde olup varligina hissettirmeyen insanlar dolu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılÇok sağlıklısını yaşamıştım
15 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar sürdü ve nasıl sürdürdün söyleme şansın var mö🥺
- +1 yıl
Kısa öz aslında sevgi olunca sürüyor. 1 buçuk seneye yakın sürdü. Sıkılma, bıkma gibi bir durum olmadı bile, bide güven varsa sorun olmuyo. Sadece çok fazla engel vardı bu yüzden bitmek "zorunda" kaldı. :/
Soran+1 yılAdına çok üzüldüm, umarım hep mutlu olursun. İçimi rahatlattın biraz teşekkür ederim🥺🙏
- +1 yıl
Rica ederim
Umarım güzel bir ilişkiniz olur..
Soran+1 yılUmarım...
+1 yılÇok sağlıksız oluyor. Tavsiye etmem.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim tavsiye için🙏
oluyor ama hepsi değil seni boynuzlaya da bilir
02 Yorumla
Soran+1 yılOndan korkuyorum. Güvenmediğimden değil erkek bu belli olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılCok yipratici ve yorucu bir süreç olur
03 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum dedim ama denemeden bilemeyiz dedi. Bilmiyorum kabul etmesem acı cekicem etsem de çekicem gibi duruyor
- +1 yıl
Şöyle düşün yan yana degilsin güvensende ne yaptigini bilemiceksin nasil davraniyoe insanlara goremiceksin. Sosyal medyada herkes farkli bir kisi sonuçta. Ekstradan sarilamicaksin elini tutamiyacaksin belki ayda bir iyi ihtimalle bulusursun anca. o yuzden hic baslama diyorum ben
Soran+1 yılTeşekkür ederim tavsiyeni dikkate alacağım😊
+1 yılNeden olmasın. Gönüller bir olduktan sonra.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılSağlıklı olduğunu düşünmüyorum. En iyisi yüz yüze.
00 Yorumla
+1 yılKişi niyetinde ciddi ise, bence olur..
00 YorumlaPek değil ama oladabiliyor
00 Yorumla
+1 yılGöz göze değecek gerisi yalan
00 Yorumla
+1 yılMalesef olmuyo ozellikle erkekler
00 Yorumla
+1 yılBir zaman sonra yürümüyor
00 Yorumla
+1 yılYakın mesafeleri bile beceremiyoruz ne uzağı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk karayollarına çıkma teklif etmiş
00 Yorumla
+1 yılBal gibi olur hatta buluşmalar daha hazlı olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı. Bok gibi olur soyliyim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Buluşma olursa belki
04 Yorumla
Soran+1 yılBuluşma olucak ztn o imkanlarımız var
Soran+1 yılTeşekkürler fikrini belirttiğin için🙏
+1 yılZor birazdan öte zor ama rast gitsin dilerim
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler🙏
- +1 yıl
Rica ederim👍
+1 yılMesafe iliskileri aldatilmaya mahkumdur.
02 Yorumla
Soran+1 yılKorktuğum konuda bu heralde kabul etmeyeceğim
- +1 yıl
Etme.
+1 yılyaşın doğrumu
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır site kabul etmiyor diye böyle attım kafadan yaşı 18 olacağım ☺
- +1 yıl
boynuzlanmayı kabul ediyorsan olur
Sen nerde o nerde
08 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul-Aksaray
Soran+1 yılErkğin benden cinsel bir istek isterse ona posta koyacağımı biliyor ama genede haklısın. Belli olmaz nudeyi geçtim aldatılma konusuda var fazla sıcakta bakmıyorum. Reddedip acı çekmeyi planlıyorum
- +1 yıl
Evet daha az acı çekersin en azından. Ben kendimden biliyorum ben İstanbul'dayim sevgilim antalyadaydi okadar sohbet muhabbet insanın doğası gereği bi yerden sonra insan birbirini arzuluyor ve bunun önüne gecemiyorsun. Sonra nude at felan filan derken işini gördükten sonra kestirip atabilyor.(cahillik dönemin bu arada 😂
Soran+1 yılNude işinden korkmadım değil😅😅 teşekkür ederim tavsiyeler için göz önünde bulunduracağım😁
Soran+1 yılDoğru diyorsun😄
+1 yılaldatılmak muhtemel, muhabbet aluuul alaaa
00 Yorumla
+1 yılMesafe ilişkisi genelde yürümez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılYok ya
00 Yorumla
+1 yılYapabilene sağlıklı
00 Yorumla
+1 yılYürümez
00 Yorumla
+1 yılOlmaz boşver
00 Yorumla
+1 yılHayır tabiki asla istemem bu durumu
00 Yorumla
+1 yılOlur neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılHiç sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılÇoğu zaman olmuyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı. Olmaz aldatır
00 Yorumla
+1 yılHastaneye gidin
01 Yorumla
Soran+1 yıl?
+1 yılOlmuyo
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılUzak dur tavsiyem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?