Of napcam bilmiyorum?

Mesela biriyle konuşuyorum. Ama benden hoşlandığını anladığım an o kişiden hemen soğuyorum ve konuşmak dahi istemiyorum. Bunu karşı tarafa da...
Cevap
4Cevap
Sen ondan hoşlanmıyorsun bir tür çekicilik senin ruhuna dahil olur sonra senden çıkır. Bir az depres ruhi takıntı var sende.
Napcam peki. Bazen konuşmak istiyorum bazen istemiyorum. Kafam o kadar karışık ki
2 senedir uzak duruyorum Bi boka yaramadı
Tamam da şimdi napcam ben engellesem 2 gün sonra mesaj atmak istiyorum ama fazla konuşmak istemiyorum sonra soğuyorum tekrar baka dönüyorum
Sen flört ten sonrasına gitmek istemiyon o zaman ayrıl yeni flört bul
Doğru ileri gitmek istemiyorum. Ama napiym şimdi direkt engellesem ayıp olmaz mı çünkü 2 sene önce falan da konuşmulruk bende o benden hoşlanıyo diye sana umut vermek istemiyorum konuşmayalım demiştim
O zamandan sonra konuşmaya devam etmeyevektin sonra yine konuştunuz sen bir şey hissetmiyon ama oğlan hoşlanmaya başladı belkide ilk konuştuğunuz da bile yavaş yavaş hoşlanmaya başladıydı sen konuşmaya geçtin şimdi konuşmak istemiyorum de ama sonuna bir bahane de bul sevgilim olmasını istemiyorum gibi yeniden konuşmayı bitirincede bir daha konuşmaya başlama yine aynı şeyler olup konuşmaya başlar yine bitirirsende bu sefer depresyona girer kendini öldürmeye kadar gider
Işte kendimi nasıl durdurucam kötü olunca ona yazmak istiyorum ama sonra pişman oluyorum. Şimdi ona senin dediğin gibi konuşmak istemiyorum falan yazmaya da yüzüm yok
Seni pek anlayan dinleyen olmamış bu oğlanda anlamış dinlemiş sen içini başka birine dökemiyon
Of evet napcam şimdi çıkmaza girdim
Ben sevgili olmak istemiyorum derdimi senden başkasına da anlatamıyorum de
Ama zaten arkadaş olmak istiyo ama benden de hoşlanıyo bide sürekli konuşmak istemiyorum akşama kadar bitmiyo konuşma sıkılıyorum soğuk da davranamıyorum.
Arkadaş olmak istiyorsun ama benden hoşlanıyorsun bende seninle değil kimseyle sevgili olmak istemiyorum de artık konuşmayalım de mesaj atma oğlanda atarsa cevap verme ama sevgili falan olursanız da oğlan seni çok el üstünde tutar sen ayrılınca başka birinde onun gibi ilgiyide bulaman
Biliyorum ama o ilgi de bana fazla geliyo işte
Bide öyle yazarsam iyice mahvetcem çocuğu
Başka türlü yazalıcak yok artık 2 yıl önce ne yazdıydında konuşmayı kestiydin
Benden hoşlanıyodu bende sana umut vermek istemiyorum arkadaş da olmayalım umutkanırsın konuşmayalım demiştim
2 sene önce dediğinde bir daha mesaj atmasaydın bu kadar ileri gitmezdi ama şimdi sizin iş yine bitirirsiniz 2 yıl sonra yeniden mesajlaşma olur sonrası evliliğe gider bence
Belkş de pek yakışıklı değildir he 💋
Ben tipe bakmıyorum
Önce içine bakıyorum
Hadi Karizmatik yakışıklı olsun işi fos ise...
Vallaha bu ben😂
Kız napcaz biz valla kafayı yicem
Ay bilmiyorum ilk başta resmen karşımdakinr tapiyorum benim oluncada tüm hevesim kaçıyor
Engellesem ayıp olur dimi
Kalbim dolu de
Öyle desem arkadaş olarak konuşmak ister yaşadık aynı şeyi
Ayıp olmaz mı öyle çünkü 2 sene önce de bi konuşmuştuk
En İyi Cevap