Kendimi onun yanında ezilmiş hissediyorum. Herkes alay ediyor onunla kazıklıyorlar onu.
Bebeğimi alıp kaçmak istiyorum. Yanlıs mı bu?
Bebeğimi alıp kaçmak istiyorum. Yanlıs mı bu?
Toplum tarafından saygı duyulan bir insan olmak veya eşinin saygı duyulan bir insan olması sana ne kazandıracak ki? Başkalarının söylediği ve yaptıklarına göre nasıl bir ilişkiyi bitirmeyi veya başlatmayı beceriyorsunuz anlamıyorum. Vasıflar ve toplumdaki yer sadece bulunan ortamlarda geçerli. Evin içine girdiğiniz zaman baş başa kalıyorsunuz sonuçta
Çok sey kazandırır. Kimse böyle bir insanla evli kalmak istemez.
Eşime saygı duymayan bana duymaz. Simdi diyeceksin niye evlendin cunku basta boyle biri degildi. Ya da ben farkedemedim.
Arkadaşım bak bulunduğum iş gereği toplum tarafından veya içinde bulunduğu kurum tarafından Saygın bir noktadayım. Ancak işten çıktığım an ne bir vasıf ne bir bu meslek için gösterilen saygı bunların hiçbirini önemsemiyorum. Çünkü bunlar insanların birbirine dayattığı şeyler gereksiz bana kalırsa.
Gayet de makul ve geçerli bir neden. Kadınlar zaten genel olarak gücü severler, güçlünün yanında olmak isterler içgüdüsel olarak. Ama sen evlenmeden önce bilmiyor muydun böyle olduğunu?
Evlenirken iyiydik öyle değildi. Ya da ben farkedemedim bilmiyorum.
Ne kadar oldu evleneli?
5 yıl.
Kanka sen de 5 yıl sonra mı fark ettin ya da adam 5 yılda mı değişti. Yanlış anlama seni yadırgamıyorum, yargılamıyorum. Haddim de değil zaten sana hak veriyorum ama 5 yıl yani az zaman değil ki 😂
Ne biliyim ben ya. Son zamanlar da cok farkettim. İnsanlar saygı gostermiyor o da kendini eyip bukuyor. Zoruma gidiyor.
Peki eşinle bu konuyu paylaşmayı düşündün mü?
Evet saçmalıyorsun dedi
Sana öyle geliyor diyor
O zaman iş senden çıkmış balım. Karar senin. Ama ilişkiyi bitirmek istersen de haklısın yani bu geçerli bir neden senin için.
Cevap
7Cevap
Allah sana dert vermemiş sükret boyle basit seylere takılıp hayatini dahada kotuye suruklersin hayal ettigin o kahramana hicbirzaman ulasamayacaksin bu sorunlari konusarakta halledebilirisn
O sana saygı gosteriyormu ona bak eğer gösteriyorsa çok büyük haksızlık ediyorsun biliorsunki statü paradan geçiyor para için kocanimi bosuyacaksin hayat arkadaşını en önemlisi ise bu saçma sapan nedenden ve yaptığın gereksiz ego dan dolayı bı çocuğun hayatinimi mahfedeceksin kardeşim yanlış yoldasin Allah akıl ihsan eylesin
Sen bu planını gerçekleştirirsen sende ona aynısını yapmış olmayacak mısın?
Boşanma mahkemeleri boş yere mi duruyor aw saçma sapan boş boş sorular başka işiniz yok mu sizin
Boş soruysa cevap yazma ozm
tamam
Eşini toplumun yorumlarına göre mi sevdin? Yoksa geçten onu o diye mi sevdin?
Neden bunu evlenip çocuk yapmadan önce düşünmedin?
Onceden boyle degildi cunku
Bir anda mı öyle oldu? Ve buna inanmamı mı bekliyorsun?
Ya da ben farkedemedim
İşler tam tersi olsaydı ve kocan çocuğunuzu alıp gitseydi ne hissederdin? Boşanıp boşanmamak senin kararın ama öylece kaçıp gitmek seni suçlu konumuna atmaktan başka bir şey yapmaz...
Yanlis tabiki.
Boşa bi zahmet
Boşa gitsin
yanlış bu
En İyi Cevap