Geçmiyor ve hiçbir konuda karar veremiyorum tek başıma hayatıma birini almaktsn aşırı korkuyorum hep eskiyi özlüyorum veya pişmanlık duyuyorum biriyle tekrar olursam daha pişman olcagimi düşünüyorm ve herkesten her şeyden kaçıyorm kolay arkadaş edinemiyorum herkes benden nefret ediyor gibi geliyor napmam lazm düşüncelerm gitmiyor
Güncellemeler
+1 yıl
..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kıyaslamaktan, yüksek beklentiler kurmaktan vazgeçmen lazım. Anı yaşa, süreci gözlemle, kendini hemen kaptırma.
O kadar haklısın ki bunlari aşırı yapiyorm mükemmelliyrtcilik var ve düzelmiyor çok hırslıyım çok yoruldum
Yeni milenyumun gençlerini anlamakta zorlanıyorum :) Hem ütopik beklentileriniz var, hem de elde etmek için yeterli sabra sahip değilsiniz. Süreci görmezden gelip, hemen sonuca ulaşmak istiyorsunuz :D
İsteyenler oluyo hep ama kaçıyorm hep daha iyisine layigim hissi beni bitiriyor gözüm de hep dışarda İstemsiz biri değil bini beğensin kendimi birine kapatmayim diyo bir yanimhep kaçıyorm ama ciddi ilişki de istiyorum kafam çok karışık
Seni tanısak, beklentilerini bilsek site olarak el birliğiyle sana destek vermek isterdik.
Birkaç açıdan fotoğraf, mesleki ve ekonomik bilgiler, sosyal yaşam vb bilgilerin olduğu seçmece kişilerden oluşan bir katalog sunardık belki :)
Çok başarılıym güzelim hırslıyım fiziğim iyi yüzüm sempatik boyum posum iyi sevdiğimi çok yuceltirim severm sosyal açıdan ona uyarm fedakarm ama gözüm daha fazlasıni istiyo kim çıkarsa ciksn
Ne diyeyim Allah gönlüne göre versin. "Bayan mükemmele uygun bir Bay mükemmel" çıkacaktır elbet
Çıkmıyor be çıksa da anlaşamıyorm keşke benzer biri çıksa egolu baskın biriyle baskın bir erkek uymuyor galiba daha pasif biri lazm
Söylediklerin tezat tanımlar barındırıyor :)
Mükemmeliyetçisin, mükemmel birini arıyorsun ama bu mükemmel insan pasif kalmalı.
Aklına yattı mı bu şimdi :)
Önce şı sınırsız egona bir dur demeyi öğrenmen gerekiyor. Daha sonra ilişkilerin doğasını öğrenmelisin.
İlişkiler karşılıklı alışverişle olur. Biraz sen ödün verirsin, biraz karşındaki.
Hayırdır inşallah derdin sıkıntın nedir anlat istersen
Gel beni al vallahi korkmazsın bende çok korkuyorum gel birbirimizi hayatımıza alalım
:((
Adamsın işte bu
Chchchjcjjc bişey demedimki
bir şey demedin ya beni mest etti bacım
tamam gardasm
Allah yardımcın olsun zor kolay değil bende sen gibi evreden geçiyom bol sanslar
Sana da
Saol
Sen benim eski sevgilimmisin çok merak ettim isminin baş harfi ne
Niye
Piskolojimiz bozuldu nereye baksak o gizli üye bile görünce o zannediyom ben artık bunaldım dön ne olur
Hahah ben değilimdir thanks
İnşallah sen değilsindir kimseyi hayatına alma sakın çünkü olabilirsin (psikolojim bozuk kardes kusura bakma )
Çok seviyom çok zalımın kızını
İsmi neydi
Kardeş pot kıracaz yapma bas harfi
Psikoloji beyin kalmadı salağa bağladım
Büyü yaptı kesin
Okey
benim de yetmiyo
Hayırlısı
Hee
Ne heeee
Kardeş kusura bakma normal değilim bu aralar
Akıl ver yoksa mermiyi sikacam kafaya