Sevgilim beni sevmiyor mu lütfen cevap verin?

Sevgilim bitcoin de 60 bin TL batırmış. Borç dan ailesinin haberi yok üzülürler diye söylemiyor. Ben yanında olup destek oluyorum. Ama cebimde para olmayacak bu şekilde ilişki yürütemem diyip ayrıldı. Sonra geri barıştık. Bana beni sevdiğini söyledi. Ama borcu hafifletene kadar ciddi bir adım atamam dedi. Zaten 2 aydır beraberiz çok erken dedim bende. Baş başa eve gittik bir kez. İleri gitmedik orta düzeyde yaptık bişeyler. Şimdi yine gitmek istiyor. Bende senin için ne ifade ediyorum dedim. Beraber iyi vakit geçirdiğim anlaştığım biri dedi. Bu kadar mı dedim bende. Ne bekliyorsun kafam karışık diğer durumlardan dolayı dedi. Bende dedim ki seni seviyorum lafını öylesine söylediğini düşünüyorum. Sonra ben uyuyorum iyi geceler yazdı. Seni seviyorum yazmadı. Bende yazdım ki işte şimdi anladım neyin ne olduğunu. Oynuyorsun falan yazdım. Baktım sabah girmiş ama mavi yapmamış. Aradım yaptığın çok ayıp sende herkes gibisin dedim. Nasıl anlıyorsan anla dedi kapattım... Ne o yazıyor şu an ne ben...