Zaman kaybından başka bir şey değil bence. Ne yapıp ettiğinle uğraşırken hem insanın zamanı kayboluyor, hem sinirleri bozuluyor. Boşvermek gerekiyor. Bu şekilde sürekli takip halinde olunduğu zaman insan kendi hayatına odaklanamıyor. Bazen kolay olmuyor unutmak. Zamana bırakmak gerekir. Ve insanın kendine yardımcı olacağı tek şey unutmak için takip etmeyi bırakmak olacaktır.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
11 ay
Yorumlarda saçma diyenler hiç inandırıcı gelmiyor. Hepimiz, kafamızda bitene kadar yapmışızdır. Hatta bazısı meraktan yaptığını da der. Sorarsak ama tekrar sevgili olmak istemediğini der. Son zamanlarda ben, de yapıyorum ve kafamda oturmayan taşlar vardı. Bu yüzden stalk yapıyordum. Hala yapıyorum. Çünkü eski sevgilimin şu an bir sevgilisi var ama benim içim yüzleşme olmadan soğuyacak gibi durmuyor. Sevgilisi varken de bunu yapamıyorum. Kısa saygısızlık olur.
Sadece merak ediyorum ama elbette stalk yapmadım henüz olaylar sıcağı sıcağınayken bide yakalanmak istemiyorum ona bide başka kadın tarafından aldatıldım bana ikisininde bıçağı aniden saplanmasın diye savunmadayım ama bu değildir ki yanına kâr bırakacağım elbet karşısına çıkacağım günde gelecek yakında , ben birşeyleri biliyorum zaten kısaca bişiler bilmeme şu an gerek yok
Bakıp bakıp ona dair içimde taze bir şeyler tutmam. Ne kadar uzak durursam kalbimden de, zihnimden de o kadar çabuk atarım. Ne yapmış, kimlerle görüşmüş, nerelere gitmiş çok da umrumda olmaz zaten. Ayrıldığım an her şey biter benim için. Hayatımdan da, düşüncelerimden de uzak tutarım.
Bana göre dünyanın en boş işi. Giden gitmiş gittiği gün bitmiştir benim için. Sürekli takip edip kendi canını sıkma hanım bir anlamı yok. Bunun bir sonraki boyutu ruh hastalığıdır. Bir insanın onu kendine yapmaya hakkı yoktur.
En İyi Cevap