Para daha çok güldürmez bizi yalnızlık desen öyle bizim hayatta şansımız yok
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Yalnizlara biraz tolerans falan gecmeleri lazim yanimizda insan sevgili yok bari yalniz gezecek kitap alacak yemek yiecek sinemaya gidecek paramiz olsun dimi ama
Yok ben sana beddua edermiyim kız bana ne zararın var ki iyi ki varsın şimdi dua edicem yolsuzluk anlama ALLAH güler yüzünü hiç soldurmasin inşallah..;))
Ya ne kralı 🤣🤣🤣ailem yurt disinda kardeslerimle kaliyorum ikisi de erkek ve ev isleri bana kalihor haliyle anneme diyorum siz dönünce bana bakacaksiniz diyorum 🤣🤣🤣
Babamla beraber gitti babam da görevli gitti sağolsun isin en cikcikli yanı ise açıktan da bir bölüm okuyordum ve iki bölümde de son sınıftim benim mezuniyettr gittiler çok zorlandim son sinifta acik bölümü biraktim sonra da ilgimi kaybettim evet iyi de oldu maddi acidan gitmeleri ama bana da baya zarari oldu lisedeyken de böyle bir zarar olmustu anadolu lisesi ki çok kaliteli bir liseydi babamin tayini nedeniyle düz liseye gecmek zorunda kalmistim onda da ve serefsiz matemarik hocasi afedersin götune motor takilmis gibi dersi islemis ikinci dönemin dersleri dahil hocam bir derste tekrar yapalim ben anlattiginiz cogu derste yoktum sinavda yapamam demistim mufredata göre 4 5 ünite önde olmasina ragmen arkadaslarin anlatsin demisti sinifin birinciliginden alt seviyelere duatum o matematik hocasina hala hatirlayinca beddua ediyorum bir kere de burdan edeyim Allah belani versin beter ol emi serefsiz hoca
Evet hoca hak etmiş gerçekten seninkinden şans işte ee babam iş için gitti sürekli oradami kalacaklar sadece yazları mi geliyor lar seni şimdi daha iyi anlıyorum
Bu sene temelli dönüş yapacaklar ama güzel hatirladigim da çok öğretmenim var o cidden hakediyordu sırf puani yetti diye bu bölümü okumus sanki o kadini güzel hatirlayan anan pek öğrencisi yok
Aynen ya ben yalniz gezememcilerden degilim birisi ne kadar maas istiyosun demisti 10 bin ile dört yuz bin arasi en az demistim yalniz nasil ezecen o parayi demis 🤣🤣🤣valla öyle bir ezerim ki
Öyle ama karakter de lazım şeymayi pek sevmiyorjm kitap mi ne cikarmisti ya dogru kisiyi hatirliyorumdur umarim okumadim ama sosyal medyada okadar lafı döndü ki okumus kadar oldum sogudum o kadindan çok boş bir kadın geliyor bana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Para daha çok güldürmez bizi yalnızlık desen öyle bizim hayatta şansımız yok
Yalnizlara biraz tolerans falan gecmeleri lazim yanimizda insan sevgili yok bari yalniz gezecek kitap alacak yemek yiecek sinemaya gidecek paramiz olsun dimi ama
Bunlar birer seçim olarak adlandirilacagi için sanmıyorum ama keske
Hayal de mi kurmayalim
Kuralım nasılsa olmuyor 🙄
Sigortası da olsa ilk emeklisi ben olurdun herhalde 😂
Okadar mi yalnizsin
Evet bu sıralar özellikle fazlasıyla hissediyorum. Birisine sarılmak öpmek sıkınmak çok güzel his ama yalnızız be napalim ☹
* dokunmak
Sende maaş istediğine göre benle ayni durumdasın
Yooo ben sadece güzel fikir diye dusunuyorum
Yalnızlardan vergi almasınlar da 😂
Dogru diyorsun 🤣🤣🤣
Para yalnızlığı karşılamıyor
En azindan yalniz da olsak gezerdik ben yalnizligi pek arayan biri degilim mesela ama cepte para yokki gezek
Yalnızlık maaşı olsaydı milyoner olurdum
🤣🤣milyoner olduğunun hayalini bu paylasimin altında bol bol kur ozaman
Yine yalnız kalacaksam tercih etmem ya dhsjdnej
Merak etme paran olunca çok icten pazarlikli sevgilin dostun olur emin ol istemezsin
Param var çok şükür..
Siz yalniz oldugunuz için vergi verin ozaman 🤣🤣🤣 şimdi anladım neden yalnizsin zaten sahte insan var yeterince dimi
Yok ya bizimki daha çok nasipsizlik andjsndnsj
O da olabilir
🙂
Valla bende alırım olsa
Ne güzel olurdu valla
Olmazmi kız ilaç gibi gelirdi dimi
Yani b3nce insanin gezmek icin birine ihtiyaci yok ama paraya var yalnizlara bu yardim yapilmali
Kesinlikle doğru öyle bisey olsun ilk maaşım ı sana veriyorum.. hediye benden valla
🤣🤣🤣yapilirsa 10 yil da gecse pesine duserim ama🤣🤣🤣 para paradir yani yani ortalama bir maas alsan yemek param cikar 🤣🤣🤣
Yapılsın sözümüz söz kız... bak burada da yazıyor ekran resmi çek bende geri vites yok yeterki yapsın ilk maaşım senin merak etme kimseye yedirmem 😉👈
🤣🤣🤣🤣 gerçek olmayacagini biliyorum cunku bu dedugim seyi yapmazlar ama gene de iyi geldi ha dedigin para cebime girmis gibi hissettim🤣🤣🤣
catir catir yicen dimi :))) ha ha ha ye ye helal olsun valla gözüm yok ne beni batirir ne çıkarır keske gelsene versem sana
🤣🤣🤣🤣
😁😁😁😁😁
He öyle bi para olursa ne yap ne et beni bul kız... ilk maaşa dokunmam bulamazsan hayır kuruluşuna bağışlarım haberin olsun...😉👈
🤣🤣🤣 ilk maaşı sakla sen de
Tamam kız aklın kalmasın sen bana maaş için onay geldi de gerisine karışma 😉👈👈gerisi bende o paranın 1 TL sine bile dokunmam bak
Sayın gizli bayan aklıma ne geldi düşünsene bir seferlik için ilk maaşı 150 bin yapıyorlarmış:)) direk arabayı sana veririm benim 😉😉
İyi de şu an 2 el ortalama bir araba en az 200 bin
Tamam benim de arabada 200 bin zaten
Hıc yoktan arabam olmuş gibi hissettim su siralar kafam çok guzel
Hiç yoktan değil yalnızlık maaşı olursa dedik :)))
Olacagini sanmiyorum ki🤣olursa bile seni nerde arayim da bulayim simdi olmaz diyr veriyosun arabayi🤣
Nasil nerde bulayim yerimiz yurdumuz belli kız bizim DARICA DAYIM BEN
🤣🤣🤣türunüzun tek örnegisiniz galiba daricada bir süru insan yok mu🙃
Tür olarak pek yok ankarali ufuk desen yeterli :))))
Sen nerdensin diye sormak istyrum da burdan cvp gelirmi onu bilmiyorum
Tarhanasi var ve antebe yakin bir yer öküzüyle meshur (insan öküzü)
Bir de soguk sutle yapilan beyaz bir yiyecegiyle
Tarhana si meşhur yer uşak degilmi kız antepe yakın değil ki orası
Adıyaman mi kız yoksa
Yok🤣🤣🤣
Kirmizi tarhana değil bu cerez gibi yenebilir
Bulmaca gibi kızsın valla bende ilk. maasi verirken bulmaca sorup vereyim de gör sen:))))
Aslinda çok ipucu verdim dondurmasiyla meşhur ayrica 🤣🤣🤣bu sefer de bilemezsen senin yalnizlik maasina el koydurcam
Birde soğuk sütle yapılan yiyecek tatlı mı kız yavru ceylan sabha kadr düşündüm senin yüzünden:))
Kahraman maraş buldum baştan dondurma de yalayabilirsin de isirabilirsin de ALLAH senin tepeneden baksın emi...:))))
🤣🤣🤣🤣beddua etme
olur mu dua ediyorum ALLAH seni başımızdan eksik etmesin valla 2 gündür tanımasamda kanım. kaynadi sana cana yakın birisin cidden iyi ki varsın
Teşekkür ederim🙃
Ama ben tependen baksin lafini beddua olarak biliyorum
Yok ben sana beddua edermiyim kız bana ne zararın var ki iyi ki varsın şimdi dua edicem yolsuzluk anlama ALLAH güler yüzünü hiç soldurmasin inşallah..;))
Amin amin
Amin amin... bak ilk maasdan bi yemek ısmarlarsın artık:)))
🤣🤣🤣🤣bakariz
Vay vay vay...:))) tamam olsun
Mantıkli davraniyorum 🤣🤣🤣
Evet parayı car cur etmeyim diyorsun :)) ben ısmarlarım dicektim ama ilk maaş senin
Çar çur etmek değil be maaşın olacagina inancim yok 🤣🤣🤣suanda bile calismiyorum ki ismarlayim diyim
Cnn saolsun kız ben ısmarlarım ayip ettin. sen isee girince ısmarlarsın acele yok yeterki maaş işi olsun dimi
iş bulamadın mı yoksa ogrencimisin okuyor musun
Mezunum ya🤣
Ohh kralsın yani evde mis.:))
Ya ne kralı 🤣🤣🤣ailem yurt disinda kardeslerimle kaliyorum ikisi de erkek ve ev isleri bana kalihor haliyle anneme diyorum siz dönünce bana bakacaksiniz diyorum 🤣🤣🤣
Hadi ya ciddimisin yurt dışında ne işleri annenlerin gezmeye felan mi gitti desene bütün evin yükü sende desene
Babamla beraber gitti babam da görevli gitti sağolsun isin en cikcikli yanı ise açıktan da bir bölüm okuyordum ve iki bölümde de son sınıftim benim mezuniyettr gittiler çok zorlandim son sinifta acik bölümü biraktim sonra da ilgimi kaybettim evet iyi de oldu maddi acidan gitmeleri ama bana da baya zarari oldu lisedeyken de böyle bir zarar olmustu anadolu lisesi ki çok kaliteli bir liseydi babamin tayini nedeniyle düz liseye gecmek zorunda kalmistim onda da ve serefsiz matemarik hocasi afedersin götune motor takilmis gibi dersi islemis ikinci dönemin dersleri dahil hocam bir derste tekrar yapalim ben anlattiginiz cogu derste yoktum sinavda yapamam demistim mufredata göre 4 5 ünite önde olmasina ragmen arkadaslarin anlatsin demisti sinifin birinciliginden alt seviyelere duatum o matematik hocasina hala hatirlayinca beddua ediyorum bir kere de burdan edeyim Allah belani versin beter ol emi serefsiz hoca
Evet hoca hak etmiş gerçekten seninkinden şans işte ee babam iş için gitti sürekli oradami kalacaklar sadece yazları mi geliyor lar seni şimdi daha iyi anlıyorum
Bu sene temelli dönüş yapacaklar ama güzel hatirladigim da çok öğretmenim var o cidden hakediyordu sırf puani yetti diye bu bölümü okumus sanki o kadini güzel hatirlayan anan pek öğrencisi yok
Anladım sen evi nasıl gecindiriyorsum erkek kardeslerin çalışıyormu yoksa baba para gönderiyor mu sana
Kiz bunlqri birdan konuşuyoruz herkes okuyor mu acaba
Ne yaptın ev işine mi daldın ne yaptin
🤣🤣🤣abim calisiyor babam da para da yolluyor geciniyoruz sukur
Allah bereket versin inşallah..
Amin
Amin..
Yavru ceylan hayırlı iftarlar
Ben aslanım bir kere sağol
Kime göre aslan bana göre göre yavru ceylan sin...:))))
Herkese göre aslnim ben
Ben herkes değilim yavru ceylan :)))
Bak sen
Bikere fenerliyim qslanla işim olmaz
Ben de beşiktasliyim
o iyidir bak ;))
kaç lira mayış istiyon 😂😂
10.000 ile 400.000 arası kıdeme göre🤣🤣🤣
😂😂 sen yalnızlığın kaçıncı derecesindesinde 400k istiyon be 😂😂😂😂 bu nasıl bi yokluk 😂😂
Aslinda ben okadar yalniz degilim de insanlarla görusesim yok insan sevmiiiimmm
insan sewmiim diosun o kadar maaşı tek başına nasıl ezcen 😂😂
Ezerim ben
biraz zor ezersin :D
Sen ezmesini bilmiyosan ben napim
taam taam sen çok biliyon :D
Bennnnn😂
Çok iyi olurdu valla en azindan istedigimiz gibi gezer tozardik dimi
Vallaha ya bana para versinler sevgili istemiyrm ben
Aynen ya ben yalniz gezememcilerden degilim birisi ne kadar maas istiyosun demisti 10 bin ile dört yuz bin arasi en az demistim yalniz nasil ezecen o parayi demis 🤣🤣🤣valla öyle bir ezerim ki
O gün bitiririm😂
Bitirmek istesen bitirilir de gene de çok açılmayalim
Aman bee gunde 10 binr okeyim ben😂
İlerde ne olacaksın sorusuna Şeyma Subaşı diyen kişiyim
Valla benim idolüm degil kendisi eskort neyse o da gözumde aynı paraya göre ya seviyor ya sevmiyor karsisindakini
Her şeyin başı para
Öyle ama karakter de lazım şeymayi pek sevmiyorjm kitap mi ne cikarmisti ya dogru kisiyi hatirliyorumdur umarim okumadim ama sosyal medyada okadar lafı döndü ki okumus kadar oldum sogudum o kadindan çok boş bir kadın geliyor bana
Boş bildin boş ama acundan aldığı nafakayla ömrü kurtuldu😂
Haklisin
Yaratıcı Fikir 😂
Bence de iyi olurdu