Aşk İlişkileri 1 Nisan'da sevgiliye ayrılık şakası yapsak, gerçekten ayrılığa sebep olur mu? Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Durup dururken aklıma böyle bir şey geldi acaba yapsak tepkisi ne olurdu?#Moldovyapapatya 1 Nisan'da sevgiliye ayrılık şakası yapsak, gerçekten ayrılığa sebep olur mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
FitnessVeTekvandocu Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bu kekonun bile kiz arkadasi oluyor benim olmuyor mk elliot rodger hakliydi 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yap bakalım sonra soruyu güncellersin😄 0 0 Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olur benim sevgilim bunu dese ayrılırım 0 0 Yorumla
sesizbiri Takip Et Guru Yaş: 24 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bir daha yüzüne bakmam onun 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Riskli bir şaka olur 0 0 Yorumla
Cleanman58 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı. böyle şaka olmağz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bu kekonun bile kiz arkadasi oluyor benim olmuyor mk elliot rodger hakliydi
Yap bakalım sonra soruyu güncellersin😄
Olur benim sevgilim bunu dese ayrılırım
bana yaptığı son şaka olur..
Bir daha yüzüne bakmam onun
Riskli bir şaka olur
böyle şaka olmağz
Böyle şeylerin şakası yapılmamalı
Sende bana skaa yap