Varlık içinde yokluk çektirir 🙂 Sizi binlerce kişi istese bile o kişi istemezse canınız yanar. O kişinin güzel tek kelimesiyle uçar, kötü tek kelimesiyle de yere çakılırsınız.
Aşk baktığında aslında bir çok şeyi öğretiyor, yaşayan insanlara. Mesala heycanlanmayı öğretiyor. O'nu gördüğünde kalbinin nasıl hızlı hızlı attığını farkettiriyor. Aşk öyle bir şey ki hem o kadar sevip, bir o kadar da acı çektiriyor. Aşkı yaşarken en ufak bir şeye anlamsiz bir şekilde tebessüm ederken, kaybettiğin de sana her şey anlamsız geliyor. Ve en önemli öğrettiği şey ise kimseyi kendinden fazla sevmemek oldu. Kaybedince anlıyorsun kimseyi kendinden fazla sevilmeyeceğini..
Şu fotografta ki gibi güzel, kaliteli ve sağlıklı bir şeylerin hiç olmadığı gerçeği 🤷♂️ Genelde ortaya çıkanlar yalan, hırsızlık, dolandırıcılık örneklerinin hayal kırıklığı, kaygı ve korku yaratan fiziksel ya da psikolojik şiddeti.. 🤷♂️
Bunu demek istemezdim ama Sevme sevil ama sevme birak karsi taraf duşünsün. Sevilmek için kenndini her anlamda guzellestir kendine bak deger var ama sevme. Cunku yine uzulen sen olucaksın. Gerçi biliyorun senin sevmemiş hâlin bile o sevgiyi yaşadığın için karşı tarafı sevecek ama yine de bağlanma kimseye. Ben üzülmeni istemiyorum
aslında birçok şey var 1- kendini sevmiyorsan başkası da seni sevmez 2- her ilişkinin bir patronu vardır kadınların patron olduğu ilişki çok uzun sürmez (kadınlar istemez) 3- sevgi den çok saygının olduğu ilişkiler ölümsüzdür 4- haytını kimsenin varlığına veya yokluğuna endeksleme