Diğer 1 ay Buralarda cengiz diye birine rastladınız mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Hollanda da yaşıyordu en son Buralarda cengiz diye birine rastladınız mı? Görüş Yaz 7 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
m Alessapl Takip Et Xper 7 Yaş: 106 , eig 100% 1 ay Cengiz yerine fırat verelim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay Kaç senedir KS de sin Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 56% 1 ay Diğer konusunda 636 görüş paylaştı. Evet aşık mı oldun ciddiyim rastladım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 20 yorumu gör Soran 1 ay Hayır onu merak ediyorum sadece oda birini mi arıyordu Yorumla Moldovyapapatya 1 ay Yakışıklı çucuğu buldun kaçır mim dedin dimi Yorumla Moldovyapapatya 1 ay Dürüst olalım Yorumla Moldovyapapatya 1 ay O kimseyi aramıyor Yorumla Soran 1 ay Ya aynı kişiden mi bahsediyoruz onu bile bilmiyorum biz 2019 senesinde ayrıldık buradan tanışmıştık sadece onu merak ediyorum bu kadar Yorumla Moldovyapapatya 1 ay İstanbul'da yaşıyor Yorumla Soran 1 ay Aynı kişi olmayabilir Yorumla Soran 1 ay Linkini verebilir misin Yorumla Moldovyapapatya 1 ay Sen verir misin Yorumla Soran 1 ay Ben neyi veriyorum anlamadım sen cengizin linkini verir misin o mu değil mi bakmak istiyorum Yorumla Moldovyapapatya 1 ay Verirsem olmaz arkadaşından iş çevirmen Yorumla Moldovyapapatya 1 ay Hele ki her gördüğü erkekten etkilenen birine Yorumla Soran 1 ay Ben mi gördüğüm her erkekten etkileniyorum ne alaka Yorumla Moldovyapapatya 1 ay Ben öyle hissettim Yorumla Soran 1 ay Çok saçma gerçekten keşke hiç cevap vermeseydin Yorumla Moldovyapapatya 1 ay Cevap verdim çünkü kullanıcı adı o olan cengiz var Yorumla Soran 1 ay Ne kullanıcı adı yemiycem cengizi merak etme sadece görmek istiyorum Yorumla Moldovyapapatya 1 ay Görmek isteyen mesaj atar Yorumla Soran 1 ay Attım Yorumla Soran 1 ay Bugün cevap verirsin umarım Yorumla
Penthiés Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eig 85% 1 ay aa benim eski sevgilim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör Soran 1 ay Dalga geçmiyorsan burada hesabı var mı Yorumla Penthiés 1 ay kapadı hesabını Yorumla
istedigiyerdeyım Takip Et Bilge Yaş: 26 , eig 63% 1 ay efendım D: Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay Beraber okuduğumuz kitapları söylersen inanıcam Yorumla
musab123 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eig 98% 1 ay Esrarengiz_cengiz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
emineh Takip Et Yoda Yaş: 20 , eig 100% 1 ay hayir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Olcayto883 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eig 100% 1 ay Amsterdam mı? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay Bilmiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Cengiz yerine fırat verelim
Kaç senedir KS de sin
Evet aşık mı oldun ciddiyim rastladım
Hayır onu merak ediyorum sadece oda birini mi arıyordu
Yakışıklı çucuğu buldun kaçır mim dedin dimi
Dürüst olalım
O kimseyi aramıyor
Ya aynı kişiden mi bahsediyoruz onu bile bilmiyorum biz 2019 senesinde ayrıldık buradan tanışmıştık sadece onu merak ediyorum bu kadar
İstanbul'da yaşıyor
Aynı kişi olmayabilir
Linkini verebilir misin
Sen verir misin
Ben neyi veriyorum anlamadım sen cengizin linkini verir misin o mu değil mi bakmak istiyorum
Verirsem olmaz arkadaşından iş çevirmen
Hele ki her gördüğü erkekten etkilenen birine
Ben mi gördüğüm her erkekten etkileniyorum ne alaka
Ben öyle hissettim
Çok saçma gerçekten keşke hiç cevap vermeseydin
Cevap verdim çünkü kullanıcı adı o olan cengiz var
Ne kullanıcı adı yemiycem cengizi merak etme sadece görmek istiyorum
Görmek isteyen mesaj atar
Attım
Bugün cevap verirsin umarım
aa benim eski sevgilim
Dalga geçmiyorsan burada hesabı var mı