Tek taraflı mesaj atan kız?

2 3 aydır ayrıl barıs giden biri var hayatımda. Son olarak benim adımımla birlikte yürüttüğümüz ilişkimizde erkek arkadaşım kalp hastası ve akşam vakti bir uyku çeviriyor ansızin uyuyor. En müsait vaktimiz 6 dan sonra ama o da bu vakitler uyku modunda olduğu için konuşamıyoruz bile. Bugun akşam Instagram hikayelerime ifade birakti sadece. kalp attim cevabıma goruldu attı. Gece uyudu mu diye merak edip yazan ben ilk defa bugün sorguladım neden ben yazıyorum arıyorum hep diye. Hiç merak edip yazmaz mı tamam işin gucu var telefonu da yiğenleri alıyor bunu soyluyor da tek taraflı yurutmeye calısıyor gibiyim. Bu durum beni rahatsiz etmeye başladi. Sevgisinden hiç suphem yok sevmeye seviyor ama yaşı 41 sizce bu yaşlardan mı kaynaklı. Kaçtır butun gece suren benim merakım ertesi gün de vakit buldukca telefonda konusmaya cabalamakla geciyor. Simdi ne yapmalı , sonucta rahatsizligi da var ve sevgisi de var ama aksam olunca tek merak eden olmam yormaya başladi. 🤔 Cok guzel akıl veriyor konusuyor daa
Tek taraflı mesaj atan kız?