Beni seviyor sanıyorum.. Emin oluyorum sonra ona yazınca asla yazmıyor, sonra karşıma çıkıyor haliyle bende pas vermiyorum.. Hani benimle konuşmuş olsa anlayacağım ama emrenin derdi ne benimle..
Onun yüzünden bipolar oldum ve daha ne olması gerektiğini anlamıyorum. Beni sevenler de oldukça çok ama hani yılların hatırı diyorum şans ver diyorum ama nafile ne yaptığını anneme kadar yengem vs kimse anlamıyor. Madem öyle reel neden peşimde cirit atıyor..
Sonra beni 4 Vodafone bayisi olan birisi 3 sene oldu tek taraflı seviyor ve çok yakışıklı hiç şans vermedim ona.. Çünkü Emre ye sadık olmak istedim.. İlk aşkımın peşinde hiç koşmadım o çıktıktan sonra karşıma.. Kuzenime bakmadım bile babam çok mutlu olabilecekken.. Dahası spor hocam teklif etti edecek yüzüne bile bakmıyorum vs vs vs..
Daha neler var komşum beni seviyor 5 senedir ama imkansız bana göre ve ona hiç ümit vermedim. Mücevheriyatci Lara kadar herkes aşık oluyor arkamı dönüp gidiyorum.. Önüm paranoyak ligi yüzünden tımarhane hersey oldu.. Hayatım alt üst oldu..
Bu şehirden 1 sene uzak ta yaşadım yeni hayat kurmak istedim ama elime yüzüme bulaştı çünkü hastaligim artık tetikliyordu.. daha neler neler oldu, ölümler den döndüm ölecektim. Kendimi sokkata buldum ettim.. Sırf onun bu sacma sapan aşkı yüzden.. Hani anlamıyorsunuz belki ama 18 yaşımdan bugün e kadar böyle devam etmekte.. Tedavim sonuç vermiyor.. Kafayı yiyorum. Dışarı çıkmaktan korkuyorum..
Ben onu unutmaya karar aldım ama peşimde dolanıyor. Ne yapmam lazım Kızlar Bir Adım Öne
Onun yüzünden bipolar oldum ve daha ne olması gerektiğini anlamıyorum. Beni sevenler de oldukça çok ama hani yılların hatırı diyorum şans ver diyorum ama nafile ne yaptığını anneme kadar yengem vs kimse anlamıyor. Madem öyle reel neden peşimde cirit atıyor..
Sonra beni 4 Vodafone bayisi olan birisi 3 sene oldu tek taraflı seviyor ve çok yakışıklı hiç şans vermedim ona.. Çünkü Emre ye sadık olmak istedim.. İlk aşkımın peşinde hiç koşmadım o çıktıktan sonra karşıma.. Kuzenime bakmadım bile babam çok mutlu olabilecekken.. Dahası spor hocam teklif etti edecek yüzüne bile bakmıyorum vs vs vs..
Daha neler var komşum beni seviyor 5 senedir ama imkansız bana göre ve ona hiç ümit vermedim. Mücevheriyatci Lara kadar herkes aşık oluyor arkamı dönüp gidiyorum.. Önüm paranoyak ligi yüzünden tımarhane hersey oldu.. Hayatım alt üst oldu..
Bu şehirden 1 sene uzak ta yaşadım yeni hayat kurmak istedim ama elime yüzüme bulaştı çünkü hastaligim artık tetikliyordu.. daha neler neler oldu, ölümler den döndüm ölecektim. Kendimi sokkata buldum ettim.. Sırf onun bu sacma sapan aşkı yüzden.. Hani anlamıyorsunuz belki ama 18 yaşımdan bugün e kadar böyle devam etmekte.. Tedavim sonuç vermiyor.. Kafayı yiyorum. Dışarı çıkmaktan korkuyorum..
Ben onu unutmaya karar aldım ama peşimde dolanıyor. Ne yapmam lazım Kızlar Bir Adım Öne
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şu an kaç yaşındasınız ve rahatsızlıgın seviyesi ne durumda
Bipolar şizoaffektiv oldum onu tanıdığım günden sonra
İlaç tedavileri seni rahatlattı mı
Biraz
Derdine olsun ki bulmuş bir tane enayi İdare ediyor işte
Içim bulanıyor artık
Oho Bu nasıl bir hayat ya gerçekten de aşırı derecede saçma sapan bir yaşam şekli senin yaşın kaç mesleğin var mı senin
Benim hayatım iyi o olmayınca ama onu da çözemediğim için kafam allak bullak
Hayatının iyi olması için öncelikle senin bir başlangıç yapman lazım bir adım atman lazım yani bir noktada düşünüp taşınıp atlının mantığını kullanman lazım Sen sadece dert yanıyorsun hiçbir şey düzeltmek için adım atmıyorsun ki
Düzelecek bir şey kalmadı
Inancın nedir bilmiyorum iyelim ki Müslümansın böyle kabul edelim şu an yapmış olduğun dini intihar oluyor yani umutsuzluk İslam dininde umutsuzluk dini intihar demektir Yani hiçbir müslüman umudunu kaybetmemeli Umut bir inançtır aynı zamanda o inancı kabul etmektir Siz şu an dini intihar ediyorsunuz her zaman yapılabilecek bir şeyler vardır her zaman düzeltilebilecek bir şeyler vardır Yeter ki umudunuzu kaybetmeyin
Diyelim ki Hristiyan olduğunuzu kabul edelim o zaman Hıristiyanlık trene var biliyor musun Merhamet Umut ve inanç yani Bu da hıristiyanlığın 3 temel taşı Yahudilikte ise zaten Yahudilik Müslümanla en yakın dinlerden biridir Yahudilikte de umutsuzluk kabul edilmez Tabii ki şöyle bir durum var herhangi bir dine tabi olmadığınızı düşünelim bu zamanda devreye öğretilir giriyor yani neresinden bakarsanız bakın inançlı olsanız da olmasanız da her daim yoluna konulabilecek düze çıkılabilecek bir ihtimal vardır
Bu Emre ruh hastası
Ya hayatımı mahveden tek insan
Yok bence ruh hastası sensin yani ruh hastası olduğunu bildiğin bir kişiyle yıllardır hayatını mahveden bir insan bir zeka özürdür benim gözümde Ben bana zarar veren beni mutsuz eden vaktimi çalan Hiçbir insana iki gün tahammül etmem Hatta iki günü bırak bir saat bile tahammül etmem başından def ederim söylemem gereken lafı söylerim belaltı çakarım ve onu mahvederim bütün egosunu kibrini kendini beğenmişliğin iyi yerle bir ederim def eder geçerim sen ne yapıyorsun sürekli o kişinin hayatını mahvetmesi için her türlü imkanı Sunuyorsun
Ona sorucaksin mesaj attigimda bakmiyosun bile ama disarda görünce yanimdan niye ayrilmiyosun diye
Yazdım dün bugün engelledim cvp yok çünkü.. 7/24 kapımdan ayrılmıyor anlamıyorum yüzüm e bakıyor mal mal.. Bu adam manyak mi
Galibs manyak
Buneya😠
Yanıyor açıyor
Ben yanmıyorum
Yanani gorur Allah
Anlamıyorum