5 aydır konuşmadığım adam aradı, sizce nedendir?

Bazen insan nedensizce ulaşmak istiyor.
Yani hiç bir amaç olmayabiliyor.
Bu tekrar ulaşmak isteği o an yaşadığı boşluktan dolayı olmuş bana kalırsa.
Yoksa beş ay boyunca beklemezdi.
Diğer görüşlerde numaranı başka biri vermiş. Sen mutlu ol diye.
Zaten kendi isteği için değil numaranı veren kişi gönderdiği için aramış.
Çünkü ulaşmak isteyen yeni numara vermeden de ulaşmak isterdi.
Bu sadece öylesine bir arama bana kalırsa.
Tabi geri dönüp dönmemenin kararını verecek sensin.
Hep öyle olur zaten, hayatına devam edersin sonra birden hayatına dalıyorlar tekrar 🙄 bilerek yapıyorlar bence
Cevap
5Cevap
Yaptığı saygısızlıktan dolayı pişman olmuş olabilir. Tabi bu durum küçük bir saygısızlık ise mazur görülebilir. Bu iyi olan ihtimal ama bir de kötü olan ihtimal var. Kötü olan ihtimal ise yalnız kaldığı için sana sarmış olmasıdır. Bazı erkeklerde bu durum maalesef yaşanıyor. Karşındaki kişiyi en iyi tanıyan sensin. Hangi ihtimal mantıklı ve uygun geliyorsa ona göre bir değerlendirme yapabilirsin. Bana kalırsa ikinci ihtimal daha muhtemel geliyor. Naçizane tavsiyem tabi ikinci ihtimal daha mantıklı geliyorsa bu kişiden uzak durmandır. Aksi takdirde yine aynı saygısızlığı tekrarlayıp sinirini bozabilir.
Merhaba, insan boşta kalmasa o kadar uzun süre sonra pat diye bir insanın karşısına çıkmaz. Eğer aranızdaki dargınlık yüzünden size yazmaya veya konuşmaya cesaret edememiş olsaydı, gönlünüzü almak isteseydi maksimum 1 hafta gibi bir zaman geçerdi ve tekrar konuşup barışmak isterdi. Ama demek ki eğer numaranız silinmemişse kendisinden, genel çevre bakımından bazı şeyler umduğu gibi olmadı ve size o yüzden yazdı. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Bir kere özleseydi 5 ay beklemezdi gerçekçi olalım.
Büyük ihtimalle boşlukta hissetti kendini.
Şu da bir gerçek;
Boşluğa düştüğünde aklına gelen ilk kişi iyi geliyordur ve kendini hatırlatmıştır.
Merhaba..
Sesini duymak istemiştir
Yokluğunu yeni anlamıştır
Yalnız kalmıştır boşlukta kalmış
Hatasını anlamış ve belkide telafi etmek için
Bir çok sebebi olabilir ama en çok boşta kaldığı için aradığı ihtimali yüksek
Geri dönseydin. Neden aradığını biz bilemeyiz :D ya özlemiştir veya sıkılmıştır. Artık orasını sen ara sor öğren.
Unutmamış beş ay boyunca
Valla ben çok kolay unuttum o da hovarda bir tipti unutmaması imkansız
Belli bir neden aramamak lazım. Belki yalnız kaldığı için, belki özlediği için aramış olabilir. Önemli olan konuşmadan sizin payınıza düşen duygulardır. Bu görüşme sizi etkilemediyse eğer çok üstünde durmamak lazım.
Gelecekteki kismetinizi de engeller. Olmayan birini var olurcasına kabul etmek.
Birçok nedeni olabilir.
* Konuşacak birini bulamamıştır.
* Konuştuğu diğer insanlardan sıkılmıştır.
* Seninle yaşadığı anlar aklına gelmiştir, tekrar konuşup o heyecanı yaşamak istemiştir.
* Tanıdık bir ses duymak istemiştir.
Uzatılabilir bunlar. Neden olduğunu kestirmek zor ama 5 ay da çok uzun bir süre.
Sana ne tur bi saygisizlik yapti ona gore yaz bence
Ona dekolteli bir fotoğraf gönderdim ve bana çok değişik anlam yükleyerek dönüş yaptı. Ona karşı tüm ilgimi kestim attım o an.
Her zaman giden döner, değişmez bu... cevapsız devam et
boşta kalmıştır olur öyle
Umarım değer biçebilmiştir.
Teşekkür ederim yorumun için 😊
değerini bilecek adam başta saygısızlık yapmazdı sana tavsiyem kafanda böyle hayaller kurup yaşama sonra hayal kırıklıgına ugrayacaksın çünkü. 5 ay gibi uzun süre sonra dönmesi seni hiç sevmemiş oldugunu gösterir seven adam 5dk ayrı kalamaz. 5 ay boyunca gezildi takıldı boşta kalınca eskileri yemlemeye başladı hangisi düşerse diye sıra sana geldi işte
Canı çekmiştir, başkasını bulamamıştır
Ağır bir yokluk donemi
Engelledin ama aradı?
Yeni yılla birlikte hayatıma yeni sayfa açtım ve numaramı, evimi hatta çevremi bile değiştirdim. Ortak arkadaşım var kardeş dediğim tekrar mutlu olayım diye numaramı göndermiş saftirik. Böyle aradı beni yoksa bulması mümkün değil. Bu site var sadece kullandığım diğer hiç bir medya kullanmıyorum.
Ah seni tatlı kız. Her şeyi geride bıraktın demek
Özlemiştir ya da boşluktadır
En İyi Cevaplar