Evli tecrübeli kişiler lütfen yardım?

Bu sitede niye böyle bir şey yazıyorum veya burada ne işim var ben de bilmiyorum duygularım hormonlarım altüst oldu ben 18 aylık evliyim 14 haftalık hamileyim (3,5 aylık) eşimi çok seviyorum bana çok değer veriyor hatta fazlasıyla hamileliğimi öğrendiğinden beri orta yerde bir şey yokken bile tatlım sen otur ne istiyosun ne lazım ne yapalım hep bu şekilde yeni hamile olmama rağmen bile çok duygusal çok iyi niyetli ne olduysa bu hafta oldu dün gece de patladı :( iş yerine yeni gelen bi bayan arkadaş çok fazla samimi ve cidden ileri gidecek tarzda konuşan bir insan ama eşim hep seviyeli iş gereği konuşmalarında bile eşim hep.. hanım falan hep bu tarz asla ilerisi yok ama çok fazla duygusal ve kafaya takmaya başladığım için bir hafta boyunca hep olur olmadık laflar ettim hep alttan aldı ve haklıydı da dün akşam ise o bayan arkadaş kendi işi ve yapması gereken bir işi eşimle alakası olmamasına rağmen eşime bir şeyler yazdı eşim de cevapladı niye sana atıyor falan dedim daha yeni atanmış bazı şeyleri soruyor işte lütfen aşkım büyütme şu olayı saçmalıyorsun dedi ben rahat durmadım yine çok saçma şeyler söyledim bağırmaya başladım ve eşim de artık alttan almadı oda bağırmaya söylenmeye başladı ben bir anlık sinirle (çok pişmanım) sert olmayan bir şekilde kafasına vurdum eşim çok sinirlendi ilk defa onu bu kadar sinirli agresif bir şekilde gördüm kumandayı aldı tv ye doğru fırlattı ayağa kalktı şu yaptığın hareketi bana başkası yapsaydı feriştahı gelse kurtaramazdı ben de ne oldu hamile karını içeri mi atarsın (eşim savcı bunu dile getirmeyi çok sevmiyorum) veya hamile karına iki tokat mı çakarsın hangisini yapsan feriştahı kurtaramaz dedim ne diyorsun sen diye bağırarak odaya gitti üzerini değişti takım elbiselerini aldı gitti dün gece ağlamaktan gözlerim kurudu sabah erken kalktım öğretmenim dersim vardı okula gidecektim kanamamı fark ettim Allahım o anda dünyam başıma yıkıdı Allah kimseye böyle bir an duygu yaşatmasın :( panik oldum ağlamaya başladım teyzemin kızı ile aynı şehirdeyiz hemen onu aradım apar topar geldi hastaneye gittik doktor tehlikeli bir şey olmadığını biraz dinlenip kafamı boşaltma mı söyledi eve geldik tekrar yatağa girdim ağlıyarak uyuya kalmışım kuzenim eşime haber vermiş kalktığımda kuzenim yoktu salona baktım eşim ağlıyordu beni fark edince yere doğru baktı bir şey demedi ben tekrar yatağa döndüm yıkık saçma sapan bir haldeyim ne yapacağım bilmiyorum eşimi çok seviyorum onu ağlarken görmek beni paramparça etti bir yandan özür dilemek istiyorum diğer yandan onun yanıma gelmesini istiyorum duygularım çok karışık çok üzgünüm mutsuzum lütfen evli tecrübeli olgun aynı sorunları yaşamış insanlar cevap verirseniz çok yardımcı olursunuz şimdiden teşekkür ederim
Evli tecrübeli kişiler lütfen yardım?