Hayır yani bizim neyimiz var gayet klas adamlarız 😜
Türk kızlarının İtalyan erkek sevdası nerden geliyor?

İtalyanlar dünyanın en abaza toplumdur, tarihte bunlar da iki meslejik varmış, ya o az ya korsan olurlarmış, adamlar, reklamı iyi biliyor ama bunlarda hanımlar çirkin, dolayısıyla adamlar biraz da moda, şu bu derken adama benziyor, Herneyse ben yine diyorum, nohutlapilav, karı da, slav😆😆😆😆
Sen hiç bu kadar tatlı Türkçe konuşan türk gördün mü yiğidim? Bence bizim sevdamız bunların tatlı Turkçe'erine 😂😂😂
Cevap
40Cevap
Türk erkeğinden ne hayır gördük ki elin İtalya'nından görek jfkdk
Taşlar mübarek taş..
Onlar erkese siz nesiniz, diye geceden beri düşünüyorum.. 😀
Sus kız kezban kdjfjjf
İşte böyle yüz vermeyince çirkinleşiyorsunuzz.. 😀
😂😂
Türk erkekleri çok tatlı ayol.
Akdeniz iklimi kaynaklı
İtalyanlar gerçekten yakışıklı ama
Türk erkekleri bize kurban olsun sjhs j
İyyy kezban 😂
Gerçekçi olmak gerekirse kibar, centilmen, yakışıklı, romantikler ama unutmayın dünyanın en güzel bayanları arasındaki Rus ve Ukraynalı bayanlarda Türk erkeklerine hayran 😀😀😀😀😀😀 bizde şöyle bir başlık acabiliriz mesela Rus ve Ukraynalı bayanların bu Türk erkeği hayranlığını neden?😁😁😁😁😁😘😛😀
Bak şimdi anlatıyorum hazır mısın?
Yakışıklılar
Seksiler
Centilmenler
Romantikler
Kara kaş kara göz
Kültürlüler
Daha ne olsun
Kalk kız çay goyda içek diyen bir İtalyan duydun mu sen heee?😂
ıtalyanca bılmedıgımız ıcın duysakta duymamıs olabılırız
:)))))
Ben türk erkeklerine bayılıyorum 😅 sizler harikasınız
😂😂😂😂😂👍
Maldan anlıyor bu hatun😂
İtalyan erkekleri Türklerle aynı benzerlik var Türkler daha yakışıklı boş verin yabancıları 🤗
Çarpılırsın abla
Hahaha neden
Bizde yabancı damat yabancı gelin çok Rus italyan Polonya ukranya bizle dalga geçerler 🤗
Bence ikisinde Akdeniz erkeği, benzey yanlarından olabilir ama bizimkiler her zaman vefakardır, onlarda yok
sen erkeksen hala niye pembesin ben orada takili kaldim 😂
Yahu ben pembeyim zaten 😂
1 nisanda renkler degisti ya o yuzden trol sorular girlaydi sitede
Klas adamlarız 😂😂 mavi üyeliğe çok hızlı uyum sağlamışsın 😅
Hshdhd evet en uyumlu benim nick oldu
İnternette sadece yakışıklı olan İtalyanlara denk geldikleri için böyle bir merak gelişmiş. Halbuki ne İtalyayı gördüler, ne de İtalyanca biliyorlar.
İtalyan erkekleri mutfakta da çok iyiler sanırım bir adım öndeler. Ama bizim erkeklerimizde onlar kadar yakışıklı
Abla mutfak işi diyorsan o bence Acun'un programındaki adam sadece öyle. Ama adamlar harbi yakışıklı ona laf yok
turklerin neden kendilerini otomatikman italyanlarla kalitimsal akraba sandiklarini anlamiyorum
İtalyanlarla genetik bağımız çok yüksek kan çekiyorsa demekki
Aşırı kibar seviyolar heralde böyle light erkek tarzı
Türkü bitti bir de italyanı kaldı şaka şaka çok tarzlar bakımlılar karizmalar taş taş
canım ve bilmemekten.. yıllardr italyadayım bok gibiler adamlar..
En İyi Cevap