Şu Emre Emre diye ağladım, haykırdığım kişinin derdi ne benimle?

Beni seviyor sanıyorum.. Emin oluyorum sonra ona yazınca asla yazmıyor, sonra karşıma çıkıyor haliyle bende pas vermiyorum.. Hani benimle konuşmuş olsa anlayacağım ama emrenin derdi ne benimle..
Onun yüzünden bipolar oldum ve daha ne olması gerektiğini anlamıyorum. Beni sevenler de oldukça çok ama hani yılların hatırı diyorum şans ver diyorum ama nafile ne yaptığını anneme kadar yengem vs kimse anlamıyor. Madem öyle reel neden peşimde cirit atıyor..
Sonra beni 4 Vodafone bayisi olan birisi 3 sene oldu tek taraflı seviyor ve çok yakışıklı hiç şans vermedim ona.. Çünkü Emre ye sadık olmak istedim.. İlk aşkımın peşinde hiç koşmadım o çıktıktan sonra karşıma.. Kuzenime bakmadım bile babam çok mutlu olabilecekken.. Dahası spor hocam teklif etti edecek yüzüne bile bakmıyorum vs vs vs..
Daha neler var komşum beni seviyor 5 senedir ama imkansız bana göre ve ona hiç ümit vermedim. Mücevheriyatci Lara kadar herkes aşık oluyor arkamı dönüp gidiyorum.. Önüm paranoyak ligi yüzünden tımarhane hersey oldu.. Hayatım alt üst oldu..
Bu şehirden 1 sene uzak ta yaşadım yeni hayat kurmak istedim ama elime yüzüme bulaştı çünkü hastaligim artık tetikliyordu.. daha neler neler oldu, ölümler den döndüm ölecektim. Kendimi sokkata buldum ettim.. Sırf onun bu sacma sapan aşkı yüzden.. Hani anlamıyorsunuz belki ama 18 yaşımdan bugün e kadar böyle devam etmekte.. Tedavim sonuç vermiyor.. Kafayı yiyorum. Dışarı çıkmaktan korkuyorum..
Ben onu unutmaya karar aldım ama peşimde dolanıyor. Ne yapmam lazım Kızlar Bir Adım Öne
Şu Emre Emre diye ağladım, haykırdığım kişinin derdi ne benimle?