Dün oturduğum mahallede bir kız gördüm ve öyle böyle değil, gerçekten çok etkilendim. Arkadaşıma söyledim onu tanıdığını söyledi adını soyadını filan verdi. Kızın sevgilisi olmadığını, yaşını vs. biliyorum. Ama o beni hiç tanımıyor. Sosyal medya hesaplarını biliyorum ve açılmayı düşünüyorum ama reddedilmekten korkuyorum açıkçası. Çünkü bir insan hiç tanımadığı birinden gelen tanışma isteğini kabul etmesi çok zor bir ihtimal. Sizce en güzel yol nedir, en iyi şekilde bu durumu ona nasıl söyleyebilirim? Eğer bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Öyle pat diye nasıl acilcan önce hir muhabbetin olsun bir yerlerde karislasmaya muhabbet acmaya calis
İyi de ne yapayım, sabahtan akşama kadar caddeden geçmesini bekleyip pat diye önüne mi atlayayim bilemiyorum yani
önce arkadaş olmayı denemelisin açılmak çok ahmakça olur.
Peki sizce nasıl bir giriş yapmalıyım bi fikriniz var mı
ben sosyal medya işlerinden anlamam kullanmıyorum çünkü. utangaçsan bir bahane bulursun yazarsın ya da direkt mevzuya girersin merhaba deyip. ben olsam görüş alanına girip beni fark etmesini sağlar, karşılık verirse bakışlarıma gidip yanına tanışırdım.
@wesaygoodby
Ufak bir yanlışın var.
Önce arkadaş olmayı denersen seni arkadaş olarak görür. O nedenle adamın yapması gereken arkadaş olmak yerine, kızın ilgi alanını bulması ve buradan bir muhabbet açıp sohbet etmesi.
Bu sohbet sırasında da küçük küçük ilgi kaçamakları yapıp ilgisini yeri geldiğinde belli etmesi. Kızlar böyle şeylerin adım adım ilerlemesine bayılır.
@BruhAnı Arkadaş olmaktan kastım kanka çekmek değil. Sevdiği kız bu arkadaşın farkında değilse gidip direkt tanışmaya çalışırsa büyük olasılıkla reddedilir.
Selam tanışalım mı diye giriş yaparsa tabii reddeder.
Etkileyici bir giriş yapması lazım.
İlgi alanlarından vurmak en güzeli.
@BruhAnı
Bak mesela bu daha da ilgimi çekti, daha mantıklı geldi. Ama bu konularda pek iyi değilimdir. Umarım çuvallamam
Özgüvenli ol olum. Özgüvensiz, pısırık biri olduğunu anlarsa başta kaybedersin
Aynen öyle bana etkileyici bir giriş lazım
Dilli bir insan değilse bu işlerde tarağı yoksa eğrelti durur. Kasıntı olmaya gerek yok bu negatif sonuç verir.
Özgüvenli birisiyim aslında ama hata yapmak istemiyorum o yüzden bu konunun üstüne biraz fazla düşüyorum
hata yapmaktan korkarsan hata yaparsın arkadaşım...
Evet haklısın. Normalde yüz yüze ikili ilişkilerde gayet başarılı olurum ama sosyal medya işlerinde pek başarılı değilim daha doğrusu sosyal medyadan daha önce kimseye yazmadım
@wesaygoodby
Dilsiz bir insanı bile ilgi alanından vurabilirsin.
Bunu unutma
@BruhAnı
Yani bütün mesela ilgi alanını bulmakta mı diyorsun
Evet öyle. Öyle olunca kız otomatikman "Haa bu benim dilimden anlıyor ilerleyebiliriz belki." kafasına giriyor.
Hele bir de küçük küçük ilgini belli edecek bir şeyler yaptıysan tamam
Zaten gizemli havası vermenin ilk adımlarını atmış oluyorsun.
O zaman en iyisi bir konuşma başlatıp yavaş yavaş onun hakkında bilgi edinmek
Konuşma başlatmaktansa bence önce onun hakkında bilgi edin takip edip. Sonra vurabileceğin bir ilgi alanını bulduğun an direkt oradan sohbete gir. Ortak ilgi alanınız olursa daha da güzel olur.
@BruhAnı
Ya aslında bu kızın kuzeni benim arkadaşım ona da söyledim ama pek sıcak bakmıyor nedense. Eğer ikna edebilirsem bu konuda çok yardımı olabilir bana
Denemekten zarar gelmez.
@BruhAnı
@wesaygoodby
İkinize de teşekkür ederim sağolun arkadaşlar
Rica ederim. 👍
Neyinden etkilendiin meseelaa
Aslında onu markette gördüm. Çok sempatik duruyordu hâl ve hareketleri hoşuma gitti. Ve en önemlisi ben sosyal medyada çok fazla aktif olan birisini istemiyordum bayağı bi araştırma yaptım sosyal medyayı fazla aktif kullanan birisi değil kendisi. Arkadaşımdan da kendisi hakkında birkaç bilgi aldım. Öyle yanii
Bayılıyorsunuz dimi kendinizden bahsedilmesindeki merağa😀 duygusal cins sizi
İnstagramdan yaz