Bu ilgi sevgi de olabilir cinsel anlamda da.
Bu durumu nasıl atlattiniz. Paylaşırsanız sevinirim.
Bu durumu nasıl atlattiniz. Paylaşırsanız sevinirim.
Çocum ben çok yanlış bir kişiye aşık olmuşum farkında olmadan, elde değil gönül ota da konuyor benimki b.. klu olan kısımdaydı. Nasıl atlattım? Afedersin dexter dizisini izledin mi? Orada cinayete kurban giden karakterler kişiler büyük bir insani suç işlense de bir nevi toplumdan temizlenmesi gereken kişilerdi. Bana yapılan ise büyük bir haksızlık! Bana büyük bir psikolojik oyun oynandı, devamında psikopatolojik bir boyuta büründü ve kendi başıma tedavi etmeyi başardım. Kimse bana yardım edemedi bir kaç kişi dışında ve psikopatolojik süreci kendi başıma iyileştirmeyi başardım. Böyle iğrenç ve kötü birini sevmek bana hayatımın dersi oldu. Aslında hissetmiştim nasıl bir psikopat olduğunu ve fakat konduramadım asla. Hislerim beni yanıltmadı. Atlattım evladım, şimdi kendisi yaptığı pisliklerle baş başa kaldı ve fakat insan olmadığı için yaşadığı hiçbir şeyden ders almayacak biri o. Ailesi dağılmak üzere, berbat bir evliliği var çünkü bana böyle bir süreci yaşatmaya çalışmıştı. Kimseyi sevemiyor çünkü içinden gelmiyor ahh bir sevse de kurtulsak tamamiyle. Bana yaşatmaya çalıştığı her şeyi kendi yaşıyor şu an ve daha beter şeyler yaşayacak. Zaman yaptığı her şeyi ona çevirecek bunu anlayacak kapasitede biri değil o. Kötüler çarçabuk unutulur çocum bunu asla unutma. Ben bunları neden yazıyorum; unutmadığım için değil ben çoktan unutmuştum. Tam 6-7 yıldır yaptığı büyüler nedeniyle hala ondan bahsediyor durumdayız çünkü unutmama izin vermedi o kadar aciz biri o. Büyülerden medet umacak kadar. Sonuç olarak başarılı oldu mu? Hayır, kazanan benim
Sertaç, neden karınla ilgilenmiyosun? Birkaç erkekle takılması seni üzmüyor mu çocum? Kariyer baya geniş sizin. Lütfen kendine doğru düzgün bir hayat kur. Sana hiç yakışmıyor evladım. Madem böyle bir hayatınız var neden ayrılmıyorsunuz? Para için değer mi bu rezalete?
Bir de senin hatun çirkin yahu? Burada takılan bir kıza çirkin diyordun sen? O kız senin karına 10 basar. Bu da sana dip not!
Artık büyücülere para harcamaktan vazgeç. Yakında sıfırı tüketiceksin ve karının eline kalıcaksın
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?