Bence gayet de güzel kız onu da geç kızı sevmiştir ilişki yaşıyordur yani Türk kızlarının genelinde de o var o aptal makyajları yapınca müthiş olmuyorsunuz abazalar g*tünüzü kaldırıyor ama erkekle abazayı ayımanız gerek onların dediği şeyler doğru değil kimse sizin için ölmüyor şu kız mesela bildiğin duru olarak güzel bir kız ben egenin yerinde olsam sarışın çıtır tavlamak yerine ben de bu kızla çıkardım
7
7 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben Türk kizlari güzel demedim. Bu kiz da çirkin değil ama Ege sürekli kizlari çözmüş gibi alfalik dersleri veriyor iliski tavsiyeleri veriyor madem cok alfasın manken gibi kız bul bakalım
Ya egenin bir düşüncesi var benim de desteklediğim : Bir kıza iki açıdan bakıyoruz fizik ve yüz güzelliği bunlardan ikisine de sahip olan bir kızla uğraşmayın der ki çok mantıklı kızı tavlarsın mesele o değil o kız büyük ihtimal sadık olmaz bir de çok erkek peşindedir o yüzden kendimizi fazlaca yormaya gerek yok bu iki güzellikten birine sahip olması bizim mantığımızla yeter
ege abimin aciklamasi var zaten en guzel kizlarla takilin sizi sevebilecek kendine zaman ayirmis kadar guzel olan yani egosu olmayan orta guzel tipli kizla uzun iliski yasayin diodu eger en guzel kizla cikio olsaydi Şu an dedigini tutmazdi eski videolarina bak tas gibi hatunlarla sadece takiliodu ciddid egildi
Siz cidden çok zevksiz insanlarsınız güzelliği sarışın mavi göz zanettiğiniz için at gözlüklerinizi bi çıkarın ya ne sığ bi düşünce ayrıca kadının harika bi havası var dudakları ten rengi fiziği sevimli bir yüzü var daha ne olsun çok merak ediyorum ege’nin daha nasıl bi kadın bulmasını bekliyosunuz?
Kız gayet taş gibi ayrıca Ege fitness kızlar hakkında hep genelleme yaparak konuşuyor belki sevgilisi bu genellemelerin dışında kaldığı için etkilenmiştir ilişki içi dinamiklerini bilemeyiz
2
0 Yorumla
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ege fitness millete alfalik dersi verirken neden kendi sevgilisi cok güzel değil?
En İyi Cevap