Aşk İlişkileri Bu siteden birine çok aşığım nasıl açıklayabilirim yardım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Aylardır attığı her şeye bakıyorum didik didik 🥲 akıl verin lütfen😞😞😞 Güncellemeler+1 yıl Oha niye erkekler kızl kızlar erkek olmuş Bu siteden birine çok aşığım nasıl açıklayabilirim yardım? Cevapla Site Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BeybiiMer Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 30 +1 yıl Sana Allah fikir versin, biz veremeyiz 😬 Burdan aşk mı olur ya 0 0 Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. İnternette açtığın profilini görecek sadece, gerçek seni tanıyamayacak sen izin vermedikçe. Utanma veya sıkılma olmamalı. Bir perde arkasından istediğini söyleyebilirsin. Söyle gitsin 0 0 Yorumla
Saraaltin90 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı. Bunu ona söylemezsen haberi olmaz yaz veya biriyle iletişime geç bol şanslar 0 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Açık açık söyle böyle acı çekeceğine söyle kurtul. Reddederse de bir şey olmaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence bugün açıl eğer kabul etmezse 1 Nisan şaka de geç 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Oha çok mantıklı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çünkü ben yaptım ve tuttu 😁 Yorumla Soran +1 yıl sevgili misiniz😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He yok ben yaptım derken fikir olarak ben yaptım yoksa ben kim sevgili kim 😢😢 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ben miyim yoksam hazır erkek profili olmuşken 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl niye erkek olmuşsun😂 Yorumla Soran +1 yıl ben niye erkeğim deliricem ahdkajhahs Yorumla merakettimmişte +1 yıl bilmem 🤷🏻♀️ 😂😂 Yorumla Cbcvlh +1 yıl 1 Nisan 😂😂😂 Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Birde takıntı mi yaptın onu😄 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Söylemekten zarar gelmez. En azından için rahatlar 0 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Söyle sen de. 0 0 Yorumla
Yedinciboyut Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Açıkla sende kurtul oda kurtulsun.. 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. aç kendini direkt 0 0 Yorumla
blackk-mann Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 40% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tanış konuş 0 0 Yorumla
doktorwho00 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Geleceğin olacak mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bilmem Yorumla doktorwho00 +1 yıl Bilmediğin yola girmek sence güvenilir mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sana Allah fikir versin, biz veremeyiz 😬 Burdan aşk mı olur ya
İnternette açtığın profilini görecek sadece, gerçek seni tanıyamayacak sen izin vermedikçe. Utanma veya sıkılma olmamalı. Bir perde arkasından istediğini söyleyebilirsin. Söyle gitsin
Bunu ona söylemezsen haberi olmaz yaz veya biriyle iletişime geç bol şanslar
Açık açık söyle böyle acı çekeceğine söyle kurtul. Reddederse de bir şey olmaz.
Bence bugün açıl eğer kabul etmezse 1 Nisan şaka de geç
Oha çok mantıklı
Çünkü ben yaptım ve tuttu 😁
sevgili misiniz😅
He yok ben yaptım derken fikir olarak ben yaptım yoksa ben kim sevgili kim 😢😢
Açık ol söyle ne kaybedersin ki
Halay çek knk elini tutarsın
ben miyim yoksam hazır erkek profili olmuşken 😂
niye erkek olmuşsun😂
ben niye erkeğim deliricem ahdkajhahs
bilmem 🤷🏻♀️ 😂😂
1 Nisan 😂😂😂