Erken diyenlerde var geç diyenlerde
Not: akrabalar cabuk evlenmemi istiyor
Not: akrabalar cabuk evlenmemi istiyor
Yine benzer bir cevap vereyim bu soruya benim senin yaşında tek derdim üniversite tezimi hangi konu üstüne yapacağımdı.
Millet oturmuş evlilik için erken mi geç mi diyor
Hahah tatlım okuyanlarıda görüyoruz ya a101de 😁😁😁
Avukatlar atanamiyor bile sen ne diyorsun?
Kimin atanıp kimin aranmadığını bilemem ben mezun olduğumdan beri çalışıyorum çatur çutur da kazanıp yiyorum:) herkes açıkta değil unutma :) bu okumamak için bir bahane de değil
Herkes kendinden sorumludur.
Haberlerde görüyoruz
Evet o yüzden okumuş insanlara bok atma kendine bak. Evlenirsen de evlen
Hafi lan ordan sarı yelloz
Cevap
14Cevap
Akrabalarına vereceğin cevap şu, evlenmeyen büyük akrabalarının ismini söyle sıra bunlarda de
Evlenmeni ister 2 sene sonra tartışıp bosandıgında vah yazık derler...
Bazı akrabalar...
Kimin dediğine bak. Muhtemelen erken evlen diyenler cahil teyzelerdir. Erken diyenler de daha bilgili, kültürlü insanlardır.
Net gelir 20 bin üstü ve ise evlenilebilir o yaşta.
Kusura bakma şua devirde zor geçiniliyor zaten
Evlenecek olgunlugu kendinde ve sevgilinde goruyorsan degil
akrabaların onlar gibi erkenden evlen çocuk yap evde otur istiyo sen kendine başka bi hayat istemiyo musun?
Geç değil. Erken de değil. Bana kalırsa evlenme ama 😀
Evleniriz bi tane çocuk sonra 😅
Şu zamana kadar evlenip sonradan mutlu olan gördün mü?
İreli vadeli düşün anlık düşünme, lütfen bunu cevaplarken. Keza biri hayatı boyu çekecek kendi yaptığı zilletden pişman olduğunu gördün mü? Sen şu an başda sana güzel hissettirecek şeyleri istiyosun. Bana kalırsa sonrakı hayatını karartma
O zaman hiç evlenmiyimmi ne diyorsun yani?
Bir yola başladığında gerçekten çok düşün evlenmek diyoruz kağıt al eline artıları yaz ama sonra eksilerini say. Katlana bilecekmisin? Bu hayatı istiyomusun? Şuanki hayatında memnunum olduğun şeylerden götürüsü ne olacak? En önemlisi şu an yaşadıkların sadece his ve duygu mu? Hisse ve duyguya dayalıysa tüm pozitiv isteklerin zamanla pişman olacağın yoldasın.
Hayata bir kere geliyoruz bencil biri ola bilirim ama eziyyet çekerek zorlu bir hayatın olup olmayacağını kendimiz belirliyor ve kendimiz çiziyoruz. Ve istediklerin şeyler tek kalemde sonradan vaz geçemeyeceğin yükler.
Aynı zamanda çocuk istiyosun 1 tane. Bak düşüncende çocuk var. Ama çocuk derken hem şu an hem geleceğini hesaba katmadan dedin çünki çocuk değil insan istiyosun. İleride sana aot olmayacak bir varlık ve birey.
Hemen mi yaocam cocuk?
Garip birisin konu bu değilken takıldığın noktadan dolayı. Amma dikkatli düşün sevgiler
Gayet iyi bir yaş her şey zamanında güzel ailen olur çocuk olur
Tm o zmn onlarda istiyorsa sevdigin biri varsa calismalara basla yavastan
Evliliğe kendini hazır hissediyorsan evlenirsin herkes için değişir bu yaş
Yemek yapmada biraz zorliyom güzel olmuyo yani okadar
Kendi hayatını akrabalara göre mi yaşıyorsun?
Farkındaysan sizede sordum
👍
Seviyorsan ola bilir okul bitti mi?
Okulu bıraktım gitti en güzelinden
İdeal 25 e kadar evlenmek ideal
25den sonra evdemi kalirim
Hayır ama o yaştan sonda seçicilik daha da artıyor bu yala kadar evlenmedim bu yaştan sonra onunla mı evleneyim vs gibi söylemler geliyor aklına ve onun kaşı bunun gözü derken birde bakmışsın yaş 35 olmuş evde kalmışsın
Bende o yaslarda evlenmek istiyom
çoçuk gelinden biraz hallice
İdeal ne iş yapıyorsun
Matbaa
Nerelisin
Zonguldak
Hayırdır
Yok bir şey burada misin diye merak ettim
Kızım 22 ne ya çok erken 24-25 kadın için ideal
Seneye 23 iste
Sen ne istiyorsun?
Seneye evlenmek
Erken bence.
Herkes 22 de 23 de evleniyo ama
18 ideal
tam zamanı
25 ten önce evlenme
Tamam
Sen bilirsin üç beş yıl sonra çocuğunla boşanmış bir halde ortada kalırsan o zaman anlarsın
O kac
23
İşi gücü vsr nı
Evet zaten pat hadi evlenelim demiyoruz seneye yaza oda herşeyini halleder
Bişiler mi oldu
Yo
Bend e bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?