Sevgilim bastan senle ciddiyim diye konusuyor ama zamanla rayina oturacakmis evlilik konusu. Yani acelesi yok anladigim kadariyla. Kac ay veya yil verirsiniz? Hangi noktada isi bitirirsiniz?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kaç yaşlarındasınız ve ne kadardır birliktesiniz bilmeden bir şey söylemek doğru olmaz.
Ben 29 o 34 ve ocak ayinda tanistik
34 yaşındaysa zaten ilişkinin başında niyetinin ne olduğunu belli etmiş olması lazım. Ne söylediğinden çok ne yaptığına bak. O yaşta biri artık yaşı gelip geçtiği için evlenmek isterse en başından bu mevzuları konuşur, planlar yapar ve somut adım atar. Ocaktan bu yana da bir somut adımı olmalıydı. Tabi o yaşta olup hala gezip tozma eğlenme peşinde adamlar da var. Aslında kısa bir süre evlilik mevzusu için ama seninde 29'da bunu beklemen normal. Tavsiyem adamdan öyle bir somut adım almıyorsan ayrıl ki hayatının aşkını bulmak için geç kalma. :)
E ya kafasinda yavas yavas o fikir oturmaya basliyorsa? Isi cok yogun ve bana diyor ki sen sanslisin bu yonden cunku artik yavas yavas kariyer degisikligi yapacagim. Yani Şu an 7/24 calisiyorken ileride insallah daha fazla bos vakti olacak. E erkeklerde de is guc durumu kafalarinda cok buyuyebiliyor. Belki de benim biraz sabirli olmam
Lazim?
İş yoğunluğuyla bunun bir ilgisi yok o işin bahanesi. Benim sevgilimin de işi gerçekten çok yoğun ama ilişkinin en başından beri evlilik konuşuyoruz ve bununla ilgili de somut adımlar atıyor.
Ne zamandir birliktesiniz ve neyi planladi simdiye kadar?
Bir buçuk seneye yaklaştı. Kendisine çeyiz hazırlıyor. Ev eşyaları içinde kenara yüksek bir meblağ koydu. Alacağımız eve karar verdik. Bir arazi satışından toplu para gelecek gelir gelmez alacağını söylüyor, onu bekliyoruz.
Ne zaman basladi bu hazirliklara?
Aileleri ne zaman tanistirdiniz?
Ben evlilik falan istemiyordum. O ilk sevgili olurken ciddi düşünmüyorsan benimle olma diye gelmişti bana. Tarih tutmadım ama aileleri tanıştıralı dört beş ay olmuştur. Yani adamın içinde varsa oluyor böyle şeyler. Benimkisi 27 yaşında hadi daha vakti de var, seninki 34 olmuş neyi bekliyorsa bahane işte.
Birbucuk sene diyosun bir seneyi doldurmussunuz zaten.. cok da abes bir durum degil benimkisi buna bakarsak.. ilginc…
Kendini öyle inandırıyorsan bir şey diyemem. İlişkinizi sen yaşıyorsun.
E kendin diyorsun 1,5 yil oldu ve 5 aydir adim attik diyorsun.
Arkadaşım birincisi bir buçuk yıla yakın dedim, 14 ay oldu. İkincisi tek adım ailelerin tanışması değildir. En başından ev bakmamız da bir adımdır. Üçüncüsü hadi sen ailelerin tanışmasını da baz alsan 5 ayda oradan geriye git, eder 9 ay. Sizde var mı öyle bir niyet? Dedi mi ailenle tanışayım, gel sen benimkilerle tanış cart curt?
Benimkinin ev alma ihtiyaci yok cunku zaten villada yasiyor dayali doseli. Ailesi memlekette Şu an . Isleri asiri yogun 7/24 calisiyor ve bana diyor ki sen sanslisin bu konuda cunku onumuzdeki birkac sene icinde kariyer degisikligi yapmayi dusunuyorum daha fazla bos vaktim olacak diyor. Sen tutturmussun ben su kadar ayda sen su kadar ayda. Eger gercekten gorudugun terslikler varsa tabiki soyle ama her iliski farklidir seninki 8 ayda yapmistir digeri 2 senede yapar. Millet 10
Senede evleniyorken ben bir seneyi doldurmadan ona haksizlik etmek istemiyorum anliuor musun
Ee madem villada oturuyor, zengin belli ki, durduran ne o zaman? :D Bence iş bahanesi demekte hala haklı olduğumu düşünüyorum canım gerisi sana kalmış. Sen buraya soru soruyorsun istediğim gibi kendi fikrimi belirtebilirim. Bunları kabul edemiyorsan bu sitede işin yok.
Kabul etmeme durumum yok sadece yaptigin karsilastirma bana gore mantiksizdi. Ha durumu iyi oldugu icin bu konuda sana hak veriyorum ama bir yandan diyorum erkek beyni belki de anlayamadigim seyler de vardir. Ben kolay kolay bir erkekten hoslanamiyorum bile anliyor musun onu kaybetmek istemiyorum. En dogru nasil adim atarim evlilik meraklisi gozukup onu korkutmadan en dogru ne yapabilirim onu bilemiyorum iste.. birkac ay bekleyip resti mo ceksem, ya da yavas yavas mesafeli davranip aramalarini acmayip, bulusmalari erteleyip onun cabasini mi gormeye calissam. Bilemedim..
30'a gelmişsin neredeyse o yaşta birini bulmak daha zor çünkü insan duygularından ziyade mantığına daha çok önem veriyor ve daha seçici oluyor. Evlilik meraklısı görünmek istemiyorsun ama öylesin ki o yaşta normal bence. Söylediğin iki şey de adamı soğutur. En iyisi oturup açık açık bu konuları konuşmak. Rest çekmek gibi değil. Geleceğe dair planların neler, neler yapmak istiyorsun, ilişkimizi nereye giderken görüyorsun, aklında bir plan var mı vs vs. Fikir alışverişi yapın.
Yaşa bağlı bi durum
29-34 yaslarimiz. 10 aydir tanisiyoruz
Yaşlarınıza bakarak şu zamanlarda bir şeylerin adının koyulması gerekli gibi görünüyor. 1 senede karşımda ki kişinin evlenebileceğim kişi olduğuna ikna olurum açıkçası
Yani bence de ama acaba bir seneyi doldurmamizi beklemem gerekir mi? Biraz bunu dusunuyorum hani birkac ay daha disimi sikip sonra artik net cizgimi cekmek nasil olur? Ya tamam ya dveam fibisinden
1 senenizi bi doldurmayı beklemeni öneririm evet, sonrasında hafif hafif sorgulayarak niyetini netleştirmesini bekle. Baktın olmuyor dediğin gibi ya tamam ya devam dersin
Hadi bakalim.. bir de onumuzde is yonunden cok yogun donemler geliyor. Insallaj sabirsizlik yapip da isi berbat etmem
İş güç biraz bahane olur bu konularda. Sabırsızlık etme gerçekten berbat olur. Ben sevmem şahsen evlilik meraklısı görünce kaçarım
Iste zaten evlilik meraklisi da degilim ama yarim seneden fazla da bana fazla hani adam benden emin mi degil, sevmiyor mu. Anlamiyorum. Bunlar kafama takiliyor. Sonra diyorum millet yillarca sevgililik yasayip oyle evleniyor belki de ben abartiyorum. Belki korkulari var onlari atlatmayi deniyor bilmiyorum
Emin olmayabilir bak ona bişey diyemem
amaci cinsellik
Nereden biliyorsun ya elini bile surmedi 10 ay oldu